Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μιλησα μαζι του πριν λιγο,και μου ειπε να μην ανησυχω κανενα προβλημα,οποτε ηρεμησα.Δεν ξερω τι μ'επιασε χθες....

ενταξει..δικιο ειχες κι εσυ βρε καλο μου, 2 μερες περιοδο πρωτη φορα..αλλα αφου δεν ειναι τιποτα ανυσηχητικο ενταξει.

μανού, έχω καταλήξει.....να είσαι στη δουλειά.......μακράν καλύτερο....

βέβαια εσένα η μικρή σου είναι σχολείο και το πρωϊ μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις. αλλά δεν ξέρω, ρουτίνα και το σπίτι.

εδώ λες και καμιά κουβέντα, βλέπεις ανθρώπους, ντύνεσαι αναγκαστικά (γιατί εγώ στο σπίτι ήμουν όλη μέρα με μια φόρμα) κλπ....

αννιω μου, εχω τοσα να κανω οταν ειμαι σπιτι..εκτος απο δουλειες να μιλαω μαζι σας..αχ ξερετε ποσο θα μου λειψετε οταν ξεκινησω δουλεια?

μακαρι να γινει κατι με την αδεια!συνηθησα το καθισιο και τωρα ενας λογος παραπανω..οχι κουραση..οχι νευρα..και στη δουλεια εχει κι απτα δυο:mad:

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Κι εγω εχω μαγειρεμα σημερα και δεν ξερω καθολου τι να κανω.Τους ρωτησα το πρωι,αλλα απαντηση δεν πηρα.

Ναι γιατί δεν πεινούσαν ακόμα :lol:

Και εγώ όταν ρωτάω τον άντρα μου το πρωί τι να μαγειρέψω, μου λέει "δεν πεινάω τώρα....."

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

αννετάκι μια χαρά είναι τα μωρά μου...έβγαλα και τις φωτό από το προφίλ μου, με όλους τους βαρεμένους που μπαίνουν δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει....οπότε καλύτερα να τους δείτε πάλι από κοντά σε καμιά συνάντηση.

έρη, αυτό με τα ονόματα τι πίκρα κάθε φορά....δεν ξέρω, εγώ είμαι υπέρ της ονοματοδοσίας κατά παράδοση...από τους παπούδες...μαρέσει πιο πολύ, είναι συγκινητικό και γιαυτούς....και δεν πελαγώνεις και συ. αλλά αυτό με την προϋπόθεση να το θέλουν και οι γονείς, όχι να γίνεται εκβιαστικά......

mIdZp3.png

Εγώ πάλι παθαίνω τι εξής:;;Όταν είμαι στη δουλειά ,θέλω να πάω σπίτι και όταν είμαι σπίτι, νοσταλγώ τη δουλειά...

Καλα ετσι ακριβως ενιωθα οταν ημουν στη δουλεια.Γι'αυτο τωρα οταν γκρινιαζω καμια φορα,ο αντρας μου λεει καλα οταν αποφασισεις τι θελεις....μας το λες κι εμας:tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Ασε αννιω αυτη η ρουτινα,ωρες-ωρες με κανει κομματια........

Θα το σκεφτουμε βρε ερη μου κι αν μας ερθει τιποτα θα στο ανακοινωσουμε.

Να πω μια βλακεία;;;;To Σάντυ πώς σας φαίνεται;;;;Σ από το Σοφία και Άντυ από το Αντωνία......;;;;;;;;Παει;;;;;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Καλα ετσι ακριβως ενιωθα οταν ημουν στη δουλεια.Γι'αυτο τωρα οταν γκρινιαζω καμια φορα,ο αντρας μου λεει καλα οταν αποφασισεις τι θελεις....μας το λες κι εμας:tongue:

E και εδώ που τα λέμε ....έχει και λίγο δίκιο ε;;;;;;:rolleyes:

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

αννετάκι μια χαρά είναι τα μωρά μου...έβγαλα και τις φωτό από το προφίλ μου, με όλους τους βαρεμένους που μπαίνουν δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει....οπότε καλύτερα να τους δείτε πάλι από κοντά σε καμιά συνάντηση.

έρη, αυτό με τα ονόματα τι πίκρα κάθε φορά....δεν ξέρω, εγώ είμαι υπέρ της ονοματοδοσίας κατά παράδοση...από τους παπούδες...μαρέσει πιο πολύ, είναι συγκινητικό και γιαυτούς....και δεν πελαγώνεις και συ. αλλά αυτό με την προϋπόθεση να το θέλουν και οι γονείς, όχι να γίνεται εκβιαστικά......

Λέω να τις βγάλω και εγώ....Τελευταία συμβαίνουν διάφορα εδώ......

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

E και εδώ που τα λέμε ....έχει και λίγο δίκιο ε;;;;;;:rolleyes:

Μωρε εχει το δικιο με το μερος του,δεν το συζητω,απλα ενταξει για καποιον που ειναι εξω ολη μερα,δυσκολα καταλαβαινει τον αλλον που ειναι μεσα....

Τελοσπαντων δεν μπορω να κανω και κατι αλλο,οποτε προσπαθω να περναω το χρονο μου.Δε λες που βρηκα και το καφε κι εχω εσας για παρεουλα;)

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Καλο ειναι βρε κοπελα μου,απλα εγω οταν βλεπω τετοια ονοματα,σκεφτομαι το παιδακι οταν θα το ρωτανε,(οταν μεγαλωσει)θα πρεπει να κανει ολοκληρη εξηγηση:rolleyes:

Έλα ντε......Φαντάζομαι όταν θα φλερτάρει θα είναι το πρώτο θέμα συζήτησης για να πάει ο πάγος....χιχιχιχιχι!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Βρε κι εγω μια χαρα ανοιχτομυαλη ειμαι,αλλα σκεφτομαι οτι τα χρονια περναν τοσο γρηγορα,δεν μπορω να φανταστω οτι θα μπουμε σ'αυτη τη διαδικασια,σε μερικα χρονακια:rolleyes:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Να πω μια βλακεία;;;;To Σάντυ πώς σας φαίνεται;;;;Σ από το Σοφία και Άντυ από το Αντωνία......;;;;;;;;Παει;;;;;

το σ απτο σοφια?μου αρεσει το σαντυ αλλα με παει πιο πολυ στο κυριακη!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...