Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Λυπάμαι πολύ!

το scratching λένε ότι αναζωογονή το ενδομήτριο και βοηθάει στην εμφύτευση. Βέβαια εσύ έχεις εμφύτευση. Τόσο νωρίς, συνήθως φταίει το έμβρυο και όχι κάτι σε σένα. Θα δεις για μικροβίωμα μήπως κάτι εμποδίζει την ανάπτυξη, κοίτα για ζάχαρο εάν δεν το έχεις κοιτάξει, που φαντάζομαι θα σε έχει βάλει ο αιματολόγος μαζί με τις ανοσολογικές. Τι κατηγορίας βλαστοκύστη βάλατε; Μήπως απλά περιμένετε και εσείς το ένα το τυχερό. Από τα 4 που έχω βάλει, το ένα τα κατάφερε. Όλες βιοχημικές. και 2 βιοχημικές με φυσική σύλληψη. 

Δεν ξέρω αν είχα κάνει για ζάχαρο πάντως ότι είχα κάνει τις έδειξα στον γιατρό και μου είπε από εδώ ήμαστε κομπλέ !! Εμφυτεύσεις είχα και έχω καλή εικόνα ενδομητρίου δηλαδή και σήμερα που μου έκανε έναν υπέρηχο είχα 3πλο ενδομήτριο με ένα τεράστιο ωάριο δηλαδή αύριο μεθαύριο θα σπάσει !! 
      Οι βλαστοκύστες ήταν 4BB,4BC,4BC,3BB

Να σου ζήσει το παιδάκι σου 🙏🏼

από φυσική σύλληψη δεν είχαμε καμία δυστυχώς διότι έχουμε κακό σπερμα ..

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

και απο μας πολλα φιλακια να της δωσεις!

κριμα μωρε!δεν θεωρω κακο να γραφεις με λατινικους χαρακτηρες!δεν καταλαβαινω γιατι την απεκλεισαν!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα ελενηηηηηηηηηηηη!!!αχαχα σκασμενη φαγωθηκες με τηνπεθερα της αντριανης!καλημερα παπκιμου1ναι διαβασε σελιδες 5-11!αχαχαχ

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

ρε σεις ξαναμπηκε;;;;;

ρε συ αννα τωρα το ειδα διαβαζω τα χτεσινα και παλι εδω ειναι η ακατανομαστη....

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Κατι εγραψε το πρωι δεν την αποκλεισαν αλλα για να γραψει μια προταση της τρωει μια ωρα αντιγραφει ενα ενα τα γραμματα

εγω λεω για την ελενιτσα απο την τουρκια βρε

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

ρε σεις κοριτσια παλι μπηκε αυτη;ελεος!

566b716e1f.png?html%22

αννουλα εσυ μια χαρα σχεση εχεις με την πεθερα σου δεν την χωνευεις οποτε δεν χρειαζεται να επεμβω!!!

Αλλα αυτη η ανδιανη με εχει χτικιασει... Που την χανεις που την βρισκεις στην πεθερα! Μα είναι λογικο αυτό???

τιιιιιιιι????? εγω θα παρω την μανου τωρα, κισα κλεισε το τηλεφωνο!!!!

τι εγινε αγαπακι εχουμε ζηλιες???/ οπως ελεγε και η τζενη μποτση στον κωστακη στο σημαδι του ερωτα....

τι εγινε κωστακη γουσταρεις τη χωριταισσα?αχαχχαχα θεικη ατακαααααααα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

ερακι μου καλημερα και καλες δουλιτσες!

566b716e1f.png?html%22

Ααααααχ!Τέλος πάντων....Ευτυχώς που είστε και εσείς και με συνεφέρνετε κάπως....Αλλιώς δεν θα την πάλευα μέχρι τη Δευτέρα.....

Όταν δεν είσαι σίγουρη φάε κάτι γλυκό και θα το ακούς σίγουρα..........Και ηρέμησε και εσύ....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

αννουλι εχεις πμ

566b716e1f.png?html%22

καλημερα xanp τι κανεις;;

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...