Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Κορίτσια προσωπικά τόσο καιρό μπαίνω εδώ για την παρέα.Ποτέ δεν αισθάνθηκα άσχημα όταν άκουγα για εγκυμοσύνες ενώ εγώ δεν ήμουν. Ίσα ίσα χαιρόμουν και χαίρομαι ακόμα.Τώρα αν το πρόβλημα είναι ότι κάποιες είμαστε έγκυες ή γεννήσαμε μετά από τις προσπάθειες ας μη ξεχνάμε ότι από εδώ ξεκινήσαμε από το θέλω να γίνω μανούλα.

Με ευχαρίστηση πάω σε άλλο θρεντ να μιλάμε μα το αποτέλεσμα θα είναι απλά να σταματήσει αυτό.Αυτό είναι το ζητούμενο;Πλέον η μη έγκυες είναι λίγες Μινάκι,Τζένη, Φαίη, Μανου...Πείτε και εσείς την γνώμη σας.Το κουφέτο είπε μια άποψη αλλά μεγάλες είμαστε μπορούμε να το συζητήσουμε.

και πιστεψεμε ξανθη δεν υπαρχουν πιο εμπειρες απο εσενα εμενα και οποια κοπελα προσπαθουσε,εσυ και εγω και οσες εχουν μεινει η εχουν παιδακι εχουν απαντησεις σε πολλα ερωτηματα. μια απο αυτες ειναι η τζενη, ρωτησε την η την φαιη .. αν τις ενοχλουν τα οσα γραφουμε δεν θα .

μην πεφτεις στην παγιδα.

αν προσεξεις ο διακοσμιτης λεει. να μην δινουμε σημασια σε ατομα που προσπαθουν να ποροκαλεσουν εκνευρισμο!

και μην ξεχνας το κοριτσακι σου και μην δινεις τροφη.καποια ατομα ζουν μεσα απο αυτο!! αν παθεις κατι εσυ η εγω σε ποιον θα πεσει η ευθηνη?

για ονομα του θεου!!! εγω δεν το επιτρεπω σε καμια

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εγω αυτο λεω και αποχωρω.δεν ξερεις ποια καταπιεστηκε εδω και ποια οταν ηθελε να πει ή να κλαψει δεν το κανε.μιλας σε προσωπικο επιπεδο παντα,ετσι?το λογικο αυτο ειναι.καντε οτι νομιζετε.απλα εγω ενιωσα την αναγκη να επισημανω αυτο το πραγμα.τωρα τι και πως και γτ δεν με αφορα απο την στιγμη που ετσι κι αλλιως δεν μπαινω εδω πλεον.ημουν ας πουμε κατι ξοφαλτσο και το γτ παλι ειναι προσωπικο.να στε καλα κοριτσια και μην βριζετε πολυ γτ υπαρχει θεος και βλεπει!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

και πιστεψεμε ξανθη δεν υπαρχουν πιο εμπειρες απο εσενα εμενα και οποια κοπελα προσπαθουσε,εσυ και εγω και οσες εχουν μεινει η εχουν παιδακι εχουν απαντησεις σε πολλα ερωτηματα. μια απο αυτες ειναι η τζενη, ρωτησε την η την φαιη .. αν τις ενοχλουν τα οσα γραφουμε δεν θα .

μην πεφτεις στην παγιδα.

αν προσεξεις ο διακοσμιτης λεει. να μην δινουμε σημασια σε ατομα που προσπαθουν να ποροκαλεσουν εκνευρισμο!

και μην ξεχνας το κοριτσακι σου και μην δινεις τροφη.καποια ατομα ζουν μεσα απο αυτο!! αν παθεις κατι εσυ η εγω σε ποιον θα πεσει η ευθηνη?

για ονομα του θεου!!! εγω δεν το επιτρεπω σε καμια

εισαι απιστευτη για αλλη μια φορα.δεν υπαρχει περιπτωση να πεσω στο πειπεδο σου.μα την μεγαλη ψυχη που εισαι!!!την καλημερα μου

921477wc2fyvv2y2.gif

Η παλιοπαρέα έκλεισε;;;

κανονιστε το.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

κι εγω αυτο λεω και αποχωρω.δεν ξερεις ποια καταπιεστηκε εδω και ποια οταν ηθελε να πει ή να κλαψει δεν το κανε.μιλας σε προσωπικο επιπεδο παντα,ετσι?το λογικο αυτο ειναι.καντε οτι νομιζετε.απλα εγω ενιωσα την αναγκη να επισημανω αυτο το πραγμα.τωρα τι και πως και γτ δεν με αφορα απο την στιγμη που ετσι κι αλλιως δεν μπαινω εδω πλεον.ημουν ας πουμε κατι ξοφαλτσο και το γτ παλι ειναι προσωπικο.να στε καλα κοριτσια και μην βριζετε πολυ γτ υπαρχει θεος και βλεπει!!!!

ποιος βριζει βρε κουφετακι;;

ναι σε προσωπικο παντα επιπεδο μιλαω οπως κι εσυ αλλωστε!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

ρε κοριτσια ελλεος!!

εγω μιλαω σε προσωπικο επιπεδο με ταρασεις και δεν στο επιτρεπω!! αν παθω κατι θα κανεις με τον νομο.

και αυτο το καφε ειναι για κοπελες καποιας ηλικιας..για ξανα δες το θεμα να βρεις το σωστο καφε

HouVp2.png

oVGVp2.png

θα σας τα πω συνοπτικα γιατι εχω πολυ δουλεια .ειμαι στο καφε 1 χρονο περιπου,ποτε δεν το σκευτηκα να πω να μην πω οτι ειμαι σκατα,οτι θελω να βαλω τα κλαμματα γιατι αδιαθετησα.καθε αλλο καθε μηνα που περιμενω ενα θετικο αποτελεσμα μπαινετε ολες να μαθετε κ ας ειναι κ στις 7 το πρωι κ ας ειναι κυριακη κ θελετε να μην χασετε τον υπνο σας.ειστε εδω.μανουλες εγκυουλες κ μη.δεν ξερω αν καποια κοπελα απο εδω εκανε παραπονα οτι δεν αισθανομαστε τον πονο της.χαιρομαι να μιλαω με ολες κ ξερετε οτι αυτα που μπορω να λεω με εσας δεν μπορουσα να τα πω με κανεναν.αυτοςειναι κ ο σκοπος του καφε,να δινουμε κουραγιο η μια στην αλλη ασχετα με το αν εχεις 1 2 η κανενα παιδι..δεν καταλαβα ..οποια μενει εγκυος τρωει κοκκινη καρτα απο εδω.αν ειναι ετσι να μου το πειτε να το ξερω ποσα ψωμια εχω ακομα εδω...σας αφηνω να κανω δουλειες...

αυτη ειναι η πιο σωστη απαντηση.. απο μια κοπεαλα που προσπαθει τοσο καιρο!! εγω δεν φευγω απο αυτο το καφε...και ουτε θα ξανα απαντησω σε ατομα που ειναι αρρωστα με το να προκαλουν...

HouVp2.png

oVGVp2.png

Καλημερα κοριτσια βλεπω η κατασταση ειναι καπως σημερα....

Δεν εχω να πω ομως τιποτα ειμαστε ενηλικες και κανενας δεν μας αναγκαζει στο τι θα κανουμε και θα πουμε._ Μινακι ή εσυ ή εγω θα ανοιξουμε νεο θεμα?

Διαφημίσεις

αν πατε στο καφε 30 και κατι θα δειτε τι ατομο ειναι το κουφετακι.

σελ 7 γραφει για εμενα κ με κατηγορουν ..αφου δεν ντρεπεται που κατηγορη μι εγκυος..τωρα την επιασε ο πονος αν πονανε η κοπελιες!!! οταν η ιδια κανει το κακο!!

σας προκαλω ομως να πατε... οταν θα εχεται χρονο. και μην ψαχνεται για αλλο καφε!!αυτο ειναι το καταληλοτερο!! και να δειτε αν ανοιξουμε αλλο παλι οι ιδιες θα ειμαστε...

HouVp2.png

oVGVp2.png

ρε κοριτσια ελλεος!!

εγω μιλαω σε προσωπικο επιπεδο με ταρασεις και δεν στο επιτρεπω!! αν παθω κατι θα κανεις με τον νομο.

και αυτο το καφε ειναι για κοπελες καποιας ηλικιας..για ξανα δες το θεμα να βρεις το σωστο καφε

γι αυτο το καφε λεω.http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=368&highlight=%F0%EF%F4%E5+%EE%E1%ED%E1%E3%E9%ED%F9+%EC%E1%ED%EF%F5%EB%E1το οτι δεν πατας πουθενα ειμαι σιγουρη οτι στο παν και αλλοι οσο για τον νομο ναι αν θελεις ας προβουμε σε αληλομυνησεις γτ λεω την αποψη μου και με καταπιεζεις και εγω σε συνχυζω γτ εισαι μια ανεγκεφαλη μεγαλη κοπελα.

αν πατε στο καφε 30 και κατι θα δειτε τι ατομο ειναι το κουφετακι.

σελ 7 γραφει για εμενα κ με κατηγορουν ..αφου δεν ντρεπεται που κατηγορη μι εγκυος..τωρα την επιασε ο πονος αν πονανε η κοπελιες!!! οταν η ιδια κανει το κακο!!

σας προκαλω ομως να πατε... οταν θα εχεται χρονο. και μην ψαχνεται για αλλο καφε!!αυτο ειναι το καταληλοτερο!! και να δειτε αν ανοιξουμε αλλο παλι οι ιδιες θα ειμαστε...

εσυ το ξεκινησες τοτε και δεν εχω ματαασχοληθει με το ατομο σου..το εικονικο σου αφου δεν σε ξερω δεν με ξερεις και στην τελικη εσυ τοτε μου ειχες επιτεθει και με στεναχωρισες και με συνχησες αλλα δεν σκεφτηκα τοτε να το πω στον ΝΟΜΟ.ασε με μην ασχολησε αλλο μαζι μου και το δει και οαντρας σου και δεν σε αφησει να ξαναμπεις κριμα ειναι .μα 3 αδερφες ομως ποσο διαφορετικες μπορει να ειναι,αναρωτιεμε

921477wc2fyvv2y2.gif

Κοριτσια καλημερα,νομιζω οτι το θεμα ξεφυγε λιγο και βγηκε εκτος ελεγχου και μαλιστα χωρις λογο.......

Δεν θα σας πω ψεματα,οι περισσοτερες εδω μεσα με ξερουν αρκετο καιρο και θελω να ελπιζω οτι εχουν καταλαβει τι ανθρωπος ειμαι.

Θα σας πω και ευχομαι να το πιστεψετε,οτι χαρηκα μεσα απο την καρδια μου,για ολες τις εγκυμοσυνες που ηρθαν σε αυτο το καφε,ειδικα στις περιπτωσεις που ειχαν περασει δυσκολα.Αλλα....αλλα,υπηρξαν στιγμες,ισως επειδη,δοξα το Θεο,γινατε και πολλες οι εγκυουλες,που οταν εμπαινα μεσα,μιλουσατε συνεχως γι'αυτο το θεμα.Πιστεψτε με,σιγουρα ειναι στονανθρωπο,αλλα καποιες φορες,οσο κι αν θελεις να μην το κανεις,πονας,σε πιανει το παραπονο κι ολα τα σχετικα.

Μαλιστα καποια στιγμη,εμφανιστηκαν καποια νεα κοριτσια,που ποσταραν εναδυο μηνυματα,αλλα μετα εξαφανιστηκαν,γιατι ισως να μην τις σηκωνε το κλιμα.....

Γι'αυτο κι εγω,τον τελευταιο καιρο ειχα αποχωρησει διακριτικα και χωρις να αναφερω τιποτα,για τον λογο οτι ισως με χαρακτηριζατε "καπως".

Τωρα το εκανα,με κινδυνο να με πειτε "ζηλιαρα" αλλα επρεπε να πω κι εγω τη γνωμη μου.

Σας ευχαριστω για ολα οσα εχουμε ζησει παρεα και σας ευχομαι τα καλυτερα!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...