Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ποια εχει κανει αφαιρεση πολυποδα να μου πει ποτε θα σταματησω να ποναω πεντε μερες εχουνε περασει κ ο πονος εχει μειωθει ελαχιστα ,ασε που η κοιλια μου και το στηθος μου ειναι τουμπανο

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

απο τι καταλαβες οι δυο μας ειμαστε αφαιρεση πολυποδα εχει κανει τοπαπακι προχθες κ η μανουτιτα πριν 15 μερες αν δεν κανω λαθος

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

το εχεις εκπαιδευμενο εσυ αλια απο εμας που μας φερνει κ την λασπη μεσα στο σπιτι τελος θα κανω την επανασταση μου

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοπέλες! Μπήκα να δω τί κάνετε.Ακόμα στο γραφείο είμαι αλλά ετοιμάζομαι να φύγω μόλις πάρω το σύνθημα.....

Η μανού δεν είχα πολύποδα, είχε συμφύσεις νομίζω τελικά.Τζενάκι τίσου είπε ο γιατρός;Δεν σου έχει δώσει παυσίπονα;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

παω να φουμαρω δυο λεπτα μεσα στο μπανιο την χαρμ@@α μου να βγαλω

μηπως ετσι κ γλυτωσω απτον αδικο τον κοσμο χαχαχαχαχ τελειο 10.000 δισκοι χαχαχαχαχαχαχαχαχχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

τωρα που σηκωθηκε μου λεει,αγαπη μου μηπως σκουπισες εξω το μπαλκονι?οχι του λεω.περνει τη σκουπα και παει εξω.βασικα νομιζα οτι μου κανει πλακα.σκουπιζει και σηκωνομαι να πλυνω τα πιατα μη με πει και γαιδουρα και μου λεει,αγαπη μου τις κατσαρολες και το ταψι μην τα πλυνεις εσυ θα τα πλυνω εγω γιατι μπορει να πιεστεις και να πονεσει η κοιλιτσα σου.και λεω απο μεσα μου.αυτος π α μου ετοιμαζει μαλλον θελει να βγει το βραδυ.θα δειξει....

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ερι πολυποδα αφαιρεσε απλα ηταν πιο μεγαλος απο τι πιστευε ο γιατρος αντιβιωση πηρε νομιζω μονο μιλα ρε τζενη

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

τωρα που σηκωθηκε μου λεει,αγαπη μου μηπως σκουπισες εξω το μπαλκονι?οχι του λεω.περνει τη σκουπα και παει εξω.βασικα νομιζα οτι μου κανει πλακα.σκουπιζει και σηκωνομαι να πλυνω τα πιατα μη με πει και γαιδουρα και μου λεει,αγαπη μου τις κατσαρολες και το ταψι μην τα πλυνεις εσυ θα τα πλυνω εγω γιατι μπορει να πιεστεις και να πονεσει η κοιλιτσα σου.και λεω απο μεσα μου.αυτος π α μου ετοιμαζει μαλλον θελει να βγει το βραδυ.θα δειξει....

χμμμμμ!!!!Όντως περίεργη συμπεριφορά......

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα εγω ειμαι σιγουρη οτι το εκανε γιαυτο εμενα οταν ειναι να βγει μου ταζει ψωνια χαχαχαχχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

οχι περνω ντεπον αναβραζον ο πονος ειναι πιο πολυ στις σαλπιγκες και οταν θα ξεχαστω και θα σηκωσω βαρος γινεται πιο εντονος

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

οχι περνω ντεπον αναβραζον ο πονος ειναι πιο πολυ στις σαλπιγκες και οταν θα ξεχαστω και θα σηκωσω βαρος γινεται πιο εντονος

Καταρχήν καλό θα είναι να προσέχεις να μην ξεχνιέσαι.Και επίσης μήπως να του τηλεφωνήσεις να σου δώσει κάτι πιο δυνατό για να μην υποφέρεις;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...