Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

υποψιάζομαι ότι μόνο εγώ δουλεύω? άρα εσείς θα μπορείτε πρωϊ και γω δεν θα μπορωωωωωωωωωωωωωωω. ή άμα ειναι σύνταγμα θα πεταχτώ από τη δουλειά.

Εγώ μέχρι τώρα δεν δούλευα αλλά τη Δευτέρα ξεκινάνε οι πανελλαδικές και έτσι από άυριο δυστυχώς θα έχω αρκετή δουλίτσα.....Για την ακρίβεια δεν θα ξέρω από νωρίς αν θα μπορώ ή όχι αλλά αν έχετε κανονίσει κάτι και πέσει σε ώρα που μπορώ θα έρθω αρκεί να είναι κάπου κοντά μου.Επίσης τα απογέυματα είναι λίγο δύσκολο γιατί έχω τα παιδιά ( εκτός αν πάμε σε παιδότοπο χιχιχι).

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι μανου εφυγε η σισσυ σημερα το εστηλα το παιδι κανονικα μου ζηταγε φορεμα αλλα δεν ειχα οποτε της εβαλα μια ολοσωμη στραπλες φορμα και της λεω οριστε αν βγαλεις το ε απο το φορεμα μας μενει η φορμα εμεινε κοκκαλο το παιδι δεν ειπε τιποτα εφυγε με την απορια τελικα ποσο τρελη ειναι η μανα μου??????

καλημερα σας!τι κανετε?ελπιζω να μην εχουμε αλλες ανεπιθυμιτες επισκεψεις γιατι μολις τη βλεπω θα στριβω!αρκετη συγχιση πηρα χθες!

τεσπα τωρα ετοιμαζομι να παω για δουλεια.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

μανου,στοκανονικο δεν εχω τιποτ ακαι το what's up δεν το εχω ,αζι,αν ειναι και το εστειλεςσ το αλλο ,θ ατο δω απογευμα και θα σου πω!παντως για αυριο μεσα,εντακει?καλημερα αννουλι!κοριτσια,επειδη ξεκινησαν οι ζεστες ξεκινησ αμ ετα ζωακι αμου!ειναιμωρα μωρε τα κοτοπουλακια,τα εχω το νου μου!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Ναι μανου εφυγε η σισσυ σημερα το εστηλα το παιδι κανονικα μου ζηταγε φορεμα αλλα δεν ειχα οποτε της εβαλα μια ολοσωμη στραπλες φορμα και της λεω οριστε αν βγαλεις το ε απο το φορεμα μας μενει η φορμα εμεινε κοκκαλο το παιδι δεν ειπε τιποτα εφυγε με την απορια τελικα ποσο τρελη ειναι η μανα μου??????

Πολυυυυυυ χιχιχιχι!!!!Καλό πάντως ......

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

καλημερα αστερια μου,!χτες επεσα κατα τις 11 γι αυπνο,12+ ηρθ εο καλο ςμου.δ εβολευοταν,μου στριφογυρνουσε,μμου τριβοταν ε δ ενηθελα καιπολυ!μπουχαχααααααααα! μετ αδεν ειχα υπνοκαικατα τις 12.30 μπηκα καισας διαβαζα!εκλαιγα παο τα γελια μα αεροζολ με δονηση?που το βρηκε το κουφετακι?καικαπουγελασ απολυ μ ετην ελενη ,πολυομως1ελενη απο σμυρνη,κι εμειςσε αγαπαμε κουκλιτσα,να προσεχει ςτο μωρο,σε περιμενουμε οταν μπορεσεις

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Βρε παιδιά αν είναι δυνατόν.....Είμαι μόνη μου στο σπίτι με ανοιχτό το μπαλκόνι και μου μυρίζει τσιγάρο....Λέω τί στο καλό....Βγαίνω έξω και όντως καπνίζει ένας στο μπαλκόνι από τη διπλανή πολυκατοικία.....Πόσο πιο ευαίσθητη θα γίνω πια με αυτή την εγκυμοσύνη;;;;;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

καλημερα αστερια μου, καλη δουλεια κοπελιτσα μου!

αννουλα, φευγω..μονο μη βγαλεις το μαστιγιο..δεν θα το αντεξω χαχαχαχχα

ζωγραφιζεις παντως..φανταζομαι το παιδι θα εμεινε αγαλμα :shock::shock::shock: χαχχαχαχα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Καλημερα αστερια

ε βρε ερη τι να της ελεγα αγανακτησα πια η γυναικα καθε μερα φορεμα......

Καλα εβλεπα τις φωτο της ελενης τι κουκλια ειναι αυτα??????Και ο μαλιας τι ματακια ειναι αυτα σκετη γλυκα να σου ζησουν κοπελα μου να ειναι γερα

καλημερα αστερια μου,!χτες επεσα κατα τις 11 γι αυπνο,12+ ηρθ εο καλο ςμου.δ εβολευοταν,μου στριφογυρνουσε,μμου τριβοταν ε δ ενηθελα καιπολυ!μπουχαχααααααααα! μετ αδεν ειχα υπνοκαικατα τις 12.30 μπηκα καισας διαβαζα!εκλαιγα παο τα γελια μα αεροζολ με δονηση?που το βρηκε το κουφετακι?καικαπουγελασ απολυ μ ετην ελενη ,πολυομως1ελενη απο σμυρνη,κι εμειςσε αγαπαμε κουκλιτσα,να προσεχει ςτο μωρο,σε περιμενουμε οταν μπορεσεις

λοιπον θα σου κανω αναφορα..δεν ντρεπεσαι να λες για μπανανες σε καποιον που του εχουν απαγορευτει?ντροπη και αισχος χαχαχαχαχα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...