Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Μωρε ειναι βραδυ τωρα και δεν ειναι κατι σοβαρο,θα τον παρω το πρωι,απλα ειναι κατι που μου εκανε εντυπωση,ισως να οφειλεται στην υστεροσκοπηση.

μανου, δεν ειναι και 3 τη νυχτα, 9,30 ειναι..ενα γρηγορο τηλ για να ηρεμισεις εσυ

τωρα πονας?πως αισθανεσαι..μηπως τελειωσε απτα παυσιπονα?ξερω γω..τι να πω

κοριτσια σας αφηνω γιατι ηρθε ο κουζουρης μου και με κοιταει με μισο ματι γιατι ειμαι μεσα απο τις τρεις.το αντνιχορακι ξερει...περι τινος προκειται.καλη συνεχεια θα τα πουμε αυριο!!!!καληνυχτα!!!!κληνυχτα αντνιχορακι !!!

καληνυχτα τζενακι, κανε αγαπουλιτσες στον αντρουλη σου και θα του περασει!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εννοεις οταν συνδεθηκες στο λογαριασμο του καφε?

ναι, στο google εδειχνε τις πρωτες λεξεις του μνμ και σε παρενθεση (προσωπικο μυνημα) φανταζομαι πως κανεις αλλος περα απο μας τις δυο δεν μπορει να το διαβασει..

γιαυτο λεω οχι στοιχεια στη πρωτη γραμμη

IB5Vp2.png

σωστη η αννετ!!

μανου και εμενα μολις παρω ντεπον παπαλα η περιοδος!και ετσι οσο και να ποναω δεν παιρνω τιποτα!γιατι χωρις ντεπον 1 μερα οποτε με ντεπον καμια ωριτσα!μηπως να το σκεφτω τωρα που θα αρχισω τα μπανια?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

ναι, στο google εδειχνε τις πρωτες λεξεις του μνμ και σε παρενθεση (προσωπικο μυνημα) φανταζομαι πως κανεις αλλος περα απο μας τις δυο δεν μπορει να το διαβασει..

γιαυτο λεω οχι στοιχεια στη πρωτη γραμμη

Οκ!!!εληφθη!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

Διαφημίσεις

καλα και πως βρεθηκε στο google?

και δεν θυμαμαι τι εψαχνα να το ξαναδω...:?

βεβαια τα πμ δεν θα επρεπε σε καμια περιπτωση να φαινονται ουτε για δειγμα

IB5Vp2.png

Oχι δεν πονουσα σημερα,τελοσπαντων τωρα πειναω τρελα και δεν ξερω τι θα κανω ή θα τηγανισ πατατες ή θα παρω το γιαουρτακι μου και θα ξαπλωσω.Καλη βραδυ τα λεμε αυριο,φιλακια.

Αστερια παρτον με το καλο και με το μαλακο τον καλο σου και θα ξαταλαβει οτι το κανεις για το καλο του.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Oχι δεν πονουσα σημερα,τελοσπαντων τωρα πειναω τρελα και δεν ξερω τι θα κανω ή θα τηγανισ πατατες ή θα παρω το γιαουρτακι μου και θα ξαπλωσω.Καλη βραδυ τα λεμε αυριο,φιλακια.

Αστερια παρτον με το καλο και με το μαλακο τον καλο σου και θα ξαταλαβει οτι το κανεις για το καλο του.

καληνυχτα μανου μου, καλη ξεκουραση και πολλα φιλακια στην μικρη!!!

και αυριο πρωι πρωι τηλ στον γιατρο οκ?

μακιααααααααααα!!!!:tongue:

IB5Vp2.png

καληνυχτα μανου μου!και οπως ειπαμε αυριο τηλ στο γιατρο.

παω και εγω να κανω το μπανακι μου και επιστρεφω.

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

Παρακαλω την προσοχη σας....

Ο παιχτης οδοστρωτηρας ησηλθε στον αγωνιστικο χωροοοοοοοο.....

Απαγορευοντε τα βιντεακια και οι φωτογραφιες........

Ο παιχτης κιτυ μολις τον ειδε το εβαλε στα ποδιαααααααα ουουουουουου

Κυριες και κυριες εχουμε καθαρη νικη του οδοστρωτηραααααααααα

Ωπααααα ασχετο περασε ενας γυφτος με τσιφτετελιααααα

Καληνυχτα μανου!

Αννετ γιατι δεν το αναφερεις στους διαχειριστες?Αυτο σημαινει οτι η σελιδα μπαζει απο θεμα ασφαλειας και οτιδηποτε λεμε εδω βγαινει φατσα φορα και αλλου.Για κανε μια αναφορα να το ψαξουν λιγο το θεμα γιατι αν ειναι ετσι καλο ειναι να σβησουμε ολες τις φωτο να μη δουμε τη φατσα μας αγκαλια με καμια σαμπανια!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...