Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Το ξέρω και περιμένω αντιδράσεις.Απλά του μιλάω τόσο πολύ γι αυτό που θέλω να το κάνω κομμάτι πριν έρθει.Ήδη μου είπε να μη του ξαναπώ τίποτα για το μωρό.Θα δείξει θα πάρω και κανένα βιβλίο να κάνουμε δουλειά...

καλημερα!! ελα ρε το μικρουλι...θελει προσοχη! με την ζηλεια δεν ειναι ευκολο. μιας γνωστης μου ηταν 9 οταν γεννηθηκε το αδερφακι του,και αρχισε να κατουραει το κρεβατι του, η κοπελα το πηγε σε παιδοψυχολογο

και αυτος της ειπε οτι ολες οι περιπτωσεις δεν ειναι ιδιες,αλλα παιδια το περνουν κατακαρδα και αλλα πιο ελαφρια.το καλυτερο ειναι να εμπιστευτης ενα βιβλιο η καποιον που να ξερει/...

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κουκλες τι μου κανετε;;

καλε εχτες καμποιες το καψανε μεχρι τις 2:30 μεσα ηταν!

αχαχαχα!τελεια!

πωπω εχω λιωσει στον καναπε πρεπει να βγω και λιγο να περπατησω εδω που ειναι μια χαρα ο καιρος και εχει και πολυ πρασινο αλλα θελω παρεουλα τι μονη μου;;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλημερα κοριτσαρες..ειμαι σπιτι στις 2 παω για δουλεια.δεν μπηκα για πολυ πρεπει να μαγειρεψω..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αστερινα καλα αποτελεσματα να εχεις και να δειτε και φυλο!

αληθεια εχεις καμια προτιμηση;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

καλημερα μινακι

καλημερα παπακι...

εχεις δικιο και εγω αυτο θελω αλλα ψιλο βαριεμαι...ομως το περπατημα κανει πολυ καλο!! ασε που ειναι και απολαυση !!! αν το παρεις αποφαση...

HouVp2.png

oVGVp2.png

αστερινα καλα αποτελεσματα να εχεις και να δειτε και φυλο!

αληθεια εχεις καμια προτιμηση;

οχι!! περιεργια εχω..θελω να κανω ονειρα ,αλλα να ξερω αν ειναι γαλαζια η ροζ.

HouVp2.png

oVGVp2.png

κουφετακι καλημερα και σε σενα κοιτα να σου πω δεν εχεις αδικο αλλα υπαρχει ενα αλλα.

εγω απο την πρωτη στιγμη που μπηκα στο φορουμ εδω μπαινω να πω και τα καλα και τα ασχημα μου.

μια παρεα εχουμε γινει με πολλα κοριτσια.

κι εγω πριν μεινω εγκυος εδω εμπαινα και ακουγα τα κοριτσια που εμεναν πριν απο μενα να λενε τη χαρα τους αλλα δε με πληγωνε ισα ισα επαιρνα δυναμη κι ελεγα θα ερθει και η σειρα μου.

και δεν ειμαι η μονη.

πολλα κοριτσια εμπαιναν και διαβαζαν τα σουπερ νεα απο τις εγκυουλες κι ας μην ειχε γινει το δικο τους ονειρο πραγματικοτητα ακομα.

αν εναι να ανοιξουμε αλλο φακελο παντως δεν εχω προβλημα.

566b716e1f.png?html%22

καλημερα μινακι

καλημερα παπακι...

εχεις δικιο και εγω αυτο θελω αλλα ψιλο βαριεμαι...ομως το περπατημα κανει πολυ καλο!! ασε που ειναι και απολαυση !!! αν το παρεις αποφαση...

ασε αστερινα πρεπει να το βαλω στο προγραμμα να περπαταω μιας κι εχω την ευκαιρια να παρω τον καθαρο μου αερα σε τοσο ωραιο περιβαλλον που εχω διπλα στο σπιτι μου!

ναι κι εγω περιεργεια ειχα να μαθω το φυλο να ξερω σε τι προσωπο απευθυνομαι στο μωρακι μου!

566b716e1f.png?html%22

τι να σου πω παπακι οτι τραβαει η συνηδηση σας.αλλο το να ειναι ενα δυο κοριτσια και αλλο να μην μπορει μια κοπελα να μπει και να πει μου ηρθε παλι και νιωθω σκατα και να μην νιωθει καπως γτ ολες ειναι εδω εγκυουλες.καταλαβαινεις την διαφορα?ειχα ανιξει παντος κι εγω ενα ποτε θα ξαναγινω μανουλα και ο λογος ηταν αυτος ακριβως.απλα μου φυγε και ημουν εδω γτ ειχα τα φιλαρακια μου ασχετος αν δεν μπαινω πλεον γτ εχω προσωπικα προβληματα!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια προσωπικά τόσο καιρό μπαίνω εδώ για την παρέα.Ποτέ δεν αισθάνθηκα άσχημα όταν άκουγα για εγκυμοσύνες ενώ εγώ δεν ήμουν. Ίσα ίσα χαιρόμουν και χαίρομαι ακόμα.Τώρα αν το πρόβλημα είναι ότι κάποιες είμαστε έγκυες ή γεννήσαμε μετά από τις προσπάθειες ας μη ξεχνάμε ότι από εδώ ξεκινήσαμε από το θέλω να γίνω μανούλα.

Με ευχαρίστηση πάω σε άλλο θρεντ να μιλάμε μα το αποτέλεσμα θα είναι απλά να σταματήσει αυτό.Αυτό είναι το ζητούμενο;Πλέον η μη έγκυες είναι λίγες Μινάκι,Τζένη, Φαίη, Μανου...Πείτε και εσείς την γνώμη σας.Το κουφέτο είπε μια άποψη αλλά μεγάλες είμαστε μπορούμε να το συζητήσουμε.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

τι να σου πω παπακι οτι τραβαει η συνηδηση σας.αλλο το να ειναι ενα δυο κοριτσια και αλλο να μην μπορει μια κοπελα να μπει και να πει μου ηρθε παλι και νιωθω σκατα και να μην νιωθει καπως γτ ολες ειναι εδω εγκυουλες.καταλαβαινεις την διαφορα?ειχα ανιξει παντος κι εγω ενα ποτε θα ξαναγινω μανουλα και ο λογος ηταν αυτος ακριβως.απλα μου φυγε και ημουν εδω γτ ειχα τα φιλαρακια μου ασχετος αν δεν μπαινω πλεον γτ εχω προσωπικα προβληματα!!

αχ μωρε κουφετακι ο καθενας εχει τα προβληματα του σιγουρα!

αλλα πως θα παω σε ενα φορουμ με τιτλο ποτε θα ξαναγινω μανουλα απο τη στιγμη που ακομα δεν εχω γινει;;

το καλυτερο θα ηταν η καθε εγκυος να μπει στο φορουμ που θα αφορα το μηνα που θα γεννησει.αλλα ετσι θα σκορπιστουμε.

και κατι ακομα πρεπει να χαιρεσαι που ενα φορουμ σαν κι αυτο γεμισε εγκυουλες κι οχι να το βλεπεις σα μειονεκτημα για οσες δεν ειναι γιατι πολυ συντομα θα μεινουν κι αυτες!

566b716e1f.png?html%22

ασε αστερινα πρεπει να το βαλω στο προγραμμα να περπαταω μιας κι εχω την ευκαιρια να παρω τον καθαρο μου αερα σε τοσο ωραιο περιβαλλον που εχω διπλα στο σπιτι μου!

ναι κι εγω περιεργεια ειχα να μαθω το φυλο να ξερω σε τι προσωπο απευθυνομαι στο μωρακι μου!

ναι βρε αποφαση ειναι...

και γω εδω που μενω εχω καθαρο αερα...αλλα αλλα.. θα το παρω κ εγω αποφαση.χαχαχχα

φυσιολογικο τοκετο θα εχεις?

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...