Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

εξαφανιστηκε η τρουφιτσα!μαλλον ο καλος της της τραβηξε την αλυσιδα!

χαχαχαχαχα, ακομα βρε τρουφιτσα να συντονιστειτε στις κινησεις σας??? Σορι κιολας αλλα σας φανταζομαι και γελαω... για αυτο λοιπον ψαχνεις ελευθερο χρονο, ολην την ημερα κουτουλας στους τοιχους ή στα πατωματα!!! Παντως δεν ειναι αυτος ο συζυγικος ζυγος, μην μπερδευεσαι... Κοροϊδο σε επιασε μαλλον...

Και πως αραγε κανετε χαρωπα παιχνιδια μαζι???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ελενη εγω που δεν τον αφηνω γιατι φοβαμαι την κατακραυγη του κοσμου?χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα

φοβασαι μην σε λενε ζωντοχηρα???

Θα εισαι χαρωπη ζωντοχηρα βρε, μην φοβασαι...

θα με κοιταν στο δρομο κ θα λεν

την βλεπεις αυτη μαρη τον παρατησε τον αντρα της ενα καλο παιδι κ τρεχει τωρα με τον εναν κ τον αλλον τσ τσ τσ τσο@@ες παιδι μου δεν εκτιμαν τιποτα χαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

καλησπερα κοριτσια,σος. Απ το πρωι δε μπορεσα να μπω να διαβασω το περι ανεμων. Με πετα εξω. Εντελως. Σαν κλειδωμενο ενα πραγμα.Μπηκα να ευχηθω στο θεμα της κισσας,εξω. Μπηκα να διαβασω τα νεα εγκυες ιανουαριου 2011,εξω. Παλλινδρομες,το ιδιο. Καποιες φορες με πεταγε κι αυτο το καφε. Τι εγινε? Δε μπορω να καταλαβω,δεν μου εχει ξανατυχει. Τελικα εγραψα μια απαντηση στο περιανεμων μετα απο πολλη προσπαθεια. Α,αμα συνεχιστει θα ρωτησω καποιον συντονιστη με πμ. Θελω μια χαρη. Αστεριακο,η καποια αλλη κοπελιτσα που δεν εχω κανει αντ να μπει στο προφιλ μου να δει αν φαινονται οι φωτο. Αν ειναι να τις σβησω. Τα νεα της ελενιτσας σας ταπε το αννετακι. Α,η βασδελη τι νεα απ το γιατρο?

Μηλιτσάκι μου γλυκό, τι κάνεις? Καιρό έχουμε να τα πούμε.

η διαιτα της παπιας. Τρως απ ολα κ κανεις την παπια. Κουαξ κουαξ πα πα πααα

Α, φοβερή δίαιτα, την έκανα όλο το χειμώνα, ευτυχώς έβαλα μόνο 3 κιλά.

ξερω καλυτερη:η διαιτα του υπνου!!τρως τα παντα και το ριχνεις στον υπνο!

Αυτή μάλιστα! Γι' αυτό κοιμάμαι τα μεσημέρια, για να μην πεινάω:D:D:D

γεια σου μινακι μου τι μου κανεις κουκλα μου;

πως ειναι ο καιρος εκει;

γαιτι εδω φυσαει τραγικα κοπανανε καλε τα παντα γυρω γυρω!

Ναι, ρε παιδί μου, μου έχει σπάσει τα νεύρα ο αέρας. Έχει κάνει το μπαλκόνι μου χάλια. Κάθε μέρα το καθαρίζω και μετά από λίγο πάλι τα ίδια.

Προσωπικα τις γατες δεν τις χωνευω, εχω και αλλεργια σε αυτες (μπορει επειδη ακριβως δεν τις χωνευω)... Τα σκυλια μου αρεσουν καλυτερα αλλα τα φοβαμαι κιολας... Δεν θεωρω παντως καποιον φιλοζωο επειδη κλεινει ενα ζωντανο μεσα σε ενα διαμερισμα... Το καταπιεζει φοβερα...

Συμφωνώ, τα ζώα πρέπει να είναι ελεύθερα, αυτοί που τα κλειδαμπαρώνουν σε διαμέρισμα είναι εγωιστές. Δε λέω μπορεί να τα αγαπάνε και να τα φροντίζουν, όμως κι εμάς δεν θα μας άρεσε να μας έχουν κλεισμένους σε ένα διαμέρισμα και να μας πηγαίνουν βόλτα με λουρί.

τις γατες δεν τις θελω με τιποτα!

αλλα ο σκυλακος της απεναντι ειναι γλυκας!

Η διπλανή μου έχει ένα σκύλο και δυο γάτες. Ο σκύλος είναι πολύ γλύκας. Οι γάτες είναι στριμμένες. Όλη την ώρα πειράζουν το σκύλο αλλά αυτός ο φουκαράς είναι πολύ τζέντλεμαν.

εγω παντως με τα ζωα μακρια και αγαπημενη μεσα στο σπιτι με τιποτα!!!!!!

καταρχην εχει τυχει να παω σε σπιτι με σκυλο και εχει μια χαρακτηριστικει μυρωδια!μπλιαξ!

αλλα εχω και κατι γνωστους που αφηνουν τα σκυλια να γλειφουν τα μωρα τους,ειπαμε καλα καλα αλλα οχι ρε σεις αν ειναι να φερω ενα μωρο στον κοσμο τα ζωα μακρια!

να σας πω ενα τραγικο που μας εδειξαν στη σχολη;;

Και της διπλανής μου το σπίτι ψιλοβρωμάει. Προχθές καθόμουν στη βεράντα και την άκουσα που έβαλε ηλεκτρική σκούπα στο μπαλκόνι. Μόλις άρχισε να δουλεύει η ηλεκτρική, ο αέρας γέμισε από μια απίστευτη μπόχα. Μου ήρθε να κάνω εμετό. Μου το έλεγε ο άντρας μου από καιρό αλλά δεν τον πίστευα, μέχρι που έτυχε να κάτσω στο μπαλκόνι εκείνη την ώρα.

Καληνυχτα παπακι μου, καλο ξημερωμα κουκλα...

Κι εχεις δικιο, πολυ ασχοληθηκαμε... Ποιες εχουν μσν να συνεχισουμε εκει ανενοχλητες την ουσιαστικη συζητηση???

Εγώ έχω μσν.

Σου στέλνω π.μ. να με κάνεις αντ.

εγω ειμαι <<χαρωπη>>νοικοκυρουλα κανω τις δουλειες μου μαγειρευω ωραια φαγητα κανω κ πιτες κ ακομα πιο καλες πι@ες χαχαχαχαχαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχα, ακομα βρε τρουφιτσα να συντονιστειτε στις κινησεις σας??? Σορι κιολας αλλα σας φανταζομαι και γελαω... για αυτο λοιπον ψαχνεις ελευθερο χρονο, ολην την ημερα κουτουλας στους τοιχους ή στα πατωματα!!! Παντως δεν ειναι αυτος ο συζυγικος ζυγος, μην μπερδευεσαι... Κοροϊδο σε επιασε μαλλον...

Και πως αραγε κανετε χαρωπα παιχνιδια μαζι???

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!τελειο!καλα ελενακι εισαι φοβερη!!!!!!!!!!!1εισαι και γ@μ@ τα ατομα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

εγω ειμαι <<χαρωπη>>νοικοκυρουλα κανω τις δουλειες μου μαγειρευω ωραια φαγητα κανω κ πιτες κ ακομα πιο καλες πι@ες χαχαχαχαχαχαχαχα

χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχ!!!!!!!!

μαρη δεν πας καλα εσυ!!!!

ειμαι περιεργη ομως να μου πεις πως το εχεις διαπιστωσει!με γκαλοπ????

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Εγώ δεν είμαι χαρωπή. Είμαι στριμμένο άντερο!

Να με προσέχετε! γκρρρρρρ:twisted::twisted::twisted:

ναι ρε συ ανδριανη εκανες γκαλοπ;

αχαχαχαχαχα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Τι γκάλοπ παιδί μου. Προφανώς φτιάχνει πίτες και ταΐζει τη γειτονιά και της λένε καλά λόγια. Τώρα για το άλλο, δεν ξέρω:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εγώ πάντως πίτες δεν φτιάχνω:wink::wink:

ρε συ νακι σε οσους εχω κανει τρελενονται θελουν κ αλλες τι λες τωρα τις κανω συχνα ασε που μαρεσουν κ μενα πολυ οι......πιτσες δεν πιστευω να πηγε πουθενα αλου το μυαλο σου?????????

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

βρε παιδια μονο εμεις το ξενυχταμε!τα αλλα θεματα δεν εχουν κινηση μετα τις 11!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

ααααααααχ ηρεμησα λιγο!!!!!!!

566b716e1f.png?html%22

ναι μονο εμεις το τραβαμε τοσο καλα μη μιλησω για την ανδριανη εχει κατσει και μεχρι τις 3!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...