Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Κοριτσια εγω πιστευω οτι μονο καλο μας κάνει η γυμναστικη.. πολυ περισσοτερο προβληματιζομαι για μενα που δεν κανω τπτ αυτην την περιοδο .. εντονη προφανώς εννοεθ πολλα βαρη κλπ.. αλλα η απλη αεροβια ή πιλάτες ή γιογκα γιατί να κανει κακο;;;ισα ισα που βοηθαει και στο αγχος η ασκηση! Μην το παμε στο αλλο ακρο... 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

παντως το ειπα και στο δικο μας καφε ηταν λες και όλες σας εισασταν διπλα μου αληθεια!

σας ενιωθω κοντα μου!

ασε που δεν μιλαγα καθολου και σε καποια φαση βλεπω τον γιατρο να μου κανει το σημα της νικης και του λεω τι τι ολα ενταξει? ναι τωρα το ανοιγω μου λεει και σταματησα και να αναπνεω για να ακουσω!

ναι το ξερω εκει το ειδα αλλα σημερα στο γραφειο σχεδον μηδεν χρονος γμτ πολυ δουλεια αλλα την εκανα και πιο νωρις μια ωριτσα αυριο μαλλον θα αργησω πολυ να παω οποτε ισως να μην σας πετυχω ουτε αυριο:(

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρεπει να ηταν πολυ ομορφα μπραβο σου μαρια εφι μου ολα καλα

ναι οντως ηταν!εγω φοβομουν πολυ ομολογω....και ο γιατρος το ιδιο...η δε γυναικα του (ειναι και γραμματεας του) εμπαινε συνεχεια να ρωτησει αν την ακουσαμε...!!

τωρα υπομονη 2 βδομαδες να δουμε αν ολα πηγαινουν καλα!

για να δουμε..........

ναι οντως ηταν!εγω φοβομουν πολυ ομολογω....και ο γιατρος το ιδιο...η δε γυναικα του (ειναι και γραμματεας του) εμπαινε συνεχεια να ρωτησει αν την ακουσαμε...!!

τωρα υπομονη 2 βδομαδες να δουμε αν ολα πηγαινουν καλα!

για να δουμε..........

ολα θα πανε καλα ακουςςςςςςςςςς

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

ti kanete koritsakia moy??

εγω φτιαχνω τουρτα sacher(βιεννεζικη συνταγη)!!δεν την εχω ξαναφτιαξει θα δειξει πως θα ειναι.

αλλα εχω ακομα σκουπισμα και σφουγγαρισμα!:evil:

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

γιατι διαιτα κανεις και εσυ?

παω για να μη μου καει η βαση και μπαινω μετα.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

τη βλεπεις τι μας κανει απογεματιατικα?εγω κοντευω να πατησω τα 63 62.700 για την ακριβια τελος τα γλυκαααααααα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...