Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

κουκλακι μουυυυυυ τι κανεις? ο μπεμπαρος?

γεια σου ανδριαννουλα μου.ο μπεμπάκος με παιδευει παρα πολυ.ενα βημα μπροστα κ δυο πισω ειμαστε

Ανετακι οκ καλως το κουκλακι

γεια σου αννουλα!

τωρα εστειλα τον μπαμπα του να τον κοιμησει γιατι ξυπνησε κ εχει ορεξη για χαρες κ πανηγυρια!

qeIGp2.png

xCQVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κουκλακι σε παιδευει ο παιδαρος απο τωρα?χαχαχα φαντασου οταν θα φερνει τις γκομενες στο σπιτι χαχαχαχχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

αννετακι μου τι θες να κανεις?πες μου που τις εχω και προσφατες τις γνωσεις.
αννετ για πες και σε μενα γιατι δεν ξερω!τι εγινε;

να σβησετε καλου κακου τα αλμπουμ σας..καποια στιγμη βρηκα ενα πμ στο google (μονο λιγες λεξεις)..μου το ανοιξε βεβαια αλλα μονο οταν συνδεθηκα (δικο μου πμ ετσι?)..αλλα φυλαγε τα ρουχα σου να χεις τα μισα..με τρομοκρατησαν και οι κοπελιες και σιγυρησαμε μια χαρα τα αλμπουμ μας

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

δεν την πηρε ακομα γιατι δεν εχει φτασει εδω.

μου φαινεται θα το σβησω και εγω,αλλωστε ειδατε τι κουκλαρα ειμαι οποτε δεν το χρειαζομαι αλλο:D

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

τι εγινε ρε κορες τι δειχνει ο γκουγκλις?ηρθα ε!!και εκει που ειχα ενα μικρο σφηξιμο ερχετε μια κοπελιτσα και λεει η δερματολογος τι θα κανετε και λεει αυτη προσωπο χερια ποδια χ.α.λ.α.ρ.α και δεν μασηξα και μπηκα με θαρρος αλλα ενιωσα καψιμο και ειχε και αερα στο μηχανιμα και την σταματησα λιγο και μετα κανα μισαωρο ενιωθα καψιμο λιγο αλλα νομιζω οτι αξιζει λεω να κανω και χερια τελικα αυτα με τις τριχες ρε κορες τι λαθος εκανα σας ηρθε το οτι μερικες σας εκανα φιλες?εβαλα και φωτο τα πιτσιρικια σε φαση παλεματος αχαχαχαααχ

921477wc2fyvv2y2.gif

Παπακι μου καλησπερα α με τον πεθερο μου τα νευρα μου κοριτσια....

τον πηγαμε το πρωι σε καρδιολογο και μας ειπε οτι απο την ασθενεια εχει τωρα και ανεπαρκεια στην καρδια οποτε τον πηραμε και τον πηγαμε στο νοσοκομειο... λοιπον απο το πρωι περιμεναμε για μια ακτινογραφια αλλα ελειπε ο γιατρος οποτε του την εκαναν στις 3 και ακουστε οσα παιδακια πηγαιναν με σπασμενα ποδια η οτιδηποτε τα εστελναν εξω για ακτινογραφειες....

λοιπον του την εκαναν βεβαια εχει προχωρησει το θεμα και μετα επρεπε να τον δει καρδιολογος για να γηνει η εισαγωγη λοιπον ακομα ειναι στα επειγωντα και περιμενει καρδιολογο...

Και πηραμε αθηνα να τον παμε εκει και μας εκλεισαν ραντεβου για τις 26 αφου κανουν απεργιες

Ελλας το μεγαλειο σου

παιδια σε τι χωρα ζουμε;δεν το πιστευω!

εμενα αννουλι ετσι ακριβως πεθανε ο παππους μου,το θεμα ειναι πως και μετα απο 15 χρονια συμβαινουν τα ιδια!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

κοριτσια θα βγω λιγακι γιατι απτην πιεση με το θεμα πμ δεν αισθανομαι πολυ καλα

θα μπω λιγο αργοτερα, φιλακια

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

ας μπει καποια στο προφιλ μου περικαλω να δει αν φαινονται τωρα.

γεια σου κουκλακι μου με τον κουκλο γιο!!!!τι κανει το μωρο μας?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

εγω εχω τις φωτο να τις βλεπουν μονο φιλοι!

να τις σβησω τελειως;

κουφετακι μου τι κανεις;

κουκλακι καλησπερα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...