Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

αχ ειμαι πολυ χαρουμενη εχτες παραγγειλαμε κουνια και καροτσι αλλα σε 40 μερες θα μας τα φερουν αλλα οκ δεν βιαζομαστε!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε???? παπακι το φυστικι μεγαλωνει και μαζι της μεγαλωνουν και τα εργα της απο χθες ζωγραφιζουμε πριγκηπισσες στα μεγαλα δαχτυλακια μας μπας και κοψουμε το δαχτυλοπιπιλισμα!!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

http://www.stokke.com/en-gr/stroller/stokke-xplory-concept/grow.aspx

καλημερα μινακι α μια χαρα πολυ καλο αυτο με τις πριγκιπισσες και πιστευω πως πιανει!

ξανθουλι αυτο ειναι το καροτσι αλλα δεν το παραγγειλαμε σε κοκκινο αλλα σε τυρκουαζ!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

http://www.stokke.com/en-gr/stroller/customize-your-stokke-xplory.aspx

να σε αυτο το χρωμα το παραγγειλαμε και παω να σας βρω και την κουνια του!!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

α δεν το βγαζει με το χρωμα αλλα αν πατησετε το δευτερο χρωμα διπλα απο το μπεζ θα δειτε την αποχρωση του τυρκουαζ-σιελ που ειναι απλα φανταστικη!

566b716e1f.png?html%22

α δεν το βγαζει με το χρωμα αλλα αν πατησετε το δευτερο χρωμα διπλα απο το μπεζ θα δειτε την αποχρωση του τυρκουαζ-σιελ που ειναι απλα φανταστικη!

ειναι τελειο παπακι μου!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

http://www.stokke.com/en-gr/nursery/stokke-sleepi-bed/convertible-nursery-bed.aspx

αυτη ειναι η κουνια μας κοριτσια την εχει παρει μια φιλη μου και ειναι τοσο βολικη που δεν φανταζεστε.μπορει να μην ειναι παρα πολυ ομορφη αλλα πιο

πρακτικη κουνια που την πας απο δωματιο σε δωματιο σαλονι κουζινα μπανιο κτλ δεν υπαρχει!

566b716e1f.png?html%22

ειναι τελειο παπακι μου!!!!

ευχαριστω πολυ μινακι μου ειναι λιγο ακριβα αλλα χαλαλι του.

αξιζει ο πριγκηπακος μου.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

οχι απο εξωτερικο κοριτσια απο ελλαδα γιατι δεν ειχε διαφορα!

566b716e1f.png?html%22

Με το καλό να τα παραλάβετε....Μόλις φτιάξετε δωμάτιο θέλουμε φώτο έτσι;;;

εννοειται καλε αν και περιμενουμε λιγο να ανοιξει ο καιρος για να αφηνουμε τα παραθυρα ανοιχτα να φυγει αμεσα η μυρωδια απο τη μπογια!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...