Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

γη καλει παπακι γη καλει παπακι

γιατι γραφει παντα εκει λεμε!!!!!

ελα ρε μη με κοροιδευετε θα κλαιω ε; αντε!

απλα τρομαξα για την κοπελα!

δεν ηξερα οτι εκει γραφει!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι επαθε το κοριτσακι?να ανησυχησουμε?
γιατι να μπει σε αυτο το θεμα ιολη;εγινε τιποτα;
καλε γραφει σε αυτο η βασδελι ιολακι εγινε τιποτα?
ναι αλλα γιατι να γραψει στις παλλιδρομες;
Αντε βρε Ιολη, μου κοπηκαν τα γελια αποτομα... Καπου θα το γιορταζει η κοπελα... Μην ξεχναμε οτι εχει και δυο παιδια που απαιτουν τον χρονο της... Μπαινει συνηθως αργα...

Κοπέλες, μην ανησυχείτε για τη Βασδέλι. Όλο το χειμώνα τον βγάλαμε στις παλλίνδρομες και μπαίνει εκεί και μας ενημερώνει. Μπαίνουν κι άλλες εγκυούλες, όπως η Μαριαέφη, η Κρίστυ, η πατουσίτσας.

Απλώς, συνήθισαν τα κοριτσάκια να γράφουν εκεί και συνεχίζουν, παρότι είναι εγκυούλες.

Συγγνώμη που σας τρόμαξα.

Απλώς περιμέναμε τα νέα της με τις άλλες κοπέλες.

βρε παπακι μην κολλας σε τιτλους, προφανως η κοπελα εχει φιλες εκει... Εγω γιατι γραφω στο "ποτε θα γινω μανουλα" την στιγμη που εχω κλεισει ως μανα???

καλα εσυ μην παιρνεις και ορκο!τριτεκνη θα γινεις σιγουρα,να παρεις και το επιδομα!αν υπαρχει ρευστο βεβαια,που δεν το βλεπω!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

βρε παπακι μην κολλας σε τιτλους, προφανως η κοπελα εχει φιλες εκει... Εγω γιατι γραφω στο "ποτε θα γινω μανουλα" την στιγμη που εχω κλεισει ως μανα???

ψευτρα, υποκριτρια ολα ηταν ενα ψεμα δεν θελω να σε ξαναδω δεν σαγαπω!!!:evil:ειπες οτι θες να γινω κορη σου κ τωρα με απαρνιεσε? 00020461.gif

sig.asp?img=ad1

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

οσο για σενα κυρια μου ποτε δεν ξερεις!ενα ακομα δεν θα ηταν κακο ε; να παιζουν τα μικρουλια σου!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Να φύγεις, κουρία μου, να πας αλλού, να πας εκεί που γράφουν αυτές που έχουν κλείσει ως μάνες:D:D:D:D:D Είδς καμιά άλλη που έκλεισε ως μάνα να γράφει εδώ?

Μάλλον το λιγουρεύεσαι και το τρίτο, γι' αυτό γράφεις:D:D:D:D

Υ.Σ. Πλάκα κάνω, Ελενάκι, μη μασάς!

ψευτρα, υποκριτρια ολα ηταν ενα ψεμα δεν θελω να σε ξαναδω δεν σαγαπω!!!:evil:ειπες οτι θες να γινω κορη σου κ τωρα με απαρνιεσε? 00020461.gif

sig.asp?img=ad1

οριστε ρε ελενη!το εκανες και κλαιει το παιδι!σα δε ντρεπεσαι!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

καλα εσυ μην παιρνεις και ορκο!τριτεκνη θα γινεις σιγουρα,να παρεις και το επιδομα!αν υπαρχει ρευστο βεβαια,που δεν το βλεπω!

Τι επίδομα παιδι μου, μην την ξεσηκώνεις την κοπέλα. Ούτε δεκάρα τσακιστή δεν υπάρχει στα ταμεία.

Από τις 20 Μαΐου τα φάρμακα τα οποία μπορούν να χορηγηθούν χωρίς συνταγογράφηση, δεν θα καλύπτονται από τα ασφαλιστικά ταμεία.

Προλαβαίνετε αύριο να πάτε να γράψετε φάρμακα, να έχετε στοκ.

Ανδριανη, σε δεχομαι σαν κορη, σε παντρεψα κιολας, τελος, εξω απο το σπιτι... Να μεγαλωσουν κι αυτα λιγο, να βρουμε ενα καλο παιδι και μια καλη κοπελα και μετα να ζησω επιτελους την ζωη μου!!!

Οπως βλεπετε εγω σε λαθος χωρα γεννηθηκα, θα επρεπε να ειμαι Γερμανιδα τουλαχιστον...

Οχι κορες, τωρα ειναι η σειρα σας, περιμενω να χαρω με τις χαρες σας (ρε αφηστε με ησυχη βραδιατικα!!!)

να ρωτησω;αυτες τις φατσουλες πως τις βαζετε??

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

Ανδριανη, σε δεχομαι σαν κορη, σε παντρεψα κιολας, τελος, εξω απο το σπιτι... Να μεγαλωσουν κι αυτα λιγο, να βρουμε ενα καλο παιδι και μια καλη κοπελα και μετα να ζησω επιτελους την ζωη μου!!!

Οπως βλεπετε εγω σε λαθος χωρα γεννηθηκα, θα επρεπε να ειμαι Γερμανιδα τουλαχιστον...

Οχι κορες, τωρα ειναι η σειρα σας, περιμενω να χαρω με τις χαρες σας (ρε αφηστε με ησυχη βραδιατικα!!!)

Αχ, Ελένη μου, κι εγώ σε λάθος χώρα γεννήθηκα. Αφού φοβάμαι ότι, άμα κάνω παιδί και δεν βρίσκει δουλειά, θα το έχω μέσα στο σπίτι μου μέχρι τα 40.

Αχ, τρομάρα μου, τι λέω βραδιάτικα.

παιδια ειναι φοβερη αυτη η κοπελα φωναρα!!!!!!!

μου αρεσει πολυ πολυ!

566b716e1f.png?html%22

εγω πατησα πανω στις φατσουλες του παπακιου κ πατησα κατι κουμπια που δεν θυμαμαι τωρα κ μου τα εβγαλε αλλα μην πεις στην ελενη οτι στο ειπα εγω γιατι σιχαινεται τις φατσουλες

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...