Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε Ξανθη μου αφου μπορεις να παρεις αδεια γιατι να μην την παρεις?

Τζενακι εσενα το μωρο μεχρι τα 2 θα εχει μαθει να κοβει και αποδειξεις.....

αυτο ειναι σιγουρο,η μικρη του αδελφου μου που μεγαλωσε εδω ξερει τα παντα.ειναι τωρα 4 κ εχει μαθει κ τα κολπα της δουλειας.οταν βλεπει αυτοκινητο εμπορου που ερχεται για λευτα μου λεει..κρυψου ερχεται ο ταδε ..αυτο το πηρε οταν μας ειχαν κλεψει εδω στο μαγ σαββατο κ τη δευτερα πιναμε καφε με τη μανα μου κ ειχα κ τη μικρη κ ειδε η μανα μου απο το τζαμι τον προμηθευτη κ μου λεει:ηρθε ο ταδε εχεις λευτα;βρε της λεω αφου μας τα κλεψαν ολα που να τα βρω.κ πεταγεται κ μου λεει η μικρη κυψου κυψου εχετε ο χολιατος....κυψου κατω απο γαφειο που κυβομαι κ γω για να μην με βει η γιαγια.....

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Για αντισύλληψη;;;Πάει το έκλεισες το μαγαζί Άννα; Δεν έχω άποψη δεν έχω βάλει ποτέ. Εμένα το ίδιο μου κάνει με περίοδο ή χωρίς.Μόνο το καλοκαίρι μου την σπάει.

Κοιτα προς το παρον το κλεινω το μαγαζι και σκεφτομαι το σπιραλ γιατι ειναι αναστρεψιμη αντισυλληψη και σε καμια 5ετια το συζητω ξανα...Δεν θελω βρε Ξανθη μου να μπω συντομα στην διαδηκασια αντε μεινε εγκυος κανε τροφοβλαστη και αν δεν ειναι παλι υγειες το μωρο να το σκοτωσω ετσι....δεν ειναι και λιγο εγωιστικο απο την στιγμη που θα εχω δυο γερα κοριτσακια? Ασε και που το ολο θεμα εχει ταλαιπωρησει πολυ την μητρα μου....

Όχι Άννα δίκιο έχεις.Ειδικά εσείς που έχετε και το ιστορικό είναι και ψυχολογικό σκότωμα...Σε ρώτησα γιατί λέω να το κλείσω το μαγαζί μετά την κόρη...Η γυναίκα του ξαδερφού μου πάντως έχει πολλά χρόνια και δεν έχει κανένα πρόβλημα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Όχι Άννα δίκιο έχεις.Ειδικά εσείς που έχετε και το ιστορικό είναι και ψυχολογικό σκότωμα...Σε ρώτησα γιατί λέω να το κλείσω το μαγαζί μετά την κόρη...Η γυναίκα του ξαδερφού μου πάντως έχει πολλά χρόνια και δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Εβαλε και εμενα η ξαδερφη μου και ειναι πολυ ευχαριστημενη...δεν εχουν καμια σχεση με τα παλια σπιραλ απλα θελει καθε χρονο ελεγχο (που πρεπει να κανουμε και το τεστ παπ) μια γνωστη ειχε βαλει χωρις να κανει καλλιεργεια κολπικου και το αφησε 15 χρονια χωρις να ξαναπαει στον γιατρο και επαθε σοβαρη μολυνση....

Απλα θελει να κανεις μια καλιεργεια πριν το βαλεις να εισαι σιγουρη πως δεν εχεις μικροβια και καθε χρονο ελεγχο

Βασικα το συζηταγα με την ξαδερφη μου και το ειχα στην ακρη του μυαλου μου και προχτες που ειμουν στον γιατρο πηρε μια τηλ για να ρωτησει και το συζητησαμε και μου ειπε πως τα χαπια ευθυνοντε για πολλα το σπιραλ ομως αν το ελεγχεις δεν προκαλει τιποτα. Δεν ξερω παντως και ο γιατρος αυτο μου προτεινε.Τα χαπια παντως με τιποτα

αννουλα το πως αντεχω μονο εγω το ξερω..εσενα 4 μερες κ τελος..ουτε καφε μετα;

Η τεταρτη μερα ειναι τα καφε μετα τελος και εχω και μεγαλο κυκλο οποτε μενω κανα μηνα καθαρη....

Διαφημίσεις

Κοίτα φροντίζω να μην είναι και σε γόνιμες κοντά και γενικά όσες φορές έμεινα έμεινα κανονικά όχι με προσπερματικα κτλ.

Δεν μπορω να υπολογισω παντα τις γονιμες γιατι αρκετους μηνες κανω διπλη ωορηξια ασε ειναι μπερδεμα οποτε θελω να εχω το μυαλο μου ησυχο

Η τεταρτη μερα ειναι τα καφε μετα τελος και εχω και μεγαλο κυκλο οποτε μενω κανα μηνα καθαρη....

τυχερουλα.....εγω 5 με αιμα αλλα απο τριτη μερα σταδιακα μειωμενη ροη κ μετα καφε μεχρι 9

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...