-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε 2 εβδομάδες να γίνει η ανατροπή.
Κοίτα, έχω παρόμοιες βλαστοκύστες από όπου δεν περιμένω τίποτα. Και εμάς το θέμα μας είναι το σπέρμα, δεν έχει βρεθεί κάτι άλλο, και κάνουμε τέτοιες βλαστοκύστες. Είχα την τύχη να κάνω και 4 ΑΑ. Μην φανταστείς, από 18 ωάρια μόνο 2 άριστες βλαστοκύστες και 2 4ΒΒ. ΤΙΠΟΤΑ άλλο. Οπότε πιστεύω ότι ευθύνεται η ποιότητα του εμβρύου. Για το σπέρμα δεν μπορείτε να κάνετε πολλά, μόνο να προσπαθείτε να μαζέψετε βλαστοκύστες και να κάνετε προεμφυτευτικό. ή να συνεχίσετε με εμβρυομεταφορές μέχρι να βρείτε το γερό.
Σε ευχαριστώ πολύ μακάρι 🙏🏼 είπε στον άντρα μου αύριο βράδυ μάζεψε δύναμης χαχαχα τώρα που έχουμε και έστω μια μικρή κινητικότητα μπας και γίνει τίποτα 😂
Εμείς από 5 γονιμοποιημένα πήραμε αυτές τις βλαστοκύστες και έχουμε και 7 ωάρια στην κατάψυξη και ελπίζουμε σε αυτά !! Αν πάνε όλα καλά πρώτα ο θεός Μάρτιο θα τα γονιμοποιήσουμε και ευελπιστώ να έχουμε και ακόμη καλύτερη εικόνα στο σπερμα μέχρι τότε !! Όταν έρθει η στιγμή για την γονιμοποίηση θα του αναφέρω για τον προεμφυτευτικό αν και ο γιατρός δεν μας είπε τίποτα για τα έμβρυα απλώς απορεί πως έχω αποβολές σε τέτοια ηλικία και για μου είπε για αυτές τις εξετάσεις !!!
επίσης θέλει να μου τα κάνει και τα δύο μαζί χωρίς νάρκωση αλλά φοβάμαι λίγο τον πόνο …εσείς πιστεύετε αντέχετε ο πόνος ή να προτιμήσω την νάρκωση ;;- 1
-
Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?
-
Θέματα
-
- 7.693 απαντήσεις
- 936.678 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 474.034 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 127.756 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.162.342 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 37.083 εμφανίσεις
-
-
-
- 7.693 απαντήσεις
- 936.678 εμφανίσεις
-
- 1.071 απαντήσεις
- 42.804 εμφανίσεις
-
- 6 απαντήσεις
- 224 εμφανίσεις
-
- 26 απαντήσεις
- 9.949 εμφανίσεις
-
- 1.785 απαντήσεις
- 227.365 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 66
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 987 απαντήσεις
- 52.889 εμφανίσεις
-
- 966 απαντήσεις
- 98.924 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 239 εμφανίσεις
-
- 19 απαντήσεις
- 24.699 εμφανίσεις
-
- 16 απαντήσεις
- 19.292 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα