Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

εγω παντως με τα ζωα μακρια και αγαπημενη μεσα στο σπιτι με τιποτα!!!!!!

καταρχην εχει τυχει να παω σε σπιτι με σκυλο και εχει μια χαρακτηριστικει μυρωδια!μπλιαξ!

αλλα εχω και κατι γνωστους που αφηνουν τα σκυλια να γλειφουν τα μωρα τους,ειπαμε καλα καλα αλλα οχι ρε σεις αν ειναι να φερω ενα μωρο στον κοσμο τα ζωα μακρια!

να σας πω ενα τραγικο που μας εδειξαν στη σχολη;;

ναι κι εγώ μέσα στο σπίτι δεν μπορώ..τι σας έδειξαν?

θέλω περισσότερο ελεύθερο χρόνοοοο!!!:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

περυσι αγιου βαλεντινου μου πηρε το μωρο μου ενα καναρινι ασπρο μιλαμε τελειο κ κελαηδουσε πολυ ομορφα ηταν η συντροφια μου.μολις ηρθε το καλοκαιρακι το εβγαζα εξω ηρθε λοιπον ο αδερος μου σπιτι(σημειωτεο σαββατογεννημενος)κ μου λεει δεν το λυπασι τι το εχεις εδω μεσα ειναι δυστηχισμενο θα ψοφισει ασε μας ρε του λεω που θα αφησω τον ασπρουλη μου.μετα απο 3 ωρες κοιταω το πουλι δεν ηταν καλα βαζω μεσα στο κλουβι το χερι κ δεν κουνηθηκε να φυγει οπως αλλε φορες το χαιδεψα κ το βαλα πανω στο ψυγειο με το κλουβι μετα απο κανα δεκαλεπτο δεν το εβλεπα ανεβαινω στην καρεκλα τεζα το πουλι βαζω τα κλαματα (ηταν εδω κ η αδερφη μου η μικρη με μια φιλη της)μολις με βλεπουν ετσι τι κανουν?!!!!βγαζουν το πουλι απο το κλουβι κ αρχιζουν να του κανουν μαλαξεις κ να του ανοιγουν το στομα κ να φυσανε μεσα εγω μεσα στον πανικο να κλαιω παιρνω τον αντρα μου τηλ κ μολις με ακουσε ετσι γελαγε!!!!(γαιδουρι παιδι μου)

μετα αφου διαπιστωθηκε οτι τελικα κατεληξε το πηραν κ το εθαψαν σε ενα χωραφι διπλα!!!!!εκεινη την στιγμη εκλαιγα αλλα μετα μολις τα σκεφτομου ειχα παιθανει στο γελιο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

καληνυχτα αννουλα!

παντως οσο και να καθαριζεις αν υπαρχει ζωο στο σπιτι,θα υπαρχει η μυρωδια του ζωου!δεν υπαρχει περιπτωση!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Ασε ρε μακρια θα ξεχασω εγω που η μικρη 6 μηνων πηγαμε σε μια οεια μου με γατες και την αλλη μερα γεμησε το παιδι αφτρες αντε απο κει που θα κοιταξω τα ζωα τα ζωα ειναι για την φυση εγω κοιταζω το παιδι μου

Διαφημίσεις

Προσωπικα τις γατες δεν τις χωνευω, εχω και αλλεργια σε αυτες (μπορει επειδη ακριβως δεν τις χωνευω)... Τα σκυλια μου αρεσουν καλυτερα αλλα τα φοβαμαι κιολας... Δεν θεωρω παντως καποιον φιλοζωο επειδη κλεινει ενα ζωντανο μεσα σε ενα διαμερισμα... Το καταπιεζει φοβερα...

συμφωνω ελενακι τα ζωα δεν ειναι για σπιτι ειναι για τη φυση εκει ανηκουν και αν εμεναν εκει δεν θα υπηρχαν και προβληματα!

λοιπον στη σχολη μας εδειξαν ενα βρεφος 3 ημερων που στο χερακι του μεσα απο το δερματακι του ειχε φαινοταν μια μαυρη τριχα!

ηταν σκυλου.ο γιατρος ειχε ενημερωση τους γονεις να διωξουν το ζωο απο το σπιτι αλλα αυτοι δεν τον ακουσαν και αναγκαστηκε το μωρο να μπει χεορουργιο για να την βγαλουν!απιστευτο;;;;

κι ομως υπαρχει βινεοσκοπημενο στο τει μου στο μαθημα της υγιεινης!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

περυσι αγιου βαλεντινου μου πηρε το μωρο μου ενα καναρινι ασπρο μιλαμε τελειο κ κελαηδουσε πολυ ομορφα ηταν η συντροφια μου.μολις ηρθε το καλοκαιρακι το εβγαζα εξω ηρθε λοιπον ο αδερος μου σπιτι(σημειωτεο σαββατογεννημενος)κ μου λεει δεν το λυπασι τι το εχεις εδω μεσα ειναι δυστηχισμενο θα ψοφισει ασε μας ρε του λεω που θα αφησω τον ασπρουλη μου.μετα απο 3 ωρες κοιταω το πουλι δεν ηταν καλα βαζω μεσα στο κλουβι το χερι κ δεν κουνηθηκε να φυγει οπως αλλε φορες το χαιδεψα κ το βαλα πανω στο ψυγειο με το κλουβι μετα απο κανα δεκαλεπτο δεν το εβλεπα ανεβαινω στην καρεκλα τεζα το πουλι βαζω τα κλαματα (ηταν εδω κ η αδερφη μου η μικρη με μια φιλη της)μολις με βλεπουν ετσι τι κανουν?!!!!βγαζουν το πουλι απο το κλουβι κ αρχιζουν να του κανουν μαλαξεις κ να του ανοιγουν το στομα κ να φυσανε μεσα εγω μεσα στον πανικο να κλαιω παιρνω τον αντρα μου τηλ κ μολις με ακουσε ετσι γελαγε!!!!(γαιδουρι παιδι μου)

μετα αφου διαπιστωθηκε οτι τελικα κατεληξε το πηραν κ το εθαψαν σε ενα χωραφι διπλα!!!!!εκεινη την στιγμη εκλαιγα αλλα μετα μολις τα σκεφτομου ειχα παιθανει στο γελιο

έκλεγες???:lol::lol::lol::lol:εντάξει και εγώ θα στεναχωριόμουνα,καλά και αυτός ο αδερφός...σωστός γρουσούζης:tongue::lol::lol::lol:

θέλω περισσότερο ελεύθερο χρόνοοοο!!!:rolleyes:

Εσυ δηλαδη αν καθαριστεις με το σαλιο σου θα λεγεσαι καθαρος???

αχαχαχαχαχαχα καλο βρε λενακι!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

κ γω δεν τα θελω μεσα στο σπιτι μυριζουν πολυ κ εξω μια χαρα ειναι

εγωτα ζωα που αγαπαω πολυ ειναι μονο τα σκυλια κανενα αλο

κ αυτα που σιχαινομαι πιο πολυ ειναι οι γατες ερχονται πανω σου κ τριβονται κ σε γεμιζουν τριχες

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Αννουλα τι εγινε παιδι μου σημερα??? Παντως ολες χρειαζομαστε να ξαπλωσουμε νωρις μια μερα, εγω εχω σπαστει απο το καφε μας, μπορουμε να μιλαμε μεσω μσν ή μεσω μειλ... Πεταγεται το καθε βαρεμενο και λεει οτι του κατεβει...

Διαφημίσεις

Κοριτσακια σας αφηνω εκλεισαν τα ματια μου....ζζζζζζζζ

Καλε τι επαθα????? εγω η ξενυχτω????? αχ διαμαρτηρεται το σωμα μου μου φαινεται

φευγεις;;;;;κλαψ καλα θα τα πουμε αυριο μπορει αν βρω ρονο να σε παρω μακια μου αννουλι!

566b716e1f.png?html%22

κ γω δεν τα θελω μεσα στο σπιτι μυριζουν πολυ κ εξω μια χαρα ειναι

εγωτα ζωα που αγαπαω πολυ ειναι μονο τα σκυλια κανενα αλο

κ αυτα που σιχαινομαι πιο πολυ ειναι οι γατες ερχονται πανω σου κ τριβονται κ σε γεμιζουν τριχες

μπλιαξ παιδια εγω θελω το απιτι μου να ειναι πολυ καθαρο εχω θεμα με την καθαριοτητα!θελω να μπαινω σπιτι και μυριζει τελεια!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...