Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Blu24 είπε:

Δεν ξέρω αν είχα κάνει για ζάχαρο πάντως ότι είχα κάνει τις έδειξα στον γιατρό και μου είπε από εδώ ήμαστε κομπλέ !! Εμφυτεύσεις είχα και έχω καλή εικόνα ενδομητρίου δηλαδή και σήμερα που μου έκανε έναν υπέρηχο είχα 3πλο ενδομήτριο με ένα τεράστιο ωάριο δηλαδή αύριο μεθαύριο θα σπάσει !! 
      Οι βλαστοκύστες ήταν 4BB,4BC,4BC,3BB

Να σου ζήσει το παιδάκι σου 🙏🏼

από φυσική σύλληψη δεν είχαμε καμία δυστυχώς διότι έχουμε κακό σπερμα ..

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε 2 εβδομάδες να γίνει η ανατροπή. 

Κοίτα, έχω παρόμοιες βλαστοκύστες από όπου δεν περιμένω τίποτα. Και εμάς το θέμα μας είναι το σπέρμα, δεν έχει βρεθεί κάτι άλλο, και κάνουμε τέτοιες βλαστοκύστες. Είχα την τύχη να κάνω και 4 ΑΑ. Μην φανταστείς, από 18 ωάρια μόνο 2 άριστες βλαστοκύστες και 2 4ΒΒ. ΤΙΠΟΤΑ άλλο. Οπότε πιστεύω ότι ευθύνεται η ποιότητα του εμβρύου. Για το σπέρμα δεν μπορείτε να κάνετε πολλά, μόνο να προσπαθείτε να μαζέψετε βλαστοκύστες και να κάνετε προεμφυτευτικό. ή να συνεχίσετε με εμβρυομεταφορές μέχρι να βρείτε το γερό. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Καλημερα κοπελιτσες!

Αλλαγες βλεπω!Με γεια το καινουριο μας καφε!

Διαβαζα τις γατοφιλοσοφιες και πεθανα στο γελιο!

Αν ειναι δυνατον παλι εχασα τα καλα!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κισακι τι κανεις κουκλα μου;

αντε αυριο θα πιειτε καφεδακι ολες μαζι!

τι τελεια!

πολυ σας ζηλευω!

θα περασετε σουπερ!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

γεια σου ερακι!!!και στματα να αγχωνεσαιπιααααααααα!απλ αημικρη σου ειναικοιμησω!!!αχαχαμια χαρα τηβρισκω!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια :)))

καλημερα ελενακι!

νομιζα οτι σε ειχαν αποκλεισει για 3 μερες;

ετσι δεν μας ειπες εχτες;

τι κανει το σπορακι;αρχισε να σε παιδευει ή οχι ακομα;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

ελενηηηηηηηηηηηη!!!ελληνικαααααα!τικανει ςρε συ?τωρα μαλιστααααααα1τρομαξα να σε γνωρισω αν δεν εβγαζες τομωροαπο το πλυντηριο!ασε παπακι,πολυθελω να τις δω,μου ελειψαν!!!γεωργιτσα,εγωταδιαβαζα ξημερωματακαιπεθανα στο γελιο!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλημερα γεωργια !!!!

τι κανεις;;καλως ορισες στο καινουριο μας καφε!

χιχιχι!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

ελενακι μπραβο το εφτιαξες τελικα;

ουουααααου!τελειο!

566b716e1f.png?html%22

Καλημερα κοπελιτσες!

Αλλαγες βλεπω!Με γεια το καινουριο μας καφε!

Διαβαζα τις γατοφιλοσοφιες και πεθανα στο γελιο!

Αν ειναι δυνατον παλι εχασα τα καλα!

δεν βλεπω να ησυχαζουμε απο την κυρια.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...