Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπαινω να τις σβησω κι εγω

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

οποια ειχα τηλ.να ξερετε και δεν εχουμε μηλιση θα τα διαγραψω αλλη στιγμη θα το κανουμε μπαμ μπαμ στα γρηγορα οκ?τωρα παω να τα διαγραψω και πειτε πως διαγραφω την φωτο την λενι να πουμε που βαζει αβερτα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

να σε καλα ανουλα μου ευχομαι και οσες το θελετε να κανετε μεγαλη οικογενεια κουκλες μου την φωτο την κανω φραγη?

Καλυτερα σβηστην πηγαινε στο προφιλ σου πατα πανω στην φωτο να ανοιξει το αλμπουμ και μετα καπου δεξια γραφει edit album πατα εκει και μετα μεσα στο κουτακι της διαγραφης

ωχ βγαινω κοριτσια μπορει να μπω πιο μετα ενας χαμος γινεται εγω παντως τα εσβησα ολα!

να χαλαρωσουμε μπαιναμε ρε σεις και τωρα μπαινουμε και νευριαζουμε!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

να σε καλα ανουλα μου ευχομαι και οσες το θελετε να κανετε μεγαλη οικογενεια κουκλες μου την φωτο την κανω φραγη?

Μακαρι κουκλα μου αλλα τα σχεδια τα αφηνουμε στον θεο γιατι οπως λεει και η παροιμια οταν κανουμε σχεδια ο θεος γελαει.....

Μακαρι ομως να μας αξιωσει

καλησπερα. Χτες κοιμηθηκα 5 η ωρα! Σημερα το πρωι πριν φυγω μπηκα λιγο. Το μεσημερι μολις μπηκα στο μαγαζι,συνδεθηκα στο αρχικο παρεντς και σπαταλησα ολη τη φαια ουσια μου. Εγραφα μια μακροσουρτη απαντηση στο θεμα της ελενης κου.Εξυπηρετουσα,εγραφα,σε δυο ωρες επιτελους την εγραψα. Παταω,ξαναπαταω,τιποτα. Μεπιασαν τα νευρα μου. Πηρα την αννετ να της πω τον πονο μου. Φλασμπακ θυμηθηκα να της ζητησω να βαλει φωτο στο προφιλ μου. Μετα ειδα τον εαυτο μου να λεει πως με πηρε τηλεφωνο. Ξεραθηκα στα γελια με το μπλεξιμο. Ειχε ξεχασει να βγει κι εγραφε ως μηλιτσα.Καμαρωσα τις φωτο κ βγηκα. Μετα ειχα μειλ. Ενημερωθηκα για τα πμ,το μπερδεμα δηλ.Αχ,πανικοβληθηκα στην αρχη. Αμεσως πηρα τηλ την αννετ. Το μπελα της βρηκε η κοπελα σημερα,χι χι.Παντως δε θα βγαλω τις φωτο,απλα πρεπει να ειμαστε επιφυλακτικες ποιον κανουμε αντ. Πηρα τηλ την ελενη κου,αλλα δεν τη βρηκα. Ελενιτσα,οποτε θες παρε τηλ. Ως τις 3,οχι πιο αργα,χι χι! Τωρα για να δω ποιες ειστε να χαιρετησω,γιατι μεχρι να γραψω ολα αυτα...

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...