Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Κορίτσια προσωπικά τόσο καιρό μπαίνω εδώ για την παρέα.Ποτέ δεν αισθάνθηκα άσχημα όταν άκουγα για εγκυμοσύνες ενώ εγώ δεν ήμουν. Ίσα ίσα χαιρόμουν και χαίρομαι ακόμα.Τώρα αν το πρόβλημα είναι ότι κάποιες είμαστε έγκυες ή γεννήσαμε μετά από τις προσπάθειες ας μη ξεχνάμε ότι από εδώ ξεκινήσαμε από το θέλω να γίνω μανούλα.

Με ευχαρίστηση πάω σε άλλο θρεντ να μιλάμε μα το αποτέλεσμα θα είναι απλά να σταματήσει αυτό.Αυτό είναι το ζητούμενο;Πλέον η μη έγκυες είναι λίγες Μινάκι,Τζένη, Φαίη, Μανου...Πείτε και εσείς την γνώμη σας.Το κουφέτο είπε μια άποψη αλλά μεγάλες είμαστε μπορούμε να το συζητήσουμε.

αυτο λεω κι εγω βρε ξανθη οτι ολες απο εδω ξεκινησαμε και καταφεραμε να κανουμε το ονειρο μας πραγματικοτητα.αν αφου πραγματοποιηθηκε το ονειρο πρεπει να παμε αλλου οκ κανενα προβλημα αποφασιστε και ανακοινωστε το!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι βρε αποφαση ειναι...

και γω εδω που μενω εχω καθαρο αερα...αλλα αλλα.. θα το παρω κ εγω αποφαση.χαχαχχα

φυσιολογικο τοκετο θα εχεις?

αστερινα μου μεχρι τωρα ναι φυσιολογικο ξερω δεν υπαρχει καποιο προβλημα δοξα το θεο.αν και τελευταια στιγμη ποτε δεν ξερεις τι γινεται!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Οκ για ρίξτε ιδέες πως θέλετε να ονομάσουμε το νέο θέμα και να αφήσουμε αυτό για όσες θέλουν να γράφουν εδώ. Παπί, Τζένη, Αστερίνα,Μινάκι ιδέες;

να το ονομασουμε ''πλησιαζοντας το ονειρο''!μονο αυτο μπορω να σκεφτω!

566b716e1f.png?html%22

θα σας τα πω συνοπτικα γιατι εχω πολυ δουλεια .ειμαι στο καφε 1 χρονο περιπου,ποτε δεν το σκευτηκα να πω να μην πω οτι ειμαι σκατα,οτι θελω να βαλω τα κλαμματα γιατι αδιαθετησα.καθε αλλο καθε μηνα που περιμενω ενα θετικο αποτελεσμα μπαινετε ολες να μαθετε κ ας ειναι κ στις 7 το πρωι κ ας ειναι κυριακη κ θελετε να μην χασετε τον υπνο σας.ειστε εδω.μανουλες εγκυουλες κ μη.δεν ξερω αν καποια κοπελα απο εδω εκανε παραπονα οτι δεν αισθανομαστε τον πονο της.χαιρομαι να μιλαω με ολες κ ξερετε οτι αυτα που μπορω να λεω με εσας δεν μπορουσα να τα πω με κανεναν.αυτοςειναι κ ο σκοπος του καφε,να δινουμε κουραγιο η μια στην αλλη ασχετα με το αν εχεις 1 2 η κανενα παιδι..δεν καταλαβα ..οποια μενει εγκυος τρωει κοκκινη καρτα απο εδω.αν ειναι ετσι να μου το πειτε να το ξερω ποσα ψωμια εχω ακομα εδω...σας αφηνω να κανω δουλειες...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

μην με παρεξηγεις πανω σε αυτο παπακι.εννοειτε πως χαιρομαι με την χαρα και καταλαβαινω κιολας την χαρα σας γτ εχω γινει 3 φορες μανουλα.απλα δεν ειναι σωστο.εγω οταν εγραφα εδω πολλες φορες εκαν πισω και πολλα δεν ελεγα απο τα παιδια μου και ημουν εδω για την παρεα μου μονο και μονο γτ σκεφτομουν την θεση της αλλης που πασχιζε για ενα μωρο.υπηρχε δηλ. ενα τακτ.εσεις ρε κοριτσια δεν το σκεφτηκατε ποτε αυτο?οπως ειπε και η ξανθη εστω γι αυτες που μειναν!!

921477wc2fyvv2y2.gif

λοιπον κοριτσια επειδη εγω ειμαι μια απο αυτες που λεμε ποτε θα (ξανα)γινω μανουλα και επειδη εδω ξεκινησα με πολλα απο τα κοριτσακια που ειτε εχουν ηδη τα παιδακια τους ειτε τα περιμενουν συγνωμη αλλα εμενα δεν με εννοχλει που τα εχουν χαιρομαι γιαυτες και λεω τα προβληματα μου αλλα και τις χαρες μου με βοηθανε πολυ και δεν θελω να το χαλασουμε ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝ ΦΥΓΕΤΕ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

μην με παρεξηγεις πανω σε αυτο παπακι.εννοειτε πως χαιρομαι με την χαρα και καταλαβαινω κιολας την χαρα σας γτ εχω γινει 3 φορες μανουλα.απλα δεν ειναι σωστο.εγω οταν εγραφα εδω πολλες φορες εκαν πισω και πολλα δεν ελεγα απο τα παιδια μου και ημουν εδω για την παρεα μου μονο και μονο γτ σκεφτομουν την θεση της αλλης που πασχιζε για ενα μωρο.υπηρχε δηλ. ενα τακτ.εσεις ρε κοριτσια δεν το σκεφτηκατε ποτε αυτο?οπως ειπε και η ξανθη εστω γι αυτες που μειναν!!

καμια δεν παρεξηγω εγω κουκλα μου συζητηση κανουμε αλλα θα σου κατι τελευταιο και ληγει εδω για μενα και απο κει και περα οτι πει η πλειοψηφια κανενα προβλημα!

ποτε μεσα εδω καμια δεν καταπιεσε ουτε τη χαρα της ουτε τη λυπη της!

μια απο αυτες ημουν κι εγω.ημουν χαλια εμπαινα κι εκλεγα και ηταν εδω ολες τους να μου πουν μια κουβεντα και μου δωσουν μια σφαλιαρα να συνελθω!

και στη χαρα εννοειται οπως και στη λυπη δεν κανεις εκπτωσεις τα δινεις ολα!

κι αν κανω λαθος ας με διορθωσετε!

566b716e1f.png?html%22

εγω θα ερθω μονη μου να μεινω???? απαπαππαππαπαππαππαπαππαπα

μινακι τι μονη καλε εμεις τι ρολο βαραμε;

566b716e1f.png?html%22

καμια δεν παρεξηγω εγω κουκλα μου συζητηση κανουμε αλλα θα σου κατι τελευταιο και ληγει εδω για μενα και απο κει και περα οτι πει η πλειοψηφια κανενα προβλημα!

ποτε μεσα εδω καμια δεν καταπιεσε ουτε τη χαρα της ουτε τη λυπη της!

μια απο αυτες ημουν κι εγω.ημουν χαλια εμπαινα κι εκλεγα και ηταν εδω ολες τους να μου πουν μια κουβεντα και μου δωσουν μια σφαλιαρα να συνελθω!

και στη χαρα εννοειται οπως και στη λυπη δεν κανεις εκπτωσεις τα δινεις ολα!

κι αν κανω λαθος ας με διορθωσετε!

εισαι μεσα στο μυαλο μου αν ηταν ετσι τωρα που ξεκινησα τις θεραπειες θα επρεπε να φυγω να παω αλλου αλλα δεν παω πουθενα εσεις ειστε τα φιλαρακια μου!!!!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...