Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

αντε , καληνυχταααααα !!!!!!!!!!!!!!!

καληνυχτα κοριτσακι, θα κανονισω με την mother και θα σου πω

καλο ξημερωμα,α ντε κι εσυ να απολαυσεις τα κλωτσιδια του γιοκα σου!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα ξανθουλι!!!

εγω νυσταζωωωωωωωωωωω, ο μικρος ξυπνησε 8 παρα τεταρτο, μου εβγαλε την ψυχη για να φαει ηρεμα...δεν το εκανε τελικα...σφιγγεται και πεταει χερια ποδια και τρεμω μη μου βγαλει το γαλα σαν εχθες απτο σφιξιμο για κακα...και με τα πολλα ειπιε 110 γρ και κοιμηθηκε...αυτα, εγω εχω σουπερ μαρκετ (να εκμεταλευτω τηνπαρουσια της μαμα μου) και στις 11 να παρω την παιδιατρο για να κανονισουμε για το εμβολιο...μπρρρρρρρ

IB5Vp2.png

αστα ξανθη μου, μια φορα τη μερα κι αυτη γινομαστε παντζαρια...εχθες ηταν τοσο το ζορι του που μου εβγαλε το γαλα (30 γρ δεν ειχε προλαβει να πιει αλλο)

συγνωμη αυτο το τερας τικερ ειναι βρε αγαπη?

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

α οκ, νομιζα πως εσυ το εβαλες και λεω τρελαθηκε η κοριτσομανα?χαχαχαα

ο μαφιοζος μας τι κανει?

IB5Vp2.png

Καλά είναι αλλά από χθες που είδε το μωρό στον υπέρηχο τραβάει ζόρι ο μικρός.Όλη την ώρα φωνάζει θέλω την μαμά μου ακόμα και αν κάθομαι δίπλα του και όλο θέλει αγκαλιά να είμαστε.Και το βράδυ ξυπνάει έρχεται στο δωμάτιό μου και λέει μαμά είσαι εδώ ναι του λέω τι έγινε; τίποτα να δω αν είσαι καλά.Τελικά τον κράτησα χθες να κοιμηθεί μαζί μου.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσουδες μου τι κανετε?

good morning baby!

καλα ειμαστε...ο ανηψιος σου κοιμαται και κλαψουριζει!

Καλά είναι αλλά από χθες που είδε το μωρό στον υπέρηχο τραβάει ζόρι ο μικρός.Όλη την ώρα φωνάζει θέλω την μαμά μου ακόμα και αν κάθομαι δίπλα του και όλο θέλει αγκαλιά να είμαστε.Και το βράδυ ξυπνάει έρχεται στο δωμάτιό μου και λέει μαμά είσαι εδώ ναι του λέω τι έγινε; τίποτα να δω αν είσαι καλά.Τελικά τον κράτησα χθες να κοιμηθεί μαζί μου.

αμαν αμαν, ερε γλεντιααααααααα

IB5Vp2.png

λοιπον μινακι δεν ξερω αν στο εχω ξαναπει αλλα το αβαταρ σου μαρεσει πολυ...και το μωρακι ειναι ολοιδιομε την ξεδερφη μου οταν ηταν νινι...τωρα ειναι 28 και καμια σχεση...ααααχ πως χαλαει ο ανθρωπος χαχαχα

IB5Vp2.png

καλα ειμαστε κι εμεις ειχαμε μια μικρη διαφωνια με το φυστικι το πρωι ηθελες να βαλει τις γαλοτσες ολο το χειμων την παρακαλαγα να τις βαλει χαχχαχαχχαχαχχαχχαχα

Ξανθουλα τωρα θελει υπομονη με τον μικρο τωρα ειναι απτο το οτι ερχεται το μωρο το ειδε

Αννετακι μου να μου τον ζουληξεις λιγο τον ανηψιο μου!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...