Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Καλημέρα σας....Είσαστε όλες καλά βλέπω....Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη γιατί εχθές ψώνισα καινούρια ψηφιακή μηχανή μιας και την παλιά την έχασα κάπου και ελπίζω να μην την βρω τώρα που πήρα άλλη.Αλλά χάρηκα γιατί αυτή που ήθελα έκανε 300 ευρώπουλα και περίμενα πότε θα πέσει η τιμή και χθες βρήκα σούπερ ευκαιρία με 199 και την χτύπησα αστραπιαία....

καλημερα καλημερα!!!! μπραβω σουπερ η τιμη..ψηφιακη πηραμε για την τσουπα ;χαχα...ετοιμαζεσαι:D καλα κανεις..σημερα δουλευεις;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα απ'οτι βλεπω ολες ειστε μια χαρα και χαιρομαι ιδιαιτερα γι'αυτο!!

Ξανθουλα καλοριζικη η μηχανη,ειναι τελειες αυτες και κανουν θαυματα,αντε ετοιμη να απαθανατισει αξεχαστες οικογενειακες στιγμες.

Τζενακι τι κανεις,τι εγινε με το δεματακι μου δεν ηρθε ακομα κι εχω αρχισει να ανησυχω:(:(

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ε ναι τον μάγκα τον έχω 8000 φώτος την μικρή καμία;;;;Δεν λέει.Άσε που έχω να βγάλω φώτο τον αντράκο μου από τον Νοέμβριο....Και έχω και κόλλημα με τις φωτογραφίες...Θα βγάλω την κοιλιά μια κάθε μήνα το δωμάτιο κτλ...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Και πολυ καλα θα κανεις δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα απο αυτες τις αναμνησεις,εγω θυμαμαι δεν ειχα βγαλει καμια φωτο κατα την περιοδο της εγκυμοσυνης και τωρα το εχω μετανιωσει γιατι μου ζηταει η μικρη να δει πως ημουν κι εγω δεν εχω τιποτα.......

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Οχι παιδι μου τι να ντρεπομουν,αν και γενικα δεν τρελαινομαι για φωτο,αλλα απλα δεν το σκεφτηκα.Ε τωρα ευελπιστω,αν ερθει ποτε η δευτερη να μην ξανακανω το ιδιο λαθος;)

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλημερα και σημερα κουκλες!!!!!!!

τι μου κανετε;;;

μανου μου τι κανεις;εχω πολυ καιρο να σε πετυχω τι κανει η πανεμορφη πριγκιπισσα;

ξανθη μου τι κανεις;;μεγεια και η φωτογραφικη σου!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Καλημέρα παπάκι....Σε έχει τρελάνει στην κλωτσιά ο γιος;;;; Με ρώτησες χθες για τον μικρό τι θέλει. Ο μικρός από την αρχή έλεγε σε όλους ότι έχουμε μπέμπα και δεν ήθελε να ακούει για αγόρι γιατί το αγόρι θα παίρνει τα παιχνίδια του ενώ το κορίτσι όχι. Και ρώτησε τι γιατρό τι έχω αδερφή ή αδερφό;Του λέει αδελφούλα και ο μικρός καλά μπαμπά να πάμε τζάμπο να της πάρουμε μπάρμπι βασίλισσα της μόδας...

Kαλημερα παπακι καλα ειμαστε μια χαρα μαμα και κορη!!!!Δοξα το Θεο,μεγαλωνουμε:P:p

Εσυ μια χαρα απο οτι βλεπω,μεγαλωνε ο μπεμπης σου,αντε με το καλο.

Κοριτσια σας αφηνω παω για σιδερωμαααααα:mad:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

παω να φτιαξω κατι για πρωινο και επανερχομαι.

αχ σημερα εχω ενα σωρο δουλειες να κανω αλλα οκ θα τα κανω σιγα σιγα και οτι προλαβω.

πρεπει αρχικα να αδειασω βαλιτσες απο αθηνα και ειναι το χειροτερο μου.

μετα μαγειρεμα και να κανω κι ενα μπανιο!

αχ πως βαριεμαι!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Kαλημερα παπακι καλα ειμαστε μια χαρα μαμα και κορη!!!!Δοξα το Θεο,μεγαλωνουμε:P:p

Εσυ μια χαρα απο οτι βλεπω,μεγαλωνε ο μπεμπης σου,αντε με το καλο.

Κοριτσια σας αφηνω παω για σιδερωμαααααα:mad:

πολυ χαιρομαι κουκλα μου αντε καλο σιδερωμα λοιπον αν τελειωσεις νωρις να ξαναμπεις!

566b716e1f.png?html%22

Καλημέρα παπάκι....Σε έχει τρελάνει στην κλωτσιά ο γιος;;;; Με ρώτησες χθες για τον μικρό τι θέλει. Ο μικρός από την αρχή έλεγε σε όλους ότι έχουμε μπέμπα και δεν ήθελε να ακούει για αγόρι γιατί το αγόρι θα παίρνει τα παιχνίδια του ενώ το κορίτσι όχι. Και ρώτησε τι γιατρό τι έχω αδερφή ή αδερφό;Του λέει αδελφούλα και ο μικρός καλά μπαμπά να πάμε τζάμπο να της πάρουμε μπάρμπι βασίλισσα της μόδας...

αχαχαχαχα φοβερος ειναι!

εγω παλι οταν εμαθα πως η μανα μου εχει αγορακι απογοητευτηκα ηθελα να παιζω με κοριτσακι.αχαχα αλλα τωρα δεν τον αλλαζω!

566b716e1f.png?html%22

Τι καλό θα φάτε σήμερα;;;Εγώ ξύπνησα από τις 5 και μαγείρεψα μοσχάρι βραστό με πατάτα, καρότο, πράσο, σέλινο...Αρέσει και του παιδιού μου και με την συννεφιά πάει μια σουπίτσα...

κοτοπουλο λεμονατο και μπροκολο σαλατα.

αυριο γεμιστα απο τη μαμα!!!!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...