Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Ναι φουλ. Εγώ έπαιρνα και 10 τη μέρα πριν την ετ και ένιωθα σα μπαλόνι μετά από ένα σημείο. Στήθος, κοιλιά, όλα 

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Ναι, βρε παιδί μου, και περιμένω νέα της Βασδέλι στο θέμα με τις παλλίνδρομες αλλά δεν έχει μπει. Μάλλον αύριο θα μας πει.

τι επαθε το κοριτσακι?να ανησυχησουμε?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ιολακι εγινε τιποτα σοβαρο;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

αχαχαχαχαχαχαχαχαχα καλα ε εχω ληθει στο γελιο θα ερθει οπου να ναι ο αντρουλης και θα με κοιταει καλα καλα!

σαν το βλεπω να λεει: ε ρε κεφια που δημιουργει η αντιβιωση!!!!!!!!!!!!

παπάκι, τον πολύποδα με υστεροσκόπηση τον έβγαλες?

Εμένα μετά την υστεροσκόπηση δεν μου έδωσε αντιβίωση, γιατί μου είχε βάλει ό,τι φάρμακο χρειαζόμουν κατά τη διάρκεια της υστεροσκόπησης. Εν τω μεταξύ είχα διαβάσει στο φόρουμ ότι μετά την υστεροσκόπηση όλες παίρνουν αντιβίωση και νόμισα ότι το ξέχασε. Πήγα την άλλη μέρα στο ιατρείο του και του είπα για αντιβίωση και με καθησύχασε. Οπότε την γλίτωσα την αντιβίωση, εννοώ ότι δεν έπινα χάπια, οπότε όλα καλά. Με την αντιβίωση κάνω μύκητες πάντα και δεν θα άντεχα μετά να παίρνω και αγωγή για τους μύκητες.

γιατι να μπει σε αυτο το θεμα ιολη;εγινε τιποτα;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

ιολακι εγινε τιποτα σοβαρο;;;

Όχι, ματάκια μου, απλώς είναι έγκυος και θα πήγαινε σήμερα στο γιατρό για τον πρώτο υπέρηχο. Είμαι σίγουρη ότι όλα πήγαν καλά, απλώς περιμέναμε όλες τα νέα της με αγωνία.

Διαφημίσεις

παπάκι, τον πολύποδα με υστεροσκόπηση τον έβγαλες?

Εμένα μετά την υστεροσκόπηση δεν μου έδωσε αντιβίωση, γιατί μου είχε βάλει ό,τι φάρμακο χρειαζόμουν κατά τη διάρκεια της υστεροσκόπησης. Εν τω μεταξύ είχα διαβάσει στο φόρουμ ότι μετά την υστεροσκόπηση όλες παίρνουν αντιβίωση και νόμισα ότι το ξέχασε. Πήγα την άλλη μέρα στο ιατρείο του και του είπα για αντιβίωση και με καθησύχασε. Οπότε την γλίτωσα την αντιβίωση, εννοώ ότι δεν έπινα χάπια, οπότε όλα καλά. Με την αντιβίωση κάνω μύκητες πάντα και δεν θα άντεχα μετά να παίρνω και αγωγή για τους μύκητες.

ιολακι μου οχι εκανα αποξεση και μου εχει δωσει αντιβιωση και κατι αλλα χαπια που δε θυμαμαι για για πιο λογο ηταν γιατι οταν μου τ ελεγε εγω ακομα δεν ειχα συνελθει απο τη μεθη!

566b716e1f.png?html%22

καλα αν η ανδριανη αφησει τον αντρα της ο κοσμος θα λεει:

την βλεπεις αυτη?αφησα αυτο το χρυσο παιδι που ειχε και γυριζει με τον εναν και με τον αλλο !

και ο αλλος θα απανταει:δικιο εχεις αλλα μου ειχε κανει μια ....πιτσα ονειρο!

και ετσι απλα θα σε συγχωρουν!ο ανδρικος πληθυσμος σιγουρα!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Όχι, ματάκια μου, απλώς είναι έγκυος και θα πήγαινε σήμερα στο γιατρό για τον πρώτο υπέρηχο. Είμαι σίγουρη ότι όλα πήγαν καλά, απλώς περιμέναμε όλες τα νέα της με αγωνία.

ναι αλλα γιατι να γραψει στις παλλιδρομες;

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

ναι αλλα γιατι να γραψει στις παλλιδρομες;

βρε παπακι μην κολλας σε τιτλους, προφανως η κοπελα εχει φιλες εκει... Εγω γιατι γραφω στο "ποτε θα γινω μανουλα" την στιγμη που εχω κλεισει ως μανα???

κι εγω εκει που ειχα ξεραθει στα γελια μου κοπηκε αποτομα!

566b716e1f.png?html%22

καλα αν η ανδριανη αφησει τον αντρα της ο κοσμος θα λεει:

την βλεπεις αυτη?αφησα αυτο το χρυσο παιδι που ειχε και γυριζει με τον εναν και με τον αλλο !

και ο αλλος θα απανταει:δικιο εχεις αλλα μου ειχε κανει μια ....πιτσα ονειρο!

και ετσι απλα θα σε συγχωρουν!ο ανδρικος πληθυσμος σιγουρα!

λες ε? χμ!!!! αρχιζω να το σκεφτομαι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...