Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χάλια οι εξετάσεις κορίτσια. FSH 19 και E2 42. Θα κάνουμε φυσικό κύκλο χωρίς χάπια.

Είναι όντως υψηλή αλλά για φυσικό κύκλο όχι απαγορευτική. Ο γιατρός σου είπε προχωράτε σωστά? 

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω, ακούω για γιατρούς που προχωράνε χωρίς αιματολογικές μόνο με υπερηχο. Άλλοι μόνο με αιματολογικές και υπέρηχο μετά πόσες μέρες. Γιατί δεν τα κάνουν και τα δύο, βαριουνται?? 

Θα είχες ένα κριτήριο με βάση τις προηγούμενες ωοληψιες σου αλλά οκ τώρα πας ούτως ή άλλως σε φυσικό. Ps όταν παίρνουμε φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια, η FSH στους επόμενους κύκλους συνήθως είναι πιο χαμηλή, υπάρχει μπουσταρισμα στον οργανισμό λόγω των ορμονών.

Και κάτι τελευταίο, πάνω στην κουβέντα που είχατε για πληροφορίες και γνώση από φόρουμ γιατρούς κτλ, είναι απίστευτα σημαντικές οι πληροφορίες που μπορείς να πάρεις από εδώ μέσα (να έχεις βέβαια το κριτήριο να καταλαβαίνεις πότε είναι όντως γνώση και πότε εικασία) και να πας με άλλη αυτοπεποίθηση στην εξωσωματική. Η γνώση είναι δύναμη. Επίσης οι γιατροί δυστυχώς παραλείπουν ή ξεχνάνε.

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Βρε ανετακι ξαναρωτατον

αν δεν περασει ο κινδυνος δεν με αφηνει..τελος..ασε που δεν νομιζω να με πλησιαζει και ο αλλος.."το παιδι μου" λεει..εχω και τον κουμπαρο να του λεει "δεν κανει..και θα βλεπεις τη κοιλια και θα ειναι το παιδι μεσα κι εσυ πως θα μπορεις" και κατι τετοια..ααααα θα χαλασω την κουμπαρια :twisted:

Δουλεια ποτε γυρνας?

ωωωωωωωχ (το διαβασες φανταζομαι)

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γειια σας κοριτσακι απαω ν αγινω σεξυ!

κι οποιος αντεξει!!!!!!!!!!!!!!;)

στο καλο κοριτσαρα μου!

IB5Vp2.png

αννουλι μονες μας μειναμε?

τι λες να τα πουμε απτο τηλεφωνο..κουραστηκα στην καρεκλα.

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα οοοοοοοολη μεραααα!!!

αχ κοριτσια το σπορακι μου μεγαλωσε!!!τωρα ειναι ακομα πιο γλυκουλι!!!:tongue::tongue::tongue:

καλημέραααα,αχ πόσο σε ζηλεύω(με την καλή την έννοια φυσικά!)θέλωωω και γωωωω:(

θέλω περισσότερο ελεύθερο χρόνοοοο!!!:rolleyes:

Έχω να σας πω και νέα....Ξεκινήσαμε τις διαπραγματεύσεις για το όνομα.....Ο γιός μου έχειι του πεθερού μου και η κόρη μου της μαμάς μου.Επίσης η πεθερά μου έχει δώσει το όνομά της στην ανιψούλα μου .Ο μόνος παραπονεμένος είναι ο μπαμπάς μου.Τον λένε Αντώνη και αν πάρει το όνομά του θα βγει Αντωνία αλλά θα τη φωνάζουμε κάπως αλλοιώς γιατί το Αντωνία είναι άθλιο( Ντένια ή Νατέλλα από το Ντονατέλλα).Ωστόσο υπάρχει και η νονά μου, αδελφή της μαμάς μου που δεν έχει δική της οικιγένεια και έχει μεγαλώσει εμένα, τη μαμά μου και βοηθάει πολύ στα παιδιά μου...Τη λένε Σοφία και λέγαμε νε την τιμήσουμε αλλά φοβόμαστε μήπως παρεξηγηθεί ο μπαμπάς μου.....

ίου το ντένια μου θυμίζει αυτή απο το νεξτ τοπ μοντελ και ήταν χάλια:eek:

θέλω περισσότερο ελεύθερο χρόνοοοο!!!:rolleyes:

Καλημερα κοπελιτσες!Μια ωρα διαβαζα τα νεα σας!

Αννα μου δεν μπορουν να του χορηγησουν παυσιπονα του πεθερου σου?Εμενα τη δικια μου την κραταγανε στο νοσοκομειο μονο για ανακουφιση και της ριχνανε μορφινες.

Ερι μου γιατι να το φωναζετε αλλιως το παιδι?και το Αντωνια ειναι ομορφο και το Σοφια!Γιατι να του αλλαξετε ονομα?Αν ειναι μην το βαφτιζετε καθολου ετσι!Δεν εχει νοημα να τιμησεις καποιον δινοντας στο παιδι σου το ονομα του και να το φωναζεις αλλιως.Ειναι σαν να του λες καταμουτρα "ξερεις αναγκαστικα το ονομασα ετσι" και πιστεψε με θα πληγωθουν και οι δυο πλευρες.

Αννετακι φορτσααααααααααα!

Μπαρμπι τι κανεις καλε?

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

Τα κοινα παυσιπονα δεν θα τον πιασουν,θελει μορφινες η κατι τετοιο.

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Εγω εχω πηξει λεμεεεεεεεε

Χτες μεχρι τις 3 ημουν στον υπολογιστη κι εγραφα κειμενα για τη σελιδα μου!Σημερα ξεσηκωνω φωτο και κανω διορθωσεις.Το κεφαλι μου καζανι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...