Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

της το λεω ερι μου αλλα ντρεπεται μην τον ενοχλησει

Κακώς ντρέπεται.Η δουλειά του είναι αυτή.Εξάλλου έχει πολύ σημαντικό λόγο για να τον πάρει τηλέφωνο.Ο πόνος μετά από επέμβαση είναι κάτι που μόνο με τη βοήθεια του γιατρού μπορεί να αντιμετωπιστεί.Οπωσδήποτε να τον πάρει τώρα.......Πάρε τον Τζένη, μην το αφήνεις άλλο...Γιατί να υποφέρεις;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

αντε κοριτσακι μου να χαρεις κ λιγο με ηρεμια τα σημερινα νεα

Αχ ναι ! Να βάλω τη νυχτικούλα μου, να πέσω στο κρεββατάκι μου, να πάρω αγκαλιά το υπερηχογράφημα και να ονειρευτώ και εγώ το μωράκι μου....Και θέλω να δείξω και στα παιδιά μου τη φωτογραφία του μωρού που την περιμένουν πώς και πώς......

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

ερη μου σε ευχαριστω για το ενδιαφερον νασαι καλα θα τον παρω και η μιση ντροπη δικη μου και η αλλη μιση δικη του

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ρε παιδι μου χθες το τικερ σου ελεγε 20 εβδομαδων κ σημερα περιπου 22 τελικα ποσο εισαι?

Λοιπόν με βάση τη σημερινή μέτρηση είμαι επίσημα 21 εβδομάδων και 4 ημερών και έχω ΠΗΤ 23/9.....!!!!!Έτσι λέει ο υπέρηχος.

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...