Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι εχουν λαστιχο και ειναι οβαλ.αν παρω για κανονικο λικνο και κανοινικη κουνια παραλληλογραμα δηλαδη λετε να μην μου κανουν;θα παω να κοιταξω και αλλου να δω τι τιμες παιζουν

ετσι κι αλλιως θα παει η μαμα μου στην αθηνα στο κεντρο σε ενα μαγαζι με υφασματα και μου παρει υφασμα και πανες αγκαλιας να ραψω γιατι θελω να εχω πολλες και της πω να μου παρει και βαμβακερο υφασμα για να ραψω κατωσεντονα με λαστιχο σε οβαλ σχημα.σιγουρα πολυ φθηνοτερα.

τωρα για πανωσεντονα οτι θελω παιρνω δε με νοιαζει.

καλε τι αδερφουλα εχω εγω???χρυσοχερα μου εσυ!

παρε ενα ζευγαρι να δοκιμασεις καλη μου...οι τιμες κυμαινονται απο 20 ευρω

οπου να ναι περιμενουμε κι εμεις τον δικο μας να επιστρεψει.ελπιζω να μην αργησει πολυ γιατι πεινααααααααααααααω!

αχου τοοοοοοοο που πειναει μωλεεεεεε!!!

Βασικα μην παρεις πολλα τωρα κατσε να δεις τι θα σου φερουν εμενα μου εφεραν πολλα σεντονια...

Παντως αν τα ραψεις σιγουρα θα ειναι πιο οικονομικα

εμας μονο ενα ζευγαρι σεντονια και μια κουβερουλα..ολα τα υπολοιπα ρουχαλακια.

μα χαθηκε να φερουν κανα μπουρνουζι, πετσετουλες, σεντονακια

αλλα μην ειμαστε και αχαριστοι

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Βασικα μην παρεις πολλα τωρα κατσε να δεις τι θα σου φερουν εμενα μου εφεραν πολλα σεντονια...

Παντως αν τα ραψεις σιγουρα θα ειναι πιο οικονομικα

οχι καλε τιποτα δεν παιρνω αν θα επαιρνα μονο μαζι με την κουνια καποια κομματια μιας και θα μου τα στειλουν με κουριερ απο την εταιρια να γλυτωνα καποια χρηματα αλλα ειναι ακριβα γιατι πληρωνεις και τη μαρκα που βαραει ετσι κι αλλιως.

θα ραψω σιγουρα πανες αγκαλιας πολλες σε διαφορα χρωματακια που βρηκαμε πολυ καλο φανελενιο υφασμα τωρα για σεντονια θα παει η μαμα μου να δει τι παιζει απο τιμες στα υφασματα τα βαμβακερα και βλεπω!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλως την φαιη τι κανεις;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Καλως την Φαιη τι κανεις? Τωρα γυρησες απο την δουλεια?

αννουλα μου πως τα πας?πριν λιγο γυρισα εφαγα και ειπα να μπω να μιλησουμε λιγο με χαλαρωνετε,εισαστε το χαπι μου

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

ναι ναι χρυσοχερα θα γινω για το μπεμπουκο μου το βατραχουλι μου!

θελω σιγα σιγα να αρχισω να κοιταω τιμες σε διαφορα πραγματακια και ποσο μου αρεσει δε λεγετε!

566b716e1f.png?html%22

οχι καλε τιποτα δεν παιρνω αν θα επαιρνα μονο μαζι με την κουνια καποια κομματια μιας και θα μου τα στειλουν με κουριερ απο την εταιρια να γλυτωνα καποια χρηματα αλλα ειναι ακριβα γιατι πληρωνεις και τη μαρκα που βαραει ετσι κι αλλιως.

θα ραψω σιγουρα πανες αγκαλιας πολλες σε διαφορα χρωματακια που βρηκαμε πολυ καλο φανελενιο υφασμα τωρα για σεντονια θα παει η μαμα μου να δει τι παιζει απο τιμες στα υφασματα τα βαμβακερα και βλεπω!

αδερφι σε σεντονακια αγκαλιας να ραψεις και τα κανονικα γιατι καλοκαιρακι και φανελενια θα βγαλει τη μπεμπελη το παιδι

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Εμενα μου εφεραν πετσετες και σεντονια οποτε μια χαρα!!!

Τωρα δεν θελω τετοια τωρα θελω καλοκαιρινα ρουχαλακια που δεν εχω καθολου

αννα οταν σε ρωτανε τι θελεις για το παιδι να λες καλοκαιρινα και ανοιξιατικα

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...