Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα! Αν σε ενοχλεί τόσο πολύ που σε καθαρίζει τότε οκ, κάνε το όπως νιώθεις εσύ καλύτερα. 
      Α και by the way, Μαρία με λένε 😂

Καλημέρα κορίτσι μου !! Μην με παρεξηγείς μόλις ξύπνησα και νόμιζα απανταγα στο μήνυμα της @Katiamaxiking!!! Χίλια συγνώμη αλήθεια τώρα το είδα ότι μου είχες γράψει εσύ 🫠 

λοιπόν Μαρία μου και εγώ εκεί θα την κάνω αλλά εφόσον πονάει τόσο πολύ και εκείνη την ώρα και την επόμενη μισή ώρα γιατί δεν μας ναρκώνουν ρε γαμωτο και πρέπει να το ζητήσουμε εμείς ;;; Εμένα μου είπε λόγω του κόστους αλλά προτείμω να δώσω λίγα παραπάνω και να κοιμηθώ ήσυχη χαχα !!!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αααα......καλά ....δεν ξερω κ ακριβως τι δουλειά κανει κ νομιζα οτι συνεχεια σε ταξιδια

Οχι βρε εχει οδηγους ο δικος μου πηγαινει μονο για να συναντησει τους εμπορους

Ασε με εχει σκασει αυτος ο ανθρωπος...κανει 2 πακετα την ημερα και εχει που το κοβει απο τοτε που γνωρηστηκαμε....μου ελεγε οτι το ειχε κοψει οταν ερχοταν Χαλκιδα και με το που εφευγε καπνιζε κρυφα....σαν τα μικρα παιδια που τρωνε κρυφα τα σοκολατακια

τι μου θυμισες τωρα......ετρωγα κρυφα σοκολατακια απο το ψυγειο , τα μεσημερια που κοιμοταν η μανα μου:P:p:p:p:p:p

πριν πολλάαααααα χρόνια ετσι ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Σου ειπα δεν μου αρεσει να μπαινω αναμεσα στα ζευγαρια αλλα και πολυ αργησες.....

ευτυχως που μου ανοιγεις τα ματια:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Καληνύχτα Τζένη !!!!

Αννα , θα σ αφήσω κι εγω , γιατί ειμαι πολυ ωρα εδω κ πιάστηκα

Φιλιάαα !!!

Καληνυχτα Τζενακι μου καλη ξεκουραση!!!

Και εγω το εκανα......και αφηνα και τα χαρτακια λες και η μανα μου δεν θα το καταλαβαινε....χαχαχαχαχα Θα δεις τωρα που θα ερθει το μωρο θα πεις αχ κοιτα που τελικα η μανα μου ολα τα ηξερε και τα καταλαβαινε και απο μια ματια του παιδιου καταλαβαινεις τι εχει κανει....και επισης θα καταλαβεις την εκφραση που ολοι μισουσαμε θα γινεις μανα και τοτε θα με καταλαβεις.......

Καληνυχτα Τζενακι μου καλη ξεκουραση!!!

Και εγω το εκανα......και αφηνα και τα χαρτακια λες και η μανα μου δεν θα το καταλαβαινε....χαχαχαχαχα Θα δεις τωρα που θα ερθει το μωρο θα πεις αχ κοιτα που τελικα η μανα μου ολα τα ηξερε και τα καταλαβαινε και απο μια ματια του παιδιου καταλαβαινεις τι εχει κανει....και επισης θα καταλαβεις την εκφραση που ολοι μισουσαμε θα γινεις μανα και τοτε θα με καταλαβεις.......

σιγουρααα......

οπως και με τους καθηγητες ....λες κ δεν καταλάβαναν αν κρυφοκοιτουσαμε στα βιβλία ,,,,,,χαχααχχαχ

σας προλαβα?σας προλαβα!!!

hello κουκλιτσες μου!!!

πωςπανε τα κεφια?

κοιμηθηκε ο μπεμπης και ειπα να κανω ενα ντου να δω αν εχουμε απουσιες!

επλυνα τα μισα πιατα χιχιχι και τα υπολοιπα μετα...δουλειες με δοσεις!!!χαχαχα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

κιττυ υποσεντονα εχουν τα κρεβατια αλλα παρε κι εσυ τις πανες για το κρεβατι...τις διαφημιζει η τηλεοραση σανι φρες λεγονται νομιζω, θα το δω στο σουπερ αυριο και θα σου πω ακριβως...για το πυρεξ σεντονακια κανονικα...επιθεματα στηθους εχω περισσευμα, θα σου φερω μολις γεννησεις με το καλο μη παρεις αλλα...και αν δεν εχεις παρει μπιμπερο και σκεφτεσαι τις κικο εχω 8 (μικρα και μεγαλα)τα οποια δεν χρησιμοποιω πια γιατι ο μικρος πνιγοταν, παιρνεις μονο τις θηλες και τελος...3,60 εχουν οι δυο απτα mother baby.

IB5Vp2.png

οσο για τα σοκολατακια τα χτυπουσα ξεδιαντροπα...με τις καραμελες ειχα θεμα...τις ετρωγα και ξανατυλιγα το χαρτακι και στη θεση τους χαχαχα

τι χαζα που ημασταν ε?και τωρα τα παιδια ειναι τετραπερατα ζωη ναχουν!

IB5Vp2.png

τελικα δεν την γλυτωνω, θα μου βγει το ονομα της τρελης του καφε :tongue:

καλεεεεεεεεεεεεε πουστεεεεεεεεεεεε???

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...