Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Χαζευα στο παρεντς πως ηταν σημερα ο γαμπρουλης μου ηταν ηρεμος?

ο γαμπρουλης σου εχει εξελιχθει σε ενα ζιζανιο αλλο πραγμα χαχαχα

αλλα ειναι πολυ καλος μωρε...λιγο παραπονιαρης αλλα τελειος!

τωρα το βραδυ ειχε συζητηση με ενα ελεφαντακι κρεμαστο που του εχω στο καροτσι του..και του γελουσε κιολας :D

γινομαστε αντρακια μωρεεεεεεεε!!!

η μικρη τι κανει?η νυφιτσα μου?

ο συμπεθερος ποτε επιστρεφει?

του ειπες για την μεταφορα που λεγαμε?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχου μωρε ενα αντρακι που αρχησε να μιλαει κιολας!!!!χαχαχαχα

Η Εβελινα μια χαρα ειναι και η νυφη σου με εχει ταραξει στην κλωτσια σημερα...αφου εχτες την ταραξα εγω σε κατι αλλο......χαχαχαχαχα

Ο αντρας μου παρασκευη το αργοτερο θα ειναι εδω

Αμαν το ξεχασα κατσε να τον παρω τωρα τηλ.....ειπαμε στην εγκυμοσυνη καιγοντε τα εγκεφαλικα....

ναι βρε ξερω, εκει που εισαι ημουνα κι εδω που ειμαι θαρθεις...εχω αρχισει να βαζω βρωμικες πανες στο πλυντηριο, να φτιαχνω καφε του αντρα μου και να τον πινω εγω χαχαχα να ξεχναω τι δουλειες εχω να κανω, να ξεχναω γιορτες γεννεθλια που ειχα μνημη ελεφαντα και πολλα αλλα τα οποια δεν θυμαμαι χαχαχα

Σου εστηλα πμ

το ειδα αννουλι μου, ευχαριστω πολυ

Αχου μωρε ενα αντρακι που αρχησε να μιλαει κιολας!!!!χαχαχαχα

Η Εβελινα μια χαρα ειναι και η νυφη σου με εχει ταραξει στην κλωτσια σημερα...αφου εχτες την ταραξα εγω σε κατι αλλο......χαχαχαχαχα

Ο αντρας μου παρασκευη το αργοτερο θα ειναι εδω

τωρα εχουμε καινουριο...οταν κανουμε παραπονα λεμε "αου"χαχαχαχα αχ θα του φαω το στομα καμια μερα χαχαχα

ε κι εσυ...τουλαχιστον δεν τραγουδουσες "κουνια μπελααααααααα" να το ξεγελασεις το παιδι?χαχαχα

με το καλο να τον δεχτεις...στη μαμα σου ποτε θα πατε?να μου πεις αμα ειναι να παρω τους αντρες μου και να ερθουμε να ποιουμε κανα καφε στην παραλια........αχ αυτη η παραλια...εκει μου πεταξε τα πρωτα υπονοουμενα ο καλος μου!!!!!!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Το θυμαμαι αυτο με την παραλια.....

Ειχαμε κατεβει το σουκου που περασε γιατι λογοδωθηκε ο αδερφος μου και ταλαιπωρηθηκα πολυ...οποτε τωρα θα κατεβω ξανα μια και καλη για την γεννα...

Που να δεις σε κανα μηνα θα αρχησει να τεσταρει την φωνη του και μεχρι ποσο μπορει να φωναξει εκει να δεις τρελα να καθοντε να φωναζουν και μετα να γελανε απο ικανοποιηση...θα πεθανεις απο τα γελια...Εμενα το εκανε αυτο η Εβελινα μια μερα που καθαρηζα την εισοδο και την ακουσα μεχρι κατω και λεω παει κατι επαθε το μωρο και ο αλλος θα κοιμαται... οποτε ανεβαινω και τι να δω την Εβελινα στο ρηλαξ να τσιριζει μετα να χαχανηζει και ο αντρας μου να εχει πεσει κατω απο τα γελια.....

Που να δεις σε κανα μηνα θα αρχησει να τεσταρει την φωνη του και μεχρι ποσο μπορει να φωναξει εκει να δεις τρελα να καθοντε να φωναζουν και μετα να γελανε απο ικανοποιηση...θα πεθανεις απο τα γελια...Εμενα το εκανε αυτο η Εβελινα μια μερα που καθαρηζα την εισοδο και την ακουσα μεχρι κατω και λεω παει κατι επαθε το μωρο και ο αλλος θα κοιμαται... οποτε ανεβαινω και τι να δω την Εβελινα στο ρηλαξ να τσιριζει μετα να χαχανηζει και ο αντρας μου να εχει πεσει κατω απο τα γελια.....

τι λες τωρα?δηλαδη να αγορασω πανες???

ααααχ νομιζω πως εκεινη την ωρα δεν θα μου την γλυτωσει...εδω τωρα του ριχνω κατι σφουρηχτα φιλια και κααααθεται ο τζουτζουκος μου...του αρεσει!!!:D:D:Dαλλα εμενα μαρεσει περισσοτερο!!!;););)

παντως προχθες τη νυχτα καθως τον κρατουσα να ρευτει, τον κοιταζει ο δικος μου...χαμογελαει ο μικρος...του λεει ο μεγαλος..

- τι ειναι λεεεεεεεεε?

χαμογελο μεχρι τα αυτια ο μικρος

- σκαει στα γελια ο μεγαλος κι εγω μαζι βεβαιως βεβαιως

γελαει ο μικρος και βγαζει και ηχο, σαν φρεναρισμα ενα πραγμα

και οσο γελουσαμε εμεις τοσο να φρεναρει ο σκατουλης!:lol::lol::lol:

αχ τα εχουμε χασει!!!!!!και που ειμαστε ακομαααααααα!!!

παντως τη μικρη σαν να την βλεπωμπροστα μου χαχαχα και τον αντρα σου χεσμενο απτη χαρα του

IB5Vp2.png

τι λες τωρα?δηλαδη να αγορασω πανες???

ααααχ νομιζω πως εκεινη την ωρα δεν θα μου την γλυτωσει...εδω τωρα του ριχνω κατι σφουρηχτα φιλια και κααααθεται ο τζουτζουκος μου...του αρεσει!!!:D:D:Dαλλα εμενα μαρεσει περισσοτερο!!!;););)

παντως προχθες τη νυχτα καθως τον κρατουσα να ρευτει, τον κοιταζει ο δικος μου...χαμογελαει ο μικρος...του λεει ο μεγαλος..

- τι ειναι λεεεεεεεεε?

χαμογελο μεχρι τα αυτια ο μικρος

- σκαει στα γελια ο μεγαλος κι εγω μαζι βεβαιως βεβαιως

γελαει ο μικρος και βγαζει και ηχο, σαν φρεναρισμα ενα πραγμα

και οσο γελουσαμε εμεις τοσο να φρεναρει ο σκατουλης!:lol::lol::lol:

αχ τα εχουμε χασει!!!!!!και που ειμαστε ακομαααααααα!!!

παντως τη μικρη σαν να την βλεπωμπροστα μου χαχαχα και τον αντρα σου χεσμενο απτη χαρα του

Αχ δεν μπορεις να φανταστεις πως ειναι ο αντρας μου....καθεται με τις ωρες και μιλαει στην κοιλια την χαιδευει την φιλαει...ασε το εχει χασει...Το ειχε χαμενο απο την Εβελινα τωρα και με την δευτερη κορη παει αποτρελαθηκε αφου το λεει συνεχεια εγω θελω μονο γυναικες.....δεν τα αλλαζω εγω τα κοριτσια μου με δεκα αγορια...Ασε σου λεω αλλο δεσιμο ο μπαμπας με την κορη οπως ειναι και η μαμα με τον γιο....

Διαφημίσεις

Κοριτσακι μου θα σε αφησω γιατι το πρωι δεν θα ακουω το ξυπνητηρι μου φαινεται........ Καληνυχτα φιλακια πολλα σε μαμα και γιο και ειπαμε οτι θες σφυρα...

καληνυχτα μαναρι μου και ευχαριστω για ολα

φιλακια στη μικρη και χαδακια στο δικιλακι μας!;)

IB5Vp2.png

Αχ δεν μπορεις να φανταστεις πως ειναι ο αντρας μου....καθεται με τις ωρες και μιλαει στην κοιλια την χαιδευει την φιλαει...ασε το εχει χασει...Το ειχε χαμενο απο την Εβελινα τωρα και με την δευτερη κορη παει αποτρελαθηκε αφου το λεει συνεχεια εγω θελω μονο γυναικες.....δεν τα αλλαζω εγω τα κοριτσια μου με δεκα αγορια...Ασε σου λεω αλλο δεσιμο ο μπαμπας με την κορη οπως ειναι και η μαμα με τον γιο....

φανταζομαι πως κανει...τελικα οι αντρες γινονται τελειως παιδια με τα παιδια τους!

βλεπω και τον δικο μου, ασε που μου εχει γινει ευαισθητουλης!!!κι εγω εκμεταλλευτρια :mrgreen::mrgreen::mrgreen: ευκαιρια ειναι !!!χαχαχα

IB5Vp2.png

την κανω κι εγω με ελαφρα να μην ξυπνησω τον τζουτζουκο μου!!!χιχιχι

την καληνυχτα μου στις επομενες αν μπουν και την καλημερα μου στις πρωινες!!!

φιλουνιααααααααα!!!

IB5Vp2.png

Καλημέρα σας....Είσαστε όλες καλά βλέπω....Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη γιατί εχθές ψώνισα καινούρια ψηφιακή μηχανή μιας και την παλιά την έχασα κάπου και ελπίζω να μην την βρω τώρα που πήρα άλλη.Αλλά χάρηκα γιατί αυτή που ήθελα έκανε 300 ευρώπουλα και περίμενα πότε θα πέσει η τιμή και χθες βρήκα σούπερ ευκαιρία με 199 και την χτύπησα αστραπιαία....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...