Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Μένεις Θεσσαλονίκη απ’οτι κατάλαβα ; Αθήνα έχω να σου προτείνω γιατρούς αν θες να πάρεις γνώμες. Θεσσαλονίκη θα σου πουν κ οι άλλες κοπέλες εδώ.

Οι γιατροί μου έχουν πει πως τπτ δεν αποκλείεται αρκεί να έχεις υπομονή , επιμονή και στοχοπροσήλωση. Είναι σκληρή και δύσκολη διαδικασία αλλά δε το βάζω κάτω. Εχω πολλά να σου πω πάνω σε αυτό αλλά σε παρακαλώ δες ένα εξωσωματικό να σε ξεσκονίσει και να βρει το κατάλληλο πρωτόκολλο για εσένα.

μένω κοντά στην Θεσσαλονίκη όποτε εκεί βολεύει έχεις δίκιό....θα κάνω ξανά τις εξετάσεις την άλλη εβδομάδα και ξεκινάω τον αγώνα...

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα σουσουραδες μου

Αννετακι μεγαλωνουμε ετσι????? Αντε βρε σε δυο μερες θα το δεις σημερα θα παει και η ελενη στον γιατρο!!!!!!!!!

Καλα γι αυτην την καλημερα προσπαθω απο τις 8,10 αμαν πια ολο με πεταει εξω

Καλημέρα Άννα!!!Εντομεταξύ σου λέω καλημέρα κια χασμουριέμαι....Λέτε να την ξαναπέσω για λίγο;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν σήμερα πρέπει να διορθώσω κάτι γραπτά, να τακτοποιήσω λίγο κάποιες ντουλάπες και την παππουτσοθήκη να φτιάξω λίστα σούπερ μάρκετ και να καθαρίσω τα καθίσματα αυτικινήτου.Καλά δεν είναι για σήμερα;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Αχ και εγω εχω πολλες δουλειες ελεγα να βγαλω και τα καλυματα του καναπε αλλα βρεχει ρε γαμ...... που θα τα απλωσω?

Ασε το για αύριο ή μεθάυριο που θα φτιάξει ο καιρός.Αποκλείεται να κρατήσει πιο πολύ η βροχή....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Μια χαρα ειναι εγω τα καλυματα που προφανως πανε για αυριο...... τα νευρα μου

σιδερο ξεσκονισμα σκουπισμα σφουγγαρισμα να κανω το μπανιο και ενω θα το χω κανει στις 4 θα ρθει ο υδραυλικος και θα μου το ξανακανει χαλια....

Κοιμαμαι και εγω ορθιαααααα

Κοιμηθηκαμε με τον αντρα μου κατα τις 4 ασε ειμασταν αγκαλιτσα και μιλαγαμε αχ ρε κοριτσια οσο δυνατοι το παιζουν τοσο παιδακια γινοντε οταν ταραζεται ο συναισθηματικος τους κοσμος

Έχω να σας πω και νέα....Ξεκινήσαμε τις διαπραγματεύσεις για το όνομα.....Ο γιός μου έχειι του πεθερού μου και η κόρη μου της μαμάς μου.Επίσης η πεθερά μου έχει δώσει το όνομά της στην ανιψούλα μου .Ο μόνος παραπονεμένος είναι ο μπαμπάς μου.Τον λένε Αντώνη και αν πάρει το όνομά του θα βγει Αντωνία αλλά θα τη φωνάζουμε κάπως αλλοιώς γιατί το Αντωνία είναι άθλιο( Ντένια ή Νατέλλα από το Ντονατέλλα).Ωστόσο υπάρχει και η νονά μου, αδελφή της μαμάς μου που δεν έχει δική της οικιγένεια και έχει μεγαλώσει εμένα, τη μαμά μου και βοηθάει πολύ στα παιδιά μου...Τη λένε Σοφία και λέγαμε νε την τιμήσουμε αλλά φοβόμαστε μήπως παρεξηγηθεί ο μπαμπάς μου.....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κουκλιτσες τι κανετε;Κι εγω ελεγα να κανω καθαριοτητα σημερα,αλλα δεν κοιμηθηκα πολυ καλα,εχω κι ενα βαρυ κεφαλι κι ειπα να τις αφησω σημερα.Χαλια ο καιρος,δροσισε για τα καλα:(

OPYIp3.png

vez3p2.png

Κοιμαμαι και εγω ορθιαααααα

Κοιμηθηκαμε με τον αντρα μου κατα τις 4 ασε ειμασταν αγκαλιτσα και μιλαγαμε αχ ρε κοριτσια οσο δυνατοι το παιζουν τοσο παιδακια γινοντε οταν ταραζεται ο συναισθηματικος τους κοσμος

Ναι αλλά το πάιζουν σκληροί γιατί από μικροί μαθαίνουν το γνωστό "οι άντρες δεν κλαίνε".....που προσπαθεί τώρα να μάθει αγωνιωδώς και ο άντρας μου στον γιο μας ( ο οποίος είναι απίστευτα κλαψιάρης).......

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Καλημερα κουκλιτσες τι κανετε;Κι εγω ελεγα να κανω καθαριοτητα σημερα,αλλα δεν κοιμηθηκα πολυ καλα,εχω κι ενα βαρυ κεφαλι κι ειπα να τις αφησω σημερα.Χαλια ο καιρος,δροσισε για τα καλα:(

Καλημέρα Μανού!

Από ότι κατάλαβα σήμερα έχει πέσει νύστα στο καφέ......

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

καλημέρα και από μένα όμορφες?

όλα καλά?

κάθε μέρα, με τις δουλειές που ακούω ότι προγραμματίζετε, θυμάμαι τι ΔΕΝ έχω προλάβει να κάνω...αααααααααααααααχ τρεχάτε ποδαράκια μου......

mIdZp3.png

Ποτε μου δεν καταλαβα απο που προκυπτει αυτο το,οι αντρες δεν κλαινε.Γιατι δηλαδη,δεν πρεπει να εχουν αισθηματα,κοριτσια πληζ οσες εχετε αγορακια μην τους το περνατε αυτο.Ερη μου παιζει η περιπτωση να το ακουσει απο αλλο παιδι ο μπαμπας σου το ονομα του;Αν ναι,βαλε τη μαμα σου να ψαρεψει κατα καποιο τροπο αντιδρασεις και θα σου πει.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...