Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια....Έχοντας προγραμματισει την αφαίρεση υδροσπαλπιγγας σε κάνα μήνα από όσο μου είπαν από το νοσοκομείο Ιωαννίνων αρχίζω κ νιώθω περίεργα.. ξέρω είναι αυτό που πρέπει να κάνω αλλά μπαίνω σε σκέψεις ότι αν δεν πετύχω δεν θα υπάρχει καμία ελπίδα να μείνω φυσιολογικά έγκυος. Όταν έκανα τις σαλπιγογραφία το υγρό πέρασε και βγαίνοντας από το δωμάτιο με ρώτησαν άμα θέλω να κάνω εξωσωματική και μου φάνηκε ότι έγραψαν το αποτέλεσμα χονδρικά για να με βοηθήσουνε για την επιτροπή. Την τσαλπιγκογραφία την έχει δει ένας γιατρός ο οποίος συμφώνησε αποτέλεσμα και επίσης την είδε και ο γιατρός στο νοσοκομείο τον ιωαννίνων ο οποίος φάνηκε να μην δίνει και ιδιαίτερη προσοχή διάβασε απλά το υδροσάλπιγγα λέει ότι εντάξει για να λένε είναι υδροσάλπιγγα... Έχω κλείσει ραντεβού για την επιτροπή τέλεια απριλίου και απλά κάθε μέρα στο μυαλό μου κατακλύζει το ενδεχόμενο να πάω χωρίς να αφαιρέσω τη σάλπιγγα. Πόσο δύσκολο είναι ψυχολογικά να αφαιρέσεις και την τελευταία σου ελπίδα για φυσιολογική σύλληψη. Νιώθω οτι ψυχολογικά θα αλλάξω έπειτα  από την αφαίρεση ακόμα και στο ερωτικό κομμάτι

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

στις 15/06 εχω γενεθλια.

θελω πολυ καιρο τωρα να παρω μια φωτογραφικη μηχανη,με βαρβατο ζουμ!αλλα ειναι ακριβη και το αφηνω.Ε,μου ειπε οτι θα μου την κανει δωρο!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

εγω τον ιουνη,μια μερα μετα τα γενεθλια μου κ της νακι,εχω επετειο 20 χρ. Απ τη γνωριμια. Μινακι μου,τωρα που μπηκες βγαινω. Κλαψ! Παπακουαξ! Καληνυχτα κοριτσια,ελπιζω να τα λεμε...

φιλακιαααααααααααααα καληνυχτααααααααα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

καληνυχτα μηλαρακι μου!

πολλα χρονια μηλαρακι να ειστε παντα αγαπημενοι με τον αντρουλη σου.εμεις κλεισαμε 4 μαιου 9 χρονια γνωριμιας!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

αχ βρε κοριτσια καθομαι μερικες φορες και σκεφτομαι τροπους που να του το πω αλλα τι να πω οταν ερθει εκεινη η στιγμη μπορει να μην κρατηθω!!!!!!!!!!!!!αχαχαχαχα θα αρχιζω να τσιριζω σαν την τρελη!!!!!!

να του το πεις απο κοντά,μόλις μπει στο σπίτι τρέχα πάρτον μιά αγκαλιά και μάλλον θα το καταλάβει μόνος του και θα συγκινηθεί,εγώ έτσι είχα κάνει κι εκείνος είχε δακρύσει:roll:

θέλω περισσότερο ελεύθερο χρόνοοοο!!!:rolleyes:

Διαφημίσεις

αχ βρε κοριτσια καθομαι μερικες φορες και σκεφτομαι τροπους που να του το πω αλλα τι να πω οταν ερθει εκεινη η στιγμη μπορει να μην κρατηθω!!!!!!!!!!!!!αχαχαχαχα θα αρχιζω να τσιριζω σαν την τρελη!!!!!!

Εγω να δεις εκανα σχεδια οταν εβλεπα καλη χοριακη και πολλα σχεδια και σε 5 λεπτα επαιρνα τηλ και του το λεγα δεν αντεχα με τιποτα

καληνυχτα μηλιτσα μου!!!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

Εγω να δεις εκανα σχεδια οταν εβλεπα καλη χοριακη και πολλα σχεδια και σε 5 λεπτα επαιρνα τηλ και του το λεγα δεν αντεχα με τιποτα

αααααααα ολα κι ολα αν τυχον και ειμαι δεν του λεω τιποτα θα το κρατησω μυστικο να του το πει η κορη του

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

στις 15/06 εχω γενεθλια.

θελω πολυ καιρο τωρα να παρω μια φωτογραφικη μηχανη,με βαρβατο ζουμ!αλλα ειναι ακριβη και το αφηνω.Ε,μου ειπε οτι θα μου την κανει δωρο!

τελεια αστερια μου εσυ ελπιζω να του κανεις το δωρακι που θελεις τοσο πολυ κι εσυ!

αχ διδυμακι εισαι ε;

εγω 15 ουνιου αν ολα πανε καλα θα εχω τελειωσει απο την περιοδο μου και θα ξεκιναω κανονικα για το μωρακι μου!χιχιχιχιχι

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

μωρε ας ερθει το μωρακι μου με το καλο και οπως και να του το πω το ιδιο θα χαρει!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

διδυμακι ναι!εσυ?

tJd1p3.png

παπι εχεις πμ

tJd1p3.png

αννουλα καλα θα κανεις με τη μικρη!να εισαι σιγουρη και μετα!

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...