Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

καλα ανδριανη με φωτισες!!!!!!ηξερα και εγω να πατησω παω και μετα να πατησω κατι κουμπια αλλα ΤΙ κουμπια????να τις κατεβασω πρεπει?ειναι δωρεαν ετσι?μην τρεχω μετα να κρυψω το λογαριασμο απο τον αντρα μου!

πανακριβες ειναι, να τις αφησεις ησυχες... εεεεε, ελεος δηλαδη, θα αρχισω να σας κανω αναφορες για τις φατσες...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παρακαλω ποιοε με φωναξε;

κι εγω στην τυχη το εκανα πατησα κατι κουμπια που ελεγε βημα βημα τι να κανεις και μετα τσουπ μπηκε μονο του!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

για πες βρε ιολη εγω το εχω δει μεχρι εκει που ηταν η καρι να παντρευτει τον μεγαλο αλλα δεν πηγε στην εκκλησια αυτος αλλα μετα τα ξαναφιαξαν μετα τι εγινε?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

πανακριβες ειναι, να τις αφησεις ησυχες... εεεεε, ελεος δηλαδη, θα αρχισω να σας κανω αναφορες για τις φατσες...

00020473.gifχιχιχι!!

sig.asp?img=ad1

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

η καλυτερη μανουλα εισαι ελενακι μου!και να μην χαρκτηρισεις ξανα τον εαυτο σου ετσι!ειναι σημαντικο να ειναι αυτονομα!πολυ σημαντικο!αν τα κανεις ολα για αυτα τελικα θα εισαι φονισσα των παιδιων σου!βλεπω πολλα παιδια καθε μερα και πραγματικα φαινεται σε τι σπιτι μεγαλωνει το καθενα!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια, φεύγω, πέρασα ωραία μαζί σας απόψε. Είστε και από τα κορίτσια που ξέρω και μου άρεσε που κουβέντιασα.

Τα καινούρια τα κορίτσια δεν τα ξέρω, γιατί δεν πολυμπαίνω, και προς θεού, φαίνονται πολύ συμπαθητικές αλλά εγω είμαι περίεργη και στη φάση που είμαι δυσκολεύομαι να μιλήσω με κόσμο που δεν ξερω.

Λοιπόν, φεύγω οριστικά.

εγω πατησα πανω στις φατσουλες του παπακιου κ πατησα κατι κουμπια που δεν θυμαμαι τωρα κ μου τα εβγαλε αλλα μην πεις στην ελενη οτι στο ειπα εγω γιατι σιχαινεται τις φατσουλες[/quote

καλα ανδριανη με φωτισες!!!!!!ηξερα και εγω να πατησω παω και μετα να πατησω κατι κουμπια αλλα ΤΙ κουμπια????να τις κατεβασω πρεπει?ειναι δωρεαν ετσι?μην τρεχω μετα να κρυψω το λογαριασμο απο τον αντρα μου!

τσαμπα λεμε ειναι και μετΑ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΑΥΤΕς ΤΙς ΦΑΤΣΟΥΛΕς Πανω στη γραμμη εργαλειων!

566b716e1f.png?html%22

κ γω ειμαι πολυ συμπαθητικια κ πολυ καλη κ πολυ ομορφη με λεπτο χαρακτηρα

ειμαι ευαισθητη μα και λογικη

κ αυτα ειναι μονο μερικα απο τα 10.000 προτερηματα μου

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Κοριτσάκια, φεύγω, πέρασα ωραία μαζί σας απόψε. Είστε και από τα κορίτσια που ξέρω και μου άρεσε που κουβέντιασα.

Τα καινούρια τα κορίτσια δεν τα ξέρω, γιατί δεν πολυμπαίνω, και προς θεού, φαίνονται πολύ συμπαθητικές αλλά εγω είμαι περίεργη και στη φάση που είμαι δυσκολεύομαι να μιλήσω με κόσμο που δεν ξερω.

Λοιπόν, φεύγω οριστικά.

μαζι σου ιολακι συμφωνω!κι εγω δεν ειμαι σε φαση!αντε αρχισε το εργο μας!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

για πες βρε ιολη εγω το εχω δει μεχρι εκει που ηταν η καρι να παντρευτει τον μεγαλο αλλα δεν πηγε στην εκκλησια αυτος αλλα μετα τα ξαναφιαξαν μετα τι εγινε?

Αχ, ζουζούνα, δεν μ' αφήνεις να φύγω.

Λοιπόν, η Κάρι είναι πολύ χάλια μετά από αυτό αλλά προσπαθεί να επανέλθει στους ρυθμούς της, κόβει τα πολλά έξω, αφοσιώνεται στη δουλειά της και τελικά κάπως και με κάποιον τρόπο ξαναβρίσκεται με τον μεγάλο και τελικά παντρεύονται στο δημαρχείο και είναι τρισευτυχισμένοι.

Η Μιράντα χωρίζει με τον Στιβ, γιατί την απάτησε μια φορά, επειδή του καθόταν κάθε 6 μήνες αλλά μετά από καιρό τα ξαναφτιάχνουν.

Η Σάρλοτ, αφού έχει υιοθετήσει το κινεζάκι, ξεχνάει το θέμα παιδί και ξαφνικά ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος και γεννάει ένα κοριτσάκι.

Η Σαμάνθα που τα έχει με τον κούκλο τον ηθοποιό που τη λατρεύει και της έχει σταθεί, αρχίζει να βαριέται και παρότι κάνει φιλότιμες προσπάθειες να του είναι πιστή, ωστόσο ανακαλύπτει ότι καταπιέζεται και τελικά χωρίζει.

η καλυτερη μανουλα εισαι ελενακι μου!και να μην χαρκτηρισεις ξανα τον εαυτο σου ετσι!ειναι σημαντικο να ειναι αυτονομα!πολυ σημαντικο!αν τα κανεις ολα για αυτα τελικα θα εισαι φονισσα των παιδιων σου!βλεπω πολλα παιδια καθε μερα και πραγματικα φαινεται σε τι σπιτι μεγαλωνει το καθενα!

Αχ ναι αστερια μου, ετσι σε παρακαλω να με επαναφερεις στην ταξη... Απλα πρεπει να βρω λιγο το μετρο, ωρες ωρες το παρακανω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...