Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

να ρωτησω;αυτες τις φατσουλες πως τις βαζετε??

Τις φατσούλες που χαμογελάνε κλπ, τις έχει στα δεξιά, όταν γράφεις μήνυμα. Πατάς επάνω σου και βγαίνουν. Τις άλλες τις χοροπηδηχτές και τις περίεργες, δεν ξέρω που τις βρίσκουν.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τα φαρμακα της εξωσωματικης να μου καλυψει τι ΙΚΑ!αυτο με νοιαζει γιατι αλλιως θα με δειτε στις ειδησεις!

αμαρτησα για το παιδι μου κι ετσι!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Κορίτσια, βλέπετε sex and the city

To βλέπω κάθε βράδυ ανελλιπώς αλλά βάζει δυο δυο τα επεισόδια και το δεύτερο δεν το βλέπω ποτέ, γιατί με παίρνει ο ύπνος, με αποτέλεσμα να έχω χάσει επεισόδια και να έχω κενά.

Προχθές είχε το ΒΗΜΑ την πρώτη ταινία σεξ εν δε σίτυ και την είδα δυο φορές, μία την Κυριακή το βράδυ και μία τη Δευτέρα μεσημέρι.

Στις 27 του μήνα βγαίνει και η δεύτερη ταινία και ανυπομονώ.

τα φαρμακα της εξωσωματικης να μου καλυψει τι ΙΚΑ!αυτο με νοιαζει γιατι αλλιως θα με δειτε στις ειδησεις!

αμαρτησα για το παιδι μου κι ετσι!

Ε, αυτά θα τα καλύψει.

Πω πω, κορίτσια, έσπασα τη δίαιτα και ήπια ένα λικέρ Κίτρο Νάξου και τώρα μέθυσα.

Πάω για ύπνο.

Διαφημίσεις

Αχ, Ελένη μου, κι εγώ σε λάθος χώρα γεννήθηκα. Αφού φοβάμαι ότι, άμα κάνω παιδί και δεν βρίσκει δουλειά, θα το έχω μέσα στο σπίτι μου μέχρι τα 40.

Αχ, τρομάρα μου, τι λέω βραδιάτικα.

Πωπω Ιολακι αυτην την εκδοχη δεν την ειχα καν σκεφτει!!! Στο μυαλο μου δεν παιζει να εχω παιδι στο σπιτι ουτε μεχρι τα 30!!! Το θεωρω λιγο αρρωστο...

εγω πατησα πανω στις φατσουλες του παπακιου κ πατησα κατι κουμπια που δεν θυμαμαι τωρα κ μου τα εβγαλε αλλα μην πεις στην ελενη οτι στο ειπα εγω γιατι σιχαινεται τις φατσουλες[/quote

καλα ανδριανη με φωτισες!!!!!!ηξερα και εγω να πατησω παω και μετα να πατησω κατι κουμπια αλλα ΤΙ κουμπια????να τις κατεβασω πρεπει?ειναι δωρεαν ετσι?μην τρεχω μετα να κρυψω το λογαριασμο απο τον αντρα μου!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

βλεπω κι εγω ιολακι και πηρα και την ταινια αλλα ακομα δεν την εχω δει!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Προχθές είχε το ΒΗΜΑ την πρώτη ταινία σεξ εν δε σίτυ και την είδα δυο φορές, μία την Κυριακή το βράδυ και μία τη Δευτέρα μεσημέρι.

Στις 27 του μήνα βγαίνει και η δεύτερη ταινία και ανυπομονώ.

Εμενα παλι η πρωτη με απογοητευσε... Δεν ξερω τι περιμενα, αλλα απογοητευτηκα...

Τρελές που είμαστε.

Κι εγώ φοβάμαι ότι θα φύγω νέα και σκέφτομαι ότι ίσως γι αυτό δεν μου δίνει ο θεός ένα παιδί.

Κι εγώ θέλω να είναι αυτόνομα.

Αλλά, μ' αυτή την κρίση, άμα δε βρίσκει δουλειά, άμα δεν μπορεί να αυτονομηθεί, τι θα το κάνεις? Θα το έχεις σπίτι και θα το βοηθάς οικονομικά.

Άστα, βράστα.

Ε, αυτά θα τα καλύψει.

Πω πω, κορίτσια, έσπασα τη δίαιτα και ήπια ένα λικέρ Κίτρο Νάξου και τώρα μέθυσα.

Πάω για ύπνο.

αχ τη μου θυμησες τωτα ιολακι ναξο αξεχαστο καλοκαιρι και το waffle house!!!!!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Εμενα παλι η πρωτη με απογοητευσε... Δεν ξερω τι περιμενα, αλλα απογοητευτηκα...

Ναι, ε?

Εμένα πάντως μου άρεσε πολύ. Μου λύθηκαν και κάποιες απορίες που είχα, γιατί ποτέ δεν έχω καταφέρει να δω το τελευταίο επεισόδιο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...