Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

4 μέρες σερί πες του. Πιές redbull πες του χαχαχα

Πολύ καλό αποτέλεσμα!!! Μπραβο.

Ο προεμφυτευτικός θέλει και κάποιες προϋποθέσεις και είναι ακριβός. Αλλά αξίζει για να βγεις από αυτήν την ταλαιπωρία των αποβολών. Απορεί;;; Καλά στο κέντρο που ήμουν είσαι; έλεος, τι απορεί; η ηλικία διορθώνει τα πάντα; αμάν! θα σε κάνει να νιώσεις ότι φταις κάπου. Να ήταν όλα τα έμβρυα άριστα, να το πει ναι. Εδώ τα έμβρυα σου χωρις παρεξήγηση όπως είναι και τα δικά μου, είναι κάτω του μετρίου. Είναι ψηλοαναμενόμενο, και με επιβεβαιωμένα κακό σπέρμα; τι απορεί; 

Και χωρίς μέθη scratzing; ούτε να το σκέφτεσαι. Η κάθε μια έχει άλλη ανοχή στον πόνο δεν λέω, αλλά δεν χρειάζεται να το βιώσεις αυτό. 

Το σπερμα είναι καλό λέει εφόσον το επιλέγουν και κάνουν μικρογονιμοποίηση και τώρα θα κάνουμε και μια μέθοδο για τον κατακερματισμό δεν ξέρω πως λέγετε !!! 
      οχι scrating …υστεροσκοπηση και μικροβιωμα χωρίς μέθη !!! 
      για τον προεμφυτευτικό γνωρίζω ότι είναι ακριβός αλλά το προτιμώ να πληρώσω όσο και αν είναι για να μην υποβάλομε σε τέτοια διαδικασία ξανά και ξανά ..

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

λοιπον επαιρνα την γιατρο μου να μου πει τα αποτελεσματα του παπ και ηταν σε τοκετο...κοκκαλο εγω...θυμηθηκα τα δικα μου!

χεστρααααααααααααααααα χαχαχα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπον επαιρνα την γιατρο μου να μου πει τα αποτελεσματα του παπ και ηταν σε τοκετο...κοκκαλο εγω...θυμηθηκα τα δικα μου!

χεστρααααααααααααααααα χαχαχα

Ελα ρε επαθες σοκ?

Επισης ειχαν φερει και σε εμενα κοσμηματα...για να δουμε τωρα ή λες να τα εκαναν μονο επειδη ηταν το πρωτο???κλαψ

για σενα δεν ξερω παντως στην μικρη πιστευω θα φερουν..ε τι δεν θα το χρυσωσουν το μωρο?

αλλα μη κλαις, εσυ θα εχεις αλλο χρυσαφι...την κορουλα σου αγαπη μου την πανεμορφη!!!τη νυφιτσα μου..ααααααααχ να ξερες πως αγωνιω!!!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Ναι βρε δεν με νοιαζει εξαλλου εγω δεν φοραω κοσμηματα περα απο το ρολοι και την βερα μου...αλλα απο αγωνια αλλο τιποτε σημερα εβλεπα οτι μου εσπασαν τα νερα και ο αντρας μου ελεγε ελα μωρε δεν πειραζει θα παμε αυριο να σε δει ο γιατρο.....ΝΤΟΙΝΚ

κοριτσαρες βγαινω γιατι ο κυριος θελει το πισι για λιγο λεει...ναι καλα το ξερουμε το λιγο του...πολλα φιλακια και καλο μεσημερι

θα μπω το βραδυ,, ελπιζω να σας πετυχω!μουατς

IB5Vp2.png

Ναι βρε δεν με νοιαζει εξαλλου εγω δεν φοραω κοσμηματα περα απο το ρολοι και την βερα μου...αλλα απο αγωνια αλλο τιποτε σημερα εβλεπα οτι μου εσπασαν τα νερα και ο αντρας μου ελεγε ελα μωρε δεν πειραζει θα παμε αυριο να σε δει ο γιατρο.....ΝΤΟΙΝΚ

νορμαλ τα βλεπω τα ονειρα σου αν σκεφτεις τα πιθηκακια που ονειρευοσουν στο εβελινακι μας!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

αρχισαν τα ονειρα τελικα προς το τελος της εγκυμοσυνης αληθευει οτι βλεπουνε ολες τετοια ονειρα απο την ανυσηχια?

RPVCp3.png?gonw6PAb

κοριτσαρες βγαινω γιατι ο κυριος θελει το πισι για λιγο λεει...ναι καλα το ξερουμε το λιγο του...πολλα φιλακια και καλο μεσημερι

θα μπω το βραδυ,, ελπιζω να σας πετυχω!μουατς

φλακια πολλα

RPVCp3.png?gonw6PAb

Να σου πω μεχρι τωρα ειμαι πολυ χαλαρη, την ημερα ομως που θα μου πει ξερεις αυριο παμε για γεννα δεν ξερω πως θα αντιδρασω...

ωχ ωχ ωχ με βριζει...αχ πες μου κι αλλα μαρεσει χαχαχαα

στο δευτερο πρωτα Ο Θεος αφου θα παω με καισαρικη δεν θα με πτοεισει τιποτα...τις μεντες τις κανονισα απτο 5ωρο που ημουν στις ωδινες...απαπαπαπα

μια χαρα ηρεμη και ψυχραιμη θα εισαι αφου θα αγκαλιασεις την μικρουλα σου!

θα δεις!και μη το σκεφτεσαι απο τωρα οκ?

αντε φευγω γιατι θα με σηκωσει απτη καρεκλα απτο μαλλι

πολλα φιλακια κουκλιτσες μου!

IB5Vp2.png

αρχισαν τα ονειρα τελικα προς το τελος της εγκυμοσυνης αληθευει οτι βλεπουνε ολες τετοια ονειρα απο την ανυσηχια?

καλομελετα κι ερχονται και τα δικα σου..και δεν ειναι μονο προς το τελος...για μενα τουλαχιστον!

φιλακια κοπελα μου

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...