Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , linaa είπε:

Αν έχεις αμφιβολίες για το αποτέλεσμα μπορείς να πάρεις κ μια δεύτερη γνώμη . Μπορείς να κλείσεις ένα ραντεβού στην Αθήνα σε ένα δημόσιο νοσοκομείο να δείξεις τις εξετάσεις σου Κ ρωτήσεις ότι απορία έχεις. 

Ο φόβος είναι φυσιολογικό κομμάτι πριν από κάποιο χειρουργείο. Τώρα όλα τα υπόλοιπα που σκέφτεσε δεν έχουν καμία υπόσταση. Πουθενά δεν θα επιρεασει η αφαίρεση της σάλπιγγας ... Μπορείς να μιλήσεις με κάποιον ψυχολόγο αν νιώθεις ότι έχεις υπερβολικό ανχος. 

Προσπαθώ να διαχειριστώ απίστευτα το άγχος μου...Έχω μεγαλώσει 34 γαρ,έχω φάει πολλά χαστούκια κ προσπαθώ να βλέπω ορθολογιστικά τα πράγματα.. Τουτέστιν κ που έχεις μια σάλπιγγα εδώ και 10 χρονιά δεν υπήρξε καμία εγκυμοσύνη....Αλλά κάτι με πιάνει...Κάτι φευγαλέες σκέψεις που με τρελαίνουν...

Θεωρώ ότι θα δείξω τη σαλπιγγογραφια νσε ακόμη ένα γιατρό όπως είπες κ έπειτα θα πάω να κάνω το χειρουργείο...που εκεί σκέφτομαι να τους πω ,πως αν δεν είναι υδροσαλπιγγα μη την αφαιρείτε..Αλλά ξέρω πολύ καλά ότι δεν θα το κάνουν...

Όσο για ψυχολόγο ,έχω περάσει τόσα πολλά που δεν νομίζω ότι μπορώ να βοηθήθω πια... Προσπαθώ να με συνέφερω εγώ ...Είναι αυτό που λένε καλύτερος γιατρός είναι ο ίδιος σου ο εαυτός....Χωρίς να θέλω να αδικήσω το κλάδο ,εγω έτσι νιώθω πια

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Πωπω ρε παιδια τι το πηρε αυτο το πραγμα ο αντρας μου μπελας μεγαλος με βρηκε τουλαχιστον απο το κοριτσακι μου θα πιω και ενα ποτηρι νερο οταν μεγαλωσει ενω απο αυτο μονο σκ@τ@ θα μαζευω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχα φανταζεσε τον κτηνιατρο να δινει φιλη της ζωης σε γατες μισο να σας γραψω ενα σκηνικο να γελασετε

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

καλα ναι δεν προλαβαινεις!αμα φανε δηλητηριο ή φολα τελος!μονο ο γειτονας μας τον ειχε προλαβει τον δικο του αλλα τελικα πεθανε ο σκυλος αφου πρωτα επαθε και εγω δεν ξερω ποσα εγκεφαλικα!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

πωπω εχω δει γατι τεζα, σαν βαλσαμωμενο ειναι... ε, ναι τι να τους κανει ο κτηνιατρος, να δωσει το φιλι της ζωης?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:φαντάζομαι τον γιατρό να του δίνει το φιλί της ζωής:tongue::tongue::tongue::tongue:

θέλω περισσότερο ελεύθερο χρόνοοοο!!!:rolleyes:

καλα ναι δεν προλαβαινεις!αμα φανε δηλητηριο ή φολα τελος!μονο ο γειτονας μας τον ειχε προλαβει τον δικο του αλλα τελικα πεθανε ο σκυλος αφου πρωτα επαθε και εγω δεν ξερω ποσα εγκεφαλικα!

εγκεφαλικά απο το δηλιτήριο:?:???:???

Διαφημίσεις

πωπω εχω δει γατι τεζα, σαν βαλσαμωμενο ειναι... ε, ναι τι να τους κανει ο κτηνιατρος, να δωσει το φιλι της ζωης?

αχαχαχαχα καλο τι να κανει και ο κτηνιατρος να του πει γατι εβγα εξω;;;;;

αχαχαχαχαχα!

παντως επειδη η γιαγια μου εχει μονοκατοικια εχει τυχει να ριξει φολα ο γειτονας σε γατες και αυτες ρε γαμωτο πανε και κρυβονται οταν ειναι να ψοφησουν,και μετα βρομαει αηδιαστικα!μπλιαξ!!!!!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Προσωπικα τις γατες δεν τις χωνευω, εχω και αλλεργια σε αυτες (μπορει επειδη ακριβως δεν τις χωνευω)... Τα σκυλια μου αρεσουν καλυτερα αλλα τα φοβαμαι κιολας... Δεν θεωρω παντως καποιον φιλοζωο επειδη κλεινει ενα ζωντανο μεσα σε ενα διαμερισμα... Το καταπιεζει φοβερα...

Διαφημίσεις

τις γατες δεν τις θελω με τιποτα!

αλλα ο σκυλακος της απεναντι ειναι γλυκας!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Προσωπικα τις γατες δεν τις χωνευω, εχω και αλλεργια σε αυτες (μπορει επειδη ακριβως δεν τις χωνευω)... Τα σκυλια μου αρεσουν καλυτερα αλλα τα φοβαμαι κιολας... Δεν θεωρω παντως καποιον φιλοζωο επειδη κλεινει ενα ζωντανο μεσα σε ενα διαμερισμα... Το καταπιεζει φοβερα...

μήπως δεν τις χωνεύεις επειδή έχεις αλλεργία???:rolleyes:

εγω παντως με τα ζωα μακρια και αγαπημενη μεσα στο σπιτι με τιποτα!!!!!!

καταρχην εχει τυχει να παω σε σπιτι με σκυλο και εχει μια χαρακτηριστικει μυρωδια!μπλιαξ!

αλλα εχω και κατι γνωστους που αφηνουν τα σκυλια να γλειφουν τα μωρα τους,ειπαμε καλα καλα αλλα οχι ρε σεις αν ειναι να φερω ενα μωρο στον κοσμο τα ζωα μακρια!

να σας πω ενα τραγικο που μας εδειξαν στη σχολη;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...