Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , linaa είπε:

Αν έχεις αμφιβολίες για το αποτέλεσμα μπορείς να πάρεις κ μια δεύτερη γνώμη . Μπορείς να κλείσεις ένα ραντεβού στην Αθήνα σε ένα δημόσιο νοσοκομείο να δείξεις τις εξετάσεις σου Κ ρωτήσεις ότι απορία έχεις. 

Ο φόβος είναι φυσιολογικό κομμάτι πριν από κάποιο χειρουργείο. Τώρα όλα τα υπόλοιπα που σκέφτεσε δεν έχουν καμία υπόσταση. Πουθενά δεν θα επιρεασει η αφαίρεση της σάλπιγγας ... Μπορείς να μιλήσεις με κάποιον ψυχολόγο αν νιώθεις ότι έχεις υπερβολικό ανχος. 

Προσπαθώ να διαχειριστώ απίστευτα το άγχος μου...Έχω μεγαλώσει 34 γαρ,έχω φάει πολλά χαστούκια κ προσπαθώ να βλέπω ορθολογιστικά τα πράγματα.. Τουτέστιν κ που έχεις μια σάλπιγγα εδώ και 10 χρονιά δεν υπήρξε καμία εγκυμοσύνη....Αλλά κάτι με πιάνει...Κάτι φευγαλέες σκέψεις που με τρελαίνουν...

Θεωρώ ότι θα δείξω τη σαλπιγγογραφια νσε ακόμη ένα γιατρό όπως είπες κ έπειτα θα πάω να κάνω το χειρουργείο...που εκεί σκέφτομαι να τους πω ,πως αν δεν είναι υδροσαλπιγγα μη την αφαιρείτε..Αλλά ξέρω πολύ καλά ότι δεν θα το κάνουν...

Όσο για ψυχολόγο ,έχω περάσει τόσα πολλά που δεν νομίζω ότι μπορώ να βοηθήθω πια... Προσπαθώ να με συνέφερω εγώ ...Είναι αυτό που λένε καλύτερος γιατρός είναι ο ίδιος σου ο εαυτός....Χωρίς να θέλω να αδικήσω το κλάδο ,εγω έτσι νιώθω πια

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

καλη χωνεψη ανδριανη!

ελενακι τι κανεις?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωχ ρε κοριτσια ποια ξερει να μου πει ποτε μπορω να ξεκινησω τα εμβολια του σκυλου....?

Αντε να μεγαλωσει να τσακισει καμια γατα χαχαχα ο νομος των δυνατων.....

ιδέα δεν έχω,στα κουταβάκια που είχαμε τα έκανε η αδερφή μου..:confused:

θέλω περισσότερο ελεύθερο χρόνοοοο!!!:rolleyes:

Πωπω Αννα κι εγω τωρα τρεμω με αυτον τον παλιοκαιρο περισσοτερο απο τον χειμωνα... Σημερα τα εντυσα με μακρυμανικα μπλουζακια και ζακετακι απο εξω... Και στο αυτοκινητο ψιλοανοιχτο το τζαμι... Εχουμε και το παρτυ την Δευτερα και δεν θελω να εχουμε απροοπτα...

ελενακι μου!τι κανεις;τα αγγελουδια σου;αχ τι καλα που εχεις μωρε δυο παιδακια αντε και στα δικα μας!να τα χαιρεσαι κουκλα μου!τα παιδακια ειναι ευτυχια!και ευλογια!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

ξαναρθαααα εφαγα μαρη νακι βραστο το μπροκολο τι λες τηγανιτο?τα κολοκυθακια τηγανισα

ανδριανη κανενα νεο απο την αδερφη σου; πως ειναι;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

αννουλα εμας οι γατες σαν ηληθιες πηγαν κ εφαγαν το μπιφτεκι που ειχε βαλει η πεθερα μου (με δηλητηριο)για να πιασει την αλεπου που ετρωγε τις κοτες κ 2 επεσαν ξερες η μια ειχε κ γατακια κ δεν ξερουμε που τα ειχε βαλει(οι γατες αλλαζουν συνεχεια θεση στα γατια για να μην τα βρισκει κανενας μεχρι να μεγαλωσουν) οποτε πανε κ αυτα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

αννουλα εμας οι γατες σαν ηληθιες πηγαν κ εφαγαν το μπιφτεκι που ειχε βαλει η πεθερα μου (με δηλητηριο)για να πιασει την αλεπου που ετρωγε τις κοτες κ 2 επεσαν ξερες η μια ειχε κ γατακια κ δεν ξερουμε που τα ειχε βαλει(οι γατες αλλαζουν συνεχεια θεση στα γατια για να μην τα βρισκει κανενας μεχρι να μεγαλωσουν) οποτε πανε κ αυτα

γιατί δεν τις πήγατε στο κτηνίατρο:confused:

Διαφημίσεις

τον βρηκε το γιατρο τελικα?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Εστειλα πμ στην Ανετ, σιγα μην εκανε δουλεια ο αντρας μου... Τεσπα, το πηρα προσωπικα, αυριο θα ξαναπρηξω εγω τον συναδελφο και την γυναικα του...

Μπραβο στο Ελενακι μας, με το καλο να ακουσει την καρδουλα της! Πωπω βρε παιδια, τι ωραια πραγματα ειναι αυτα, με το καλο να το ζησετε ολες!!!

Αννουλα αν θυμαμαι καλα απο τον σκυλο που ειχαμε απο δυο μηνων νομιζω ξεκινησε τα εμβολια (ή μηπως τα μπερδευω με τα παιδια μου που σαφως ειναι πανω απο ολα???) Θυμαμαι επισης οτι επινε βιταμινες καθε μερα σε χαπι, αλλη για το τριχωμα, αλλη για κατι αλλο, δεν θυμαμαι βρε παιδια, δεν τρελαινομαι κιολας για τα ζωα... Καλα να ειναι και μακρια μου...

ποιον κτηνιατρο ρε τρουφιτσα εχεις ιδεα απο δηλητηριο? ασε που οταν τις ειδαμε ηταν ηδη τεζα

πωπω εχω δει γατι τεζα, σαν βαλσαμωμενο ειναι... ε, ναι τι να τους κανει ο κτηνιατρος, να δωσει το φιλι της ζωης?

ποιον κτηνιατρο ρε τρουφιτσα εχεις ιδεα απο δηλητηριο? ασε που οταν τις ειδαμε ηταν ηδη τεζα

δεν έχω ζώα να μου δηλιτιριάσουν και δεν ξέρω..ελένη τι διευκρήνιση ήταν αυτή???:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...