Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Μένεις Θεσσαλονίκη απ’οτι κατάλαβα ; Αθήνα έχω να σου προτείνω γιατρούς αν θες να πάρεις γνώμες. Θεσσαλονίκη θα σου πουν κ οι άλλες κοπέλες εδώ.

Οι γιατροί μου έχουν πει πως τπτ δεν αποκλείεται αρκεί να έχεις υπομονή , επιμονή και στοχοπροσήλωση. Είναι σκληρή και δύσκολη διαδικασία αλλά δε το βάζω κάτω. Εχω πολλά να σου πω πάνω σε αυτό αλλά σε παρακαλώ δες ένα εξωσωματικό να σε ξεσκονίσει και να βρει το κατάλληλο πρωτόκολλο για εσένα.

μένω κοντά στην Θεσσαλονίκη όποτε εκεί βολεύει έχεις δίκιό....θα κάνω ξανά τις εξετάσεις την άλλη εβδομάδα και ξεκινάω τον αγώνα...

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Κοιμαμαι και εγω ορθιαααααα

Κοιμηθηκαμε με τον αντρα μου κατα τις 4 ασε ειμασταν αγκαλιτσα και μιλαγαμε αχ ρε κοριτσια οσο δυνατοι το παιζουν τοσο παιδακια γινοντε οταν ταραζεται ο συναισθηματικος τους κοσμος

Αλήθεια τί λέγατε και "λύγισε"; ( αν δεν θέλεις να πεις δεν πειράζει καθόλου...)

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κουκλες?

δουλειες ακουω..εχω κι εγω ενα καρο..δυστηχως δεν τελειωνουν ποτε..μια γειτονισσα μου λεει..γιατι θα ερθει η πεθερα σου να σου κανει ελεγχο?χαχαχα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Ποτε μου δεν καταλαβα απο που προκυπτει αυτο το,οι αντρες δεν κλαινε.Γιατι δηλαδη,δεν πρεπει να εχουν αισθηματα,κοριτσια πληζ οσες εχετε αγορακια μην τους το περνατε αυτο.Ερη μου παιζει η περιπτωση να το ακουσει απο αλλο παιδι ο μπαμπας σου το ονομα του;Αν ναι,βαλε τη μαμα σου να ψαρεψει κατα καποιο τροπο αντιδρασεις και θα σου πει.

Δεν έχω αδέλφια και δεδομένου ότι αυτό είναι το τρίτο παιδί .... λίγο δύσκολο να το ακούσει από αλλού.....Εσύ τί λές Μανού τί θα έκανες στη θέση μου;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Δεν έχω αδέλφια και δεδομένου ότι αυτό είναι το τρίτο παιδί .... λίγο δύσκολο να το ακούσει από αλλού.....Εσύ τί λές Μανού τί θα έκανες στη θέση μου;

Τοτε οντως ειναι δυσκολα τα πραγματα.Να βαζατε μηπως και τα 2 ονοματα,που ειναι και της μοδας;

OPYIp3.png

vez3p2.png

μανου ποτε θα παρεις τον γιατρο?

αννουλι δωστου οση τρυφεροτητα μπορεις..λιγες ειναι οι φορες που χωνονται στην αγκαλια μας για παρηγορια..

αννιω τι κανουν οι κουκλοι μπομπιρες ?

ερακι σιγα σιγα με τις δουλειες ετσι?δεν πρεπει να κουραζεσαι.

IB5Vp2.png

Καλημερα ανεττακι εσυ προσοχη με τις δουλειες,εγκυος γυναικα,με ρεγουλα.

μανουτιτακι μου, ποιες δουλειες?τι ειναι αυτο?χαχαχα

λεω να κανω κανα σιδερο και να μαγειρεψω..αυτα!χαχαχα

ερη, μηπως αν τις δινατε δυο ονοματα?αντωνια σοφια..δεν θα μεινει κανεις παραπονεμενος!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα αννιω μου εγω παλι αναρωτιεμαι αν ειναι καλυτερα που ειμαι σπιτι ή θα ηταν καλυτερα να ειμαι στη δουλεια....:rolleyes:

μανού, έχω καταλήξει.....να είσαι στη δουλειά.......μακράν καλύτερο....

βέβαια εσένα η μικρή σου είναι σχολείο και το πρωϊ μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις. αλλά δεν ξέρω, ρουτίνα και το σπίτι.

εδώ λες και καμιά κουβέντα, βλέπεις ανθρώπους, ντύνεσαι αναγκαστικά (γιατί εγώ στο σπίτι ήμουν όλη μέρα με μια φόρμα) κλπ....

mIdZp3.png

Τοτε οντως ειναι δυσκολα τα πραγματα.Να βαζατε μηπως και τα 2 ονοματα,που ειναι και της μοδας;

Κοίτα το σκέφτηκα και αυτό αλλά θα πρέπει να βρούμε μετά ένα συνδυασμό για να τη φωνάζουμε.....και δεν βρίσκω κάτι καλό που να συνδυάζει το Αντωνία και το Σοφία....Αν βρείτε κάτι θα μου το πείτε;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

μανού, έχω καταλήξει.....να είσαι στη δουλειά.......μακράν καλύτερο....

βέβαια εσένα η μικρή σου είναι σχολείο και το πρωϊ μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις. αλλά δεν ξέρω, ρουτίνα και το σπίτι.

εδώ λες και καμιά κουβέντα, βλέπεις ανθρώπους, ντύνεσαι αναγκαστικά (γιατί εγώ στο σπίτι ήμουν όλη μέρα με μια φόρμα) κλπ....

Εγώ πάλι παθαίνω τι εξής:;;Όταν είμαι στη δουλειά ,θέλω να πάω σπίτι και όταν είμαι σπίτι, νοσταλγώ τη δουλειά...

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...