Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Επειδή με την ενδομητριωση υπάρχει μεγάλη καταστροφή Κ στις ωοθήκες Κ σε όλα είναι αρκετά δύσκολα να πετύχεις μόνη σου σύλληψη. Η fsh σου δεν βοηθάει καθόλου δηλαδή είναι λίγο σαν να παίζεις τζόκερ κάθε μήνα . 

Όπως είπε Κ η άλλη κοπέλα πρέπει να δεις εξωσωματικο ώστε να μην χάνεις κανένα ωράριο .

Να κανεις υστεροσκοπηση οπωσδήποτε για να δεις τυχόν μόνιμες φλεγμονές Κ συμφυσεις Κ γενικά να περνεις βιταμίνες προβιοτικα να προσέχεις διατροφή . 

Δυστυχώς η ενδομητριωση κάνει μεγάλη ζημιά κ πρέπει να ζητήσεις σίγουρα βοήθεια από εξωσωματικο αν θέλεις να έχεις ένα αποτέλεσμα σίγουρο. 

έχω κάνει και σαλπιγγογραφία και φαίνονται καλά τα πράγματα και η μήτρα πολύ καλή ...η αλήθεια είναι ότι κανένας γιατρος δεν μου είπε για υστεροσκόπηση γιατι  το σκέφτηκα να κάνω...τους είχα πει να κάνω και λαμπαροσκόπηση να δούμε τι γίνεται μέσα και μου είπανε όχι γιατί είναι ένα ακόμα χειρουργείο...πρέπει ν το ψαξω και αλλο...νομιζω με αυτά που διαβάζω οτι θα μπω συντομα κλιμακτηριο και απογοητρυτηκα οτι δεν θα τα καταφερω ποτε...πρεπει να βρω εναν καλο εξωσοματικο θεσσαλονικη..

Just now, mariamik είπε:

έχω κάνει και σαλπιγγογραφία και φαίνονται καλά τα πράγματα και η μήτρα πολύ καλή ...η αλήθεια είναι ότι κανένας γιατρος δεν μου είπε για υστεροσκόπηση γιατι  το σκέφτηκα να κάνω...τους είχα πει να κάνω και λαμπαροσκόπηση να δούμε τι γίνεται μέσα και μου είπανε όχι γιατί είναι ένα ακόμα χειρουργείο...πρέπει ν το ψαξω και αλλο...νομιζω με αυτά που διαβάζω οτι θα μπω συντομα κλιμακτηριο και απογοητρυτηκα οτι δεν θα τα καταφερω ποτε...πρεπει να βρω εναν καλο εξωσοματικο θεσσαλονικη..

η τελευταια μου λαπαροσκόπηση ήτανε το 2019

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

γιατί είσαι αναστατωμένη ανέτ?

σχετικα με ενα πμ μου που ειδα στο google..λιγες λεξεις μεν αλλα..

τελος παντων..καλως ορισες, εσυ σε τι φαση βρισκεσαι?

πωπω ειμαι χαλια,ανακατευομαι απιστευτα....

γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι???εφαγες κατι που σε πειραξε?

καλησπερα κοριτσια τι κανετε; εχω πολυ καιρο να μπω

ανετ τι κανεις; πως πας;

καλα ειμαι γιαννα μου, εσυ, χαθηκες, ολα καλα?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια πάω για νάνι τα λέμε αύριο,καληνύχτα σε όλεεεες!!!!!!!!!!

καληνυχτα τρουφιτσα!!!τα λεμε καποια αλλη στιγμη

IB5Vp2.png

καλησπερα κοριτσια τι κανετε; εχω πολυ καιρο να μπω

ανετ τι κανεις; πως πας;

καλησπερα γιαννα,τι κανεις κουκλα;ολα καλα;να μπαινεις πιο συχνα βρε!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

στο τσακ με πέτυχες,πάνω που θα έβγαινα,εγώ είχα μιά παλλίνδρομη πριν ένα χρόνο περίπου ήμουν 6 εβδομάδων(δεν θέλω να το πολυσυζητάω όμως),αλλά τώρα προσπαθώ πάλι για παιδάκι,άλλα παιδάκια δεν έχω και είμαι 28 χρονών

θέλω περισσότερο ελεύθερο χρόνοοοο!!!:rolleyes:

Διαφημίσεις

στο τσακ με πέτυχες,πάνω που θα έβγαινα,εγώ είχα μιά παλλίνδρομη πριν ένα χρόνο περίπου ήμουν 6 εβδομάδων(δεν θέλω να το πολυσυζητάω όμως),αλλά τώρα προσπαθώ πάλι για παιδάκι,άλλα παιδάκια δεν έχω και είμαι 28 χρονών

σου ευχομαι γρηγορα να αποκτησεις το παιδακι που ονειρευεσαι!!!

και συντομα μαλιστα..ολες θα σας κολλησουμε..ολες!!!:lol::lol:

IB5Vp2.png

επειδη ειμαι χαλια βγαινω να χαλαρωσω λιγο μπας και κοιμηθω λιγο περισσοτερο!τα λεμε το πρωι κουκλες μου!καλο βραδυ!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

αννετ εχεις πμ

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

μια χαρα ειμαι κοριτσια

σε τι φαση βρισκεσαι γιαννα μου?ποτε ξεκινατε διαδικασιες?

επειδη ειμαι χαλια βγαινω να χαλαρωσω λιγο μπας και κοιμηθω λιγο περισσοτερο!τα λεμε το πρωι κουκλες μου!καλο βραδυ!

καληνυχτα παπακι μου, περαστικα..αυριο να νοιωθεις υπεροχα!!!φιλια!

αννετ εχεις πμ

το ειδα αστεριακο μου!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου θα βγω κι εγω γιατι με καλει ο γλυκος μου ο αντρουλης να κανουμε αγκαλιτσες (δεν μας εμεινε και τιποτε αλλο..σνιφ σνιφ)!

σας φιλω γλυκα!!!θα τα πουμε αυριο ετσι?

IB5Vp2.png

περιμενω απαντηση απτην ελενη, αν δεν γινει κατι (φτου φτου) θα δω με τον δικο μου και με το ικα!
ναμαι κι εγωωωωω, ηρεμισα λιγο και ηρθα..μιλησα και με το μηλαρακι και με καθησυχασε λιγακι..ρε κοριτσια σορρυ για την αναστατωση..η ελενη που ειναι?ελενηηηηηηηηηηηηηη

μαρη εμφανισου γιατι ξερεις τι θα κανω..θα πω ποσο σαγαπωωωωωωωω!!!χαχαχαα

Κοριτσακι μου, χιλια συγγνωμη, δεν εχω νεωτερα να σου πω μιας και ο συναδελφος δεν πηγε σημερα στην δουλεια και ο δικος μου ξεχασε να τον ρωτησει οταν μιλησαν στο τηλεφωνο... Αυριο πρωτα ο Θεος, θα τον παρω εγω τριακοσια τηλεφωνα για να παρουμε τον αριθμο ΟΚ???

Αν καταλαβα καλα πρεπει να σβησουμε φωτος κτλ? Για ποιον λογο?

Μηλιτσα μου, ειδα την κληση σου στο κινητο τωρα που το διαβασα... Μην με παιρνετε στο κινητο το εχω εντελως χεσ@ενο, πρεπει να τυχει να το εχω ανοιχτο και να περναω απο εκει την ωρα που χτυπαει (αν ειναι μεσα στο σπιτι)... Οπως καταλαβαινεις δεν σε παιρνω τηλ. τετοια ωρα, θα μιλησουμε αυριο πρωτα ο Θεος...

Καλο ξημερωμα κοριτσακια σε ολες μας... Πολλα φιλια...

καλημερα οοοοοοοολη μεραααα!!!

ελενη μου νασαι καλα κοριτσακι μου, με εφαγε εχθες ο δικος μου,

-τι εγινε και τι εγινε με την κοπελα..τον βρηκε τον ανθρωπο?

εκει που το ξεχναγα..μου το θυμιζε..σορρυ αν στα ζαλισα!χιχιχι

μανουυυυυυ, να παρεις τον γιατρο καλο μου!!!εντακει?

δεν ειναι καμια μεσα?σνιφ..μονη μου μιλαω?εμ τετοια ωρα....αντε ξυπνηστε..καφεδακι μοσχομυριστο σας

περιμενει!

αχ κοριτσια το σπορακι μου μεγαλωσε!!!τωρα ειναι ακομα πιο γλυκουλι!!!:tongue::tongue::tongue:

IB5Vp2.png

Καλημερα σουσουραδες μου

Αννετακι μεγαλωνουμε ετσι????? Αντε βρε σε δυο μερες θα το δεις σημερα θα παει και η ελενη στον γιατρο!!!!!!!!!

Καλα γι αυτην την καλημερα προσπαθω απο τις 8,10 αμαν πια ολο με πεταει εξω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...