Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Ετοιμο το γιουβετσακι μου....

Συμπεθερα ο συμπεθερος κοιμοταν ορθιος μου φαινεται το πρωι......

Εσυ καλα θα κανεις να περιμενεις πανω απο χρονο και μετα βουρ....

Οσο για τις σερβιετες εννοειτε 2 πακετα στις 4 μερες χαλαω

μα καλα 1 πακετο για δυο κυκλους?οσο ναναι αιμα εχουν...δεν τους ενοχλει?δεν τους μυριζει?μπλιαξ

δυο πακετα τουλαχιστον, χωρια στα τελειωματα τα σερβιετακια...μιλαμε την every day πλουσια την κανω καθε μηνα

σευχαριστω τσουπακι μου μακρι να ναι αλλα κ αν δεν ειναι δεν πειραζει το σπορ δεν το εγκαταλειπουμε:rolleyes:

εσυ απολαυσε την διαδικασια και αυτο που πρεπει να γινει θα γενει!!!

και οταν γενειιιιιιιιιιιιιιιι θα στησουμε γλεντι τρικουβερτο!!!ερε γλεντιααααααααα!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ψαχνεις να βρεις ακρη στο ικα παιδακι μου?

Τζενη ναι διπλα γκολακια ενα το μεσημερι και ενα το βραδυ να προλαβει να μαζεψει αποθεματα ο ανθρωπος

πιο μεσημερι και βραδυ παιδακι μου?

το ενα πισω απτο αλλο εννοω..εγω ετσι τον επιασα τον πασα μου...αφου τα κολπικα υγρα σκοτωνουν ενα ποσοστο των σπερματοζωαριων...ε ριξαμε το πρωτο προστατευτικο στρωμα και μετα τον σπορο τον καλο!!!;)

χαχαχα..γεια σου ρε αννετ!!!!!!!!!!!!!!!!

γεια σου?φευγεις?χαχαχαα

IB5Vp2.png

να μαι παλι ολο βγαινω σημερα και ακομα τρεχω να τελειωσω τις δουλειες.

τουλαχιστον μολις εκανα μπανιο και μαλλον του αρεσε του μπομπιρα γιατι ξυπνησε και με εχει ταραξει στο ξυλο.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Πωπω και εγω την μυρωδια δεν την αντεχω σε καθε αλλαγη πλενομαι γιατι νομιζω πως ολοι θα το μοιρηζουν αστο καλο....Ελπιζω τα λοχεια να μην κρατησουν πολυ στην Εβελινα ειχαν κρατησει μονο 8 μερες και μετα κανα τετραημερο καφε οποτε μια χαρα

Διαφημίσεις

αδερφακι μου τι κανεις;;;

ολα καλα;

ειδες αυτα που παραγγειλαμε;

ειναι αυτα που σου ελεγα και απο κοντα.

να σας ρωτησω τωρα κατι

27 ευρω για κατωσεντονο για το κανονκο στρωμα και

16 ευρω για κατωσεντονο για το λικνο ανα τεμαχιο παντα πολλα δεν ειναι;

λεω να μην παρω τις εταιριας αυτης παρολο που ειναι τα μοναδικα οβαλ και να παρω κανονικα σεντονια λετε ολο να μου φευγουν και τα κυνηγαω;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Πωπω και εγω την μυρωδια δεν την αντεχω σε καθε αλλαγη πλενομαι γιατι νομιζω πως ολοι θα το μοιρηζουν αστο καλο....Ελπιζω τα λοχεια να μην κρατησουν πολυ στην Εβελινα ειχαν κρατησει μονο 8 μερες και μετα κανα τετραημερο καφε οποτε μια χαρα

ρε συ αννα ειχα μια γνωστη που απο οτι λεει επειδη θηλασε αποκλειστικα για αρκετο καιρο και μετα που ξεκινησε τροφες και παλι θηλαζε στο ενδιαμεσο δεν της ηρθε περιοδος για ενα χρονο.παραξενο μου φαινεται αν και να σου πω δεν ξερω καθολου τι παιζει.

566b716e1f.png?html%22

σας αφηνω ηρθε το μαδερ θα τα πουμε απο χοουμ

byeeeeee baby, φιλια στην πεθερα μου

να μαι παλι ολο βγαινω σημερα και ακομα τρεχω να τελειωσω τις δουλειες.

τουλαχιστον μολις εκανα μπανιο και μαλλον του αρεσε του μπομπιρα γιατι ξυπνησε και με εχει ταραξει στο ξυλο.

αδερφακι μου, τι κανει το τζουτζουκι?βαραει βαραει?βαρα αγορι μου

κι εσυ μη τρελενεσαι..μη κανεις σημερα οτι μπορεις να κανεις αυριο...το νεο μου μοτο!!!χαχαχα

ναι βρε παιδι μου, αηδια να μενεις με μια σερβιετα ολη μερα

τοσο λιγο σου ειχαν κρατησει?μπραβο γραμοξον!!!

IB5Vp2.png

Για τα σεντονια δεν ξερω να σου πω δεν αγορασα τιποτα τα εχω ολα απο την Εβελινα και δεν θυμαμαι τιμες.

Γιατι δεν παιρνεις σεντονακια με λαστιχο για να πιανουν και να μην φευγουν?

Επισης στις πιο πολλες γυναικες οταν θηλαζουν δεν τους ερχεται περιοδος

Διαφημίσεις

αδερφακι μου τι κανεις;;;

ολα καλα;

ειδες αυτα που παραγγειλαμε;

ειναι αυτα που σου ελεγα και απο κοντα.

να σας ρωτησω τωρα κατι

27 ευρω για κατωσεντονο για το κανονκο στρωμα και

16 ευρω για κατωσεντονο για το λικνο ανα τεμαχιο παντα πολλα δεν ειναι;

λεω να μην παρω τις εταιριας αυτης παρολο που ειναι τα μοναδικα οβαλ και να παρω κανονικα σεντονια λετε ολο να μου φευγουν και τα κυνηγαω;

λιγο ακριβα μου φενονται...ειναι οβαλ η κανονικα?

τα κατωσεντονα για κουνιες να ξερεις εχουν λαστιχο

IB5Vp2.png

λιγο ακριβα μου φενονται...ειναι οβαλ η κανονικα?

τα κατωσεντονα για κουνιες να ξερεις εχουν λαστιχο

ναι εχουν λαστιχο και ειναι οβαλ.αν παρω για κανονικο λικνο και κανοινικη κουνια παραλληλογραμα δηλαδη λετε να μην μου κανουν;θα παω να κοιταξω και αλλου να δω τι τιμες παιζουν

ετσι κι αλλιως θα παει η μαμα μου στην αθηνα στο κεντρο σε ενα μαγαζι με υφασματα και μου παρει υφασμα και πανες αγκαλιας να ραψω γιατι θελω να εχω πολλες και της πω να μου παρει και βαμβακερο υφασμα για να ραψω κατωσεντονα με λαστιχο σε οβαλ σχημα.σιγουρα πολυ φθηνοτερα.

τωρα για πανωσεντονα οτι θελω παιρνω δε με νοιαζει.

566b716e1f.png?html%22

οπου να ναι περιμενουμε κι εμεις τον δικο μας να επιστρεψει.ελπιζω να μην αργησει πολυ γιατι πεινααααααααααααααω!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...