Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Χάλια οι εξετάσεις κορίτσια. FSH 19 και E2 42. Θα κάνουμε φυσικό κύκλο χωρίς χάπια.

Αυτές οι τιμές δεν είναι απαγορευτικές αυξομειώνονται σε κάθε κύκλο. Πάρε τις βιταμίνες σου Κ κάνε τους φυσικούς σου Κ θα δεις ότι θα ανταμειφθεις . Νομίζεις ότι γυναίκες που είναι 41-43 Κ τα καταφέρνουν δεν έχουν τέτοιες τιμές στην fsh τους? 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

ο αλλοσ συναδελφος δενηθελε να ασχοληθει με τον τομεα μου,κι ετσ τ ααναλαμβανα εγω παντα!τελςο πντων,θα γινει κι αυτο!χτες με το που γυρισ αεφαγα φασολακαι και τ α εβγαλα αμεσωςμετα πηγα με εκει,κατι τεραστια οιατακαι κατι μεριδουλες,,,απορω γιατι εφερναν μαχαιροπιρουνα!βεβαια δενμπορουσ ανα φαω τιποτα γιατι τ απερισσοτερα ηταν ωμα,ειχε ωμα μπαρμπουνι ακαι καραβιδες δικι αμας χορηγια,λεει ο ξαδερφοςμου καλα ρε απο 600 γρμ μπαρμπουνι πως βγαλατε μονο 2 στηνκαθ εμεριδα?αχαχχαα!τα ψαρια ηταν δικη μας χορηγια αφηστε πονεμενη ιστορια,το κρεας στο καπακι ωμο,μετα ευτυχως ηρθε ενα πιατο με κομματια τυρι ,αυτο εφαγα με ψωμακι και το γλυκοηταν παγωτο με σως χαλβα κτλ κτλ καλο αλλα δενεφαγα,τακρασι απαρα πολυ ωραια!μ απαρα πολυ ωραια,δοκιμασα μονο απο 2,και στο γυρισμο αλκοτεστ!ολα τα αμαξια -ειμασταν 4 παρεες,αλλαξαν οδηγους!αχαχαχεγω πρωτη φορα εμπαινα σε τετοιο αμαξι,επαιρνε και μπρος με κουμπακι,ε εβγαλα και το τακουνι πεδιλο,δεμαςσταματησαν ουτε το δικο μας ουτε τημαναμου απο πισω ουτε τον αλλο,μονο τον πρωτοο,αλλαηνταν γνωστος και του λεν ε καλα εσυ τωρα φυγε!αχαχαχ

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αννουλι λυπαμαι πολυ κοριτσι μου σε αυτες τις περιπτωσει ςειναι το θεμα ναμην ποναει,εχειπολυ πονο αυτη η αρρωστια!αχ ο ανθρωπος,...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Πόσο χρόνο του έχουνε δώσει;

Εδω ειναι τα περιεργα μας ειπαν οτι στο συγκεκριμενο σημειο και αυτο το ηδος αλλοι ζουνε 10 μερες και αλλοι 10 χρονια...

το θεμα που πειραζει τον αντρα μου ειναι ο πονος παρακαλαμε να τον παρει ο θεος γιατι υποφερει και αν ειναι να ζησει καποια χρονια ετσι τι να το κανει????

αστα αλλαξε θεμα ομως μην σας μαυριζω και την δικια σας μερα βρε κοριτσακια μου

Στο βαζω και δω μπας και το δεις

αααααααα να με συγχωρεις..χιχιχι ειπαμε ..αιλχαιμερ..στραβωμαρα και ποιος ξερει τι αλλο θα ακολουθησει χιχιχιχι

Ένα σας λέω, αν δεν διορθώσω τα γραπτά σήμερα θα με σκοτώσει ο άντρας μου........

ειναι πολλα ερη μου?μηπως να στρωθεις και να ξαναμπεις αργοτερα?οχι πως θελουμε να φυγεις αλλα να ξεμπερδευεις

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Εδω ειναι τα περιεργα μας ειπαν οτι στο συγκεκριμενο σημειο και αυτο το ηδος αλλοι ζουνε 10 μερες και αλλοι 10 χρονια...

το θεμα που πειραζει τον αντρα μου ειναι ο πονος παρακαλαμε να τον παρει ο θεος γιατι υποφερει και αν ειναι να ζησει καποια χρονια ετσι τι να το κανει????

αστα αλλαξε θεμα ομως μην σας μαυριζω και την δικια σας μερα βρε κοριτσακια μου

αχ ρε γμτ..σε τετοιες περιπτωσεις φτανεις στο σημειο να παρακαλας να φυγει να ξεκουραστει..ασχημο πραγμα ο πονος..και ο πονος της ψυχης στους συγγενεις :(

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

αααααααα να με συγχωρεις..χιχιχι ειπαμε

ειναι πολλα ερη μου?μηπως να στρωθεις και να ξαναμπεις αργοτερα?οχι πως θελουμε να φυγεις αλλα να ξεμπερδευεις

Ναι είναι αρκετουτσικα.....Μάλλον πρέπει να σας αφήσω για να τα διορθώσω γιατί αλλοιώς θα μου κάνει αναφορά στον admin για να με διαγράψει.....χιχιχι!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Καλημερες!!!!

Αννετακι δεν σε εχω ξεχασει, τον εχω παρει ηδη δυο φορες και μονο που δεν με εβρισε, ο συναδελφος ειναι σε πελατη και θα παει στην δουλεια αργοτερα... Ελεος αυτοι οι αντρες, του ειπα να τον παρει ενα τηλεφωνο να μας πει εστω αν το εχει ακομα... Ουτε μια δουλεια δεν μπορουν να φερουν εις περας...

ο αλλοσ συναδελφος δενηθελε να ασχοληθει με τον τομεα μου,κι ετσ τ ααναλαμβανα εγω παντα!τελςο πντων,θα γινει κι αυτο!χτες με το που γυρισ αεφαγα φασολακαι και τ α εβγαλα αμεσωςμετα πηγα με εκει,κατι τεραστια οιατακαι κατι μεριδουλες,,,απορω γιατι εφερναν μαχαιροπιρουνα!βεβαια δενμπορουσ ανα φαω τιποτα γιατι τ απερισσοτερα ηταν ωμα,ειχε ωμα μπαρμπουνι ακαι καραβιδες δικι αμας χορηγια,λεει ο ξαδερφοςμου καλα ρε απο 600 γρμ μπαρμπουνι πως βγαλατε μονο 2 στηνκαθ εμεριδα?αχαχχαα!τα ψαρια ηταν δικη μας χορηγια αφηστε πονεμενη ιστορια,το κρεας στο καπακι ωμο,μετα ευτυχως ηρθε ενα πιατο με κομματια τυρι ,αυτο εφαγα με ψωμακι και το γλυκοηταν παγωτο με σως χαλβα κτλ κτλ καλο αλλα δενεφαγα,τακρασι απαρα πολυ ωραια!μ απαρα πολυ ωραια,δοκιμασα μονο απο 2,και στο γυρισμο αλκοτεστ!ολα τα αμαξια -ειμασταν 4 παρεες,αλλαξαν οδηγους!αχαχαχεγω πρωτη φορα εμπαινα σε τετοιο αμαξι,επαιρνε και μπρος με κουμπακι,ε εβγαλα και το τακουνι πεδιλο,δεμαςσταματησαν ουτε το δικο μας ουτε τημαναμου απο πισω ουτε τον αλλο,μονο τον πρωτοο,αλλαηνταν γνωστος και του λεν ε καλα εσυ τωρα φυγε!αχαχαχ

καλα τσιγκουνευοντουσαν το ηλεκτρικο να τα εψηναν λιγο παραπανω?

εμεινες νηστικη κοριτσακι ε?στο σπιτι δεν μας ειπες τι τσακισες? :lol:

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Ερη μου χιλια μπραβο για την Β επιπεδου, ειδες βρε κουτο που αγχωθηκες τσαμπα αλλη μια φορα!!! Μην σε ακουσω ξανα αγχωμενη, το κοριτσακι σου ειναι υγιες και ηρθε για να μεινει... Με το καλο κουκλιτσα μου!

τιποτα νυυσταζα τοσο πολυ...αλλα μ ετα κασερια φουσκωσα,επεσα ξερη και σηκωθηκα κλασικα ανανεωμενη δεξερετε γιαττι!αχαχχαχκαλημερα ελενηηηη!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Αννουλα μου, πολυ λυπαμαι με αυτην την εξελιξη... Τι να πω ρε γμτ, αυτες οι περιπτωσεις ειναι πολυ περιεργες, μακαρι να γινει οτι ειναι καλυτερο για τον ανθρωπο και για σας...

Καλημερες!!!!

Αννετακι δεν σε εχω ξεχασει, τον εχω παρει ηδη δυο φορες και μονο που δεν με εβρισε, ο συναδελφος ειναι σε πελατη και θα παει στην δουλεια αργοτερα... Ελεος αυτοι οι αντρες, του ειπα να τον παρει ενα τηλεφωνο να μας πει εστω αν το εχει ακομα... Ουτε μια δουλεια δεν μπορουν να φερουν εις περας...

καλημερα ελενακι μου, καλα βρε κοπελα, παρε σε καμια ωρα με δυο..μη βρεις και τον μπελα σου..οι αντρες ειναι λιγο αναισθητοι..

τι κανουν τα μικρα?η μηλιτσα εχθες εγραψε ενα κατεβατο για το θεμα του λογοθεραπευτη και στο τελος το εχασε..παπαλα με λιγα λογια..το ποσο στεναχωρεθηκε δεν λεγετε..μου ελεγε..πες το στην ελενη μη νομιζει πως την ξεχασα

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...