Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

πωπω ειχαμε μαχη με την μανα...αφου βγαζουμε γουλιες μια τον σηκωνει μια τον ξαπλωνει...μου εβαλε και τις φωνες...την ξ***σα και ησυχασε...εμααααααααα

αχ , με τις γιαγιάδες ......να δω κι εγω με την μανα μου , τι θα γίνεται:shock::shock::shock:

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πωπω ειχαμε μαχη με την μανα...αφου βγαζουμε γουλιες μια τον σηκωνει μια τον ξαπλωνει...μου εβαλε και τις φωνες...την ξ***σα και ησυχασε...εμααααααααα

νοκ αουτ την εβγαλες χαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RPVCp3.png?gonw6PAb

χαχαχχχαχαχαα......

Δεν σου ειπα , οτι ειχα παει μια μερα στο motherbaby , πηρα πολυ ωραία τσαντα-αλλαξιερα , σαλιάρες, ενα στρωματάκι για την αλλαξιερα , ζιπουνακια , για μενα σουτιεν κλπ κ μου εκαναν δωρο κ το μαξιλαρι θηλσμου

Την 1η φορα που ειχαμε παει δεν ειχαν κ μου ειχαν δωσει ενα καρτελάκι

Εχει πολυ ωραία πραγματα !!! ειναι λιγο μακρια απο εδω , αλλά για αρκετα πραγματα αξιζει τον κοπο. Κι αν δεν ειχα παραγγείλει παντα κλπ , απο κει θα επαιρνα

μεγεια σας, ειδες εχει τα παντα και πολυ ομορφα πραγματα...μονο νυχτικες δεν εχει

δυστυχως κοιμηθηκε και τωρα :mad::mad:

πιαστον στον υπνο φαιη...να δεις που θα ανταποκριθει αν οχι εκεινος "ο αλλος" ;););)

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

κιττυ καλα εσυ εγκυος γυναικα αμε εγω?

καλα δεν θασκασω κιολας:cool::cool:

ναι βρε συ.....κι αυριο μερα ειναι:P:p:p

α, ναι....εγώ δεν εχω απαιτησεις πια.....κατά τον Μάιο , το βλέπω:shock::shock:

Διαφημίσεις

μεγεια σας, ειδες εχει τα παντα και πολυ ομορφα πραγματα...μονο νυχτικες δεν εχει

πιαστον στον υπνο φαιη...να δεις που θα ανταποκριθει αν οχι εκεινος "ο αλλος" ;););)

χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αννετ εισαι φοβερη και πονηρη :rolleyes::rolleyes:

RPVCp3.png?gonw6PAb

ναι , ειχα παει Ιανουάριο να δω τι παιζει. κι αν επαιρνα καροτσάκι , κι αυτό απο κει θα το επαιρνα. για την ωρα θα μου δωσει μια φιλη μου κ βλέπουμε

Και δεν πηρα κ πολλά , γιατι τελικά εχω μαζεψει αρκετα

καλά , στον υπνο ειναι το καλυτερο ....εγω το είχα σύστημα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αχ , με τις γιαγιάδες ......να δω κι εγω με την μανα μου , τι θα γίνεται:shock::shock::shock:

παλι καλα που ειναι οι μανες, για φαντασου να ηταν οι πεθερες...και να μη μπορεις να μιλησεις

νοκ αουτ την εβγαλες χαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μωρε με νευριασε γιατι μου εβαλε τις φωνες νυχτιατικα και δεν με νοιαζει το νυχτιατικα αλλα οτι ακουει το μωρο και εχει εκνευρισμο μετα

αλλα δεν χαριζω...ναι την αγαπω, η βοηθεια της ειναι πολυτιμη αλλα μεχρι ενα σημειο...κουμαντο στα δικα της παιδια...ουπς μονο εμενα εχει...το παιρνω πισω χαχαχαχα

ειδατε ομως μου περναει στο πιτς φυτιλι :rolleyes:

IB5Vp2.png

παλι καλα που ειναι οι μανες, για φαντασου να ηταν οι πεθερες...και να μη μπορεις να μιλησεις

μωρε με νευριασε γιατι μου εβαλε τις φωνες νυχτιατικα και δεν με νοιαζει το νυχτιατικα αλλα οτι ακουει το μωρο και εχει εκνευρισμο μετα

αλλα δεν χαριζω...ναι την αγαπω, η βοηθεια της ειναι πολυτιμη αλλα μεχρι ενα σημειο...κουμαντο στα δικα της παιδια...ουπς μονο εμενα εχει...το παιρνω πισω χαχαχαχα

ειδατε ομως μου περναει στο πιτς φυτιλι :rolleyes:

εισαι ψυχουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

ναι βρε συ.....κι αυριο μερα ειναι:P:p:p

α, ναι....εγώ δεν εχω απαιτησεις πια.....κατά τον Μάιο , το βλέπω:shock::shock:

τι μερα ειναι αυριο...παλι η κοπελα ολη μερα θα δουλευει...και εκεινος παλι θα κοιμαται...ααααα φαιη μη του τα επιτρεπεις αυτα...ορμα και μη μασας!!!:tongue:

και αν σου κανει και νουμερα δεστον κιολας..ειναι και προστυχο!!!

χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αννετ εισαι φοβερη και πονηρη :rolleyes::rolleyes:

τι να κανω εχω δοκιμασει ολα τα κολπα...να μη σας τα πω???

καλά , στον υπνο ειναι το καλυτερο ....εγω το είχα σύστημα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ειδικα το πρωινο κιττυ ε????????μμμμμ

IB5Vp2.png

ναι , μωρε κι εγω αρπαζω με την μια ...η μανα μου παλι η ηρεμία προσωποποιημένη , αλλά μετανιώνω οταν της φωνάζω.

Η πεθερούλα ευτυχως ειναι εκτος Αθηνών:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

πονηρω μηπως πρεπει να το καθιερωσω και εγω μου βαζετε ιδεες:rolleyes::rolleyes:

μα γιαυτο τα λεμε για να σας δινουμε ιδεες να μαθουμε γρηγορα τα ευχαριστα

γιατι οπως εχει γινει η ζωη...λιγο τα προβληματα λιγο η κουραση...αντε γεια μετα και δεν θελουμε τετοια...θελουμε εγκυμοσυνες..γεννητουρια...χαρες και πανηγυρια...γενικως ειμαστε για τα πανηγυρια χαχχαχα

IB5Vp2.png

ειδικα το πρωινο κιττυ ε????????μμμμμ

μωρέ κ το απογευματινό:P:p:p:p

κ πρωινό που να μην δουλεύουμε.....μμμμμ.....αααααχχχχ.......

να σου πω το σκεφτομαι κι αυτό τωρα με το μωρό:shock::shock:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...