Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τεσπα δεν την βρίσκω τώρα...Λοιπόν βρίσκω στο ιντερνετ μια φωτογραφία που μου αρέσει όπως η προηγούμενη ας πούμε.Την εκτυπώνω και την βάζω σε ένα μικρό προτζέκτορα.Ρίχνω τον προτζέκτορα στον τοίχο και την ξεπατικώνω με μολύβι.Ύστερα θα πάρω ακρυλικά χρώματα τα βασικά από το χρωματοπωλείο καθώς και γκλίτερ και ότι άλλο σκεφτώ και θα το χρωματίσω....Γίνεται τόσο καλό που όλοι νομίζουν ότι έχω φέρει άνθρωπο να το κάνει...

http://www.momsenterprises.net/gallery/?image=4

http://www.magical-murals.net/portfolio9.htm

http://muralsfauxphoenix.com/tag/fairy-murals/

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Ωραιος τροπος και υπαρχει και αλλος αν δεν εχεις προτζεκτορα.

Τυπωνεις την ζωγραφια που θελεις και κανεις καθετες και οριζοντιες γραμμες του 1 εκατοστου ετσι χωριζεται σε τετραγωνα.Μετα σχεδιαζεις ενα πλαισιο στον τοιχο με μολυβι και το χωριζεις σε τοσα τετραγωνα οσα εχει και η ζωγραφια. Οταν τα τετραγωνα ειναι ετοιμα ξεκινας και κανεις ενα ενα τετραγωνο τις γραμμες που εχει μεσα και ετσι στο τελος βγαινει η ζωγραφια ακριβως ιδια!!! Ακουγεται λιγο πολυπλοκο αλλα ειναι πανευκολο

Τεσπα δεν την βρίσκω τώρα...Λοιπόν βρίσκω στο ιντερνετ μια φωτογραφία που μου αρέσει όπως η προηγούμενη ας πούμε.Την εκτυπώνω και την βάζω σε ένα μικρό προτζέκτορα.Ρίχνω τον προτζέκτορα στον τοίχο και την ξεπατικώνω με μολύβι.Ύστερα θα πάρω ακρυλικά χρώματα τα βασικά από το χρωματοπωλείο καθώς και γκλίτερ και ότι άλλο σκεφτώ και θα το χρωματίσω....Γίνεται τόσο καλό που όλοι νομίζουν ότι έχω φέρει άνθρωπο να το κάνει...

http://www.momsenterprises.net/gallery/?image=4

http://www.magical-murals.net/portfolio9.htm

http://muralsfauxphoenix.com/tag/fairy-murals/

οταν εννοεις μικρο προτζεκτορα?

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Ναι βρε και με τον δικο μου τροπο οτι μεγεθος θες εσυ το κανεις.

Σαφεστατα ο προτζεκτορας ειναι πιο ευκολος τροπος απλα της ανεφερα και αυτον για να την βοηθησουμε.

Η πρωτη νεραιδα μου αρεσε πιο πολυ!!!

να μαι παλι!

ξανθουλι μου εμενα μου αρεσε πολυ το παραθυρο!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

εβαλα το φαγητο μου να γινει,εβαλα 2 πλυντηρια ενα στεγνωτηριο επλυνα το μπροκολο να ειναι ετοιμο να μπει στην κατσαρολα και τωρα μου μενει μονο να αδειασω τις βαλιτσες και να κανω ενα μπανιο.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Και εμένα παπί μέχρι στιγμής το πρώτο παράθυρο με έχει τρελάνει και δεν είναι και πολύ πολύ δύσκολο.Και θα βάλω και γκλίτερ στα φτερά τους. Εννοώ όχι επαγγελματικό Μινάκι.Εγώ ας πούμε παίρνω από την δουλειά και τον ξαναπάω εννοείται πίσω ή από το φροντιστήριο που έχω κοντά στο σπίτι και της δίνω για το σκ 5 ευρώ ενοίκιο.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

χμμμμμμ πρεπει να δω που θα βρω εναν!!!! το αλλο Αννουλα δεν το ειχα σκεφτει θα το δοκιμασω κι αυτο αλλα αμα πιασω να ζωγραφισω μονο ζωγραφιες δεν βγαινουν χαχαχχαχαχαχχαχαχα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Καλημερα Τζενακι μου!!! Τι ειναι η τσιλαγρα

την κουβεντα μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη:tongue::tongue::tongue::tongue:

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...