Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου !!! Εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι ;   Ετοιμάζεσαι για ετ;;; 

Ναι περιμένω περίοδο για να κάνω εμβρυομεταφορά!! 

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Την πόσιμη ήπια αλλά δε τα μπορώ καθόλου τα τόσο γλυκα. Μου χαλάνε το στομάχι. Σκέψου τους καφέδες τους πίνω όλους σκέτους κ αν κάνω λάθος να πιω κατα λάθος τον καφέ του άντρα μου μετά με χαλάει για ώρα. Οπως καταλαβαίνεις αυτό το πόσιμο μου φάνηκε η υπέρτατη αηδία. Το απόγευμα θα έχω αποτελέσματα. Αναρωτιέμαι αν τελικά δείξει κάτι και όντως επηρεάζεται από αυτό η ποιότητα των εμβρύων, αυτό ρυθμίζεται ; Έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία ;

Φαντάσου εμένα την πρώτη φορά μου είχαν δώσει μια πηχτή πάστα ζάχαρης αραιωμένη με νερό και κόντεψα να κάνω εμετό! 
      Πάει, πέρασε τώρα!καλα αποτελέσματα !!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

αχααα..............

Λοιπον , λεω στον δικό μου , γιατί δεν ρωτησες την γιατρό αν επιτρέπεται το σεξ κ μου λεει ....γιατί δεν με ενδιαφέρει:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΑΑΑΑΑΑ δεν μας τα λεει καλα και εξοδο και δεν τον ενδοιφερει το σεξ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.....ααααααααααα δεν θελω να σου βαλω φυτιλιες αλλα πολυ υποπτα μας τα λεει.....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ θελω τοσο πολυ να πιω εναν χυμο τωρα αλλα θα με πιασουν παλι οι καουρες.... οποτε νερακι του θεου........

εγω παλι εκοψα τα αναψυκτικα.....απο σημερα:confused::confused::confused::confused: χαχαχχα κ ξερετε γιατι;πηγα φαρμακειο κ τελικα ειμαι 56 κιλα...ελεγα ψεμματα θα λενε οι ζυγαριες του εμποριου αλλα με εβγαλε ψευτρα ...:-( εχω κ ενα γαμο μετα το πασχα κ λεω να σουλουπωθω

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αχααα..............

Λοιπον , λεω στον δικό μου , γιατί δεν ρωτησες την γιατρό αν επιτρέπεται το σεξ κ μου λεει ....γιατί δεν με ενδιαφέρει:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

κ γιατι δεν του απαντουσες...ε πες το μου ρε παιδακι μου να αρχισω απο τωρα να ψαχνω για τον υποψηφιο πατερα του επομενου παιδιου μου...να δεις μετα τα μουτρα του ετσι:shock: κ ετσι:confused:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

εγω παλι εκοψα τα αναψυκτικα.....απο σημερα:confused::confused::confused::confused: χαχαχχα κ ξερετε γιατι;πηγα φαρμακειο κ τελικα ειμαι 56 κιλα...ελεγα ψεμματα θα λενε οι ζυγαριες του εμποριου αλλα με εβγαλε ψευτρα ...:-( εχω κ ενα γαμο μετα το πασχα κ λεω να σουλουπωθω

Αναψυκτικα τα εχω κοψει ολο φυσικους χυμους πινω ο αποχυμοτης εχει παρει φωτια.....Πινω το λιγοτερο 4 με 6 κιλα πορτοκαλια την εβδομαδα χωρια τα μηλα και τα καροτα......

Αχ ασε με το που θα γεννησω θα πεσει πολυ πεινα καθε σαββατοκυριακο απο τον ιουνη εχω γαμους και βαφτησια........

Διαφημίσεις

Πως τα καταφερε να το πω και στον αντρα μου? Εχω βαρεθει να τον βλεπω να καπνιζει...εγω δεν καπνιζω και με ενοχλει απιστευτα αλλα κυριως για την υγεια του ειναι και χοντρουλης και αυτο την επιβαρυνει κι αλλο

αααχχχχ...δεν ξερεις τι ειναι αυτός:rolleyes::rolleyes::rolleyes: εφυγε για την δουλειά κ κάπνιζε , γυρισε το μεσημερι κ μου λεει το έκοψα !!!!!

Μαχαίρι , τελος:shock::shock: βεβαια , μου ειχε σπασει τα νευρα να τρωει σποράκια ....περπατούσε με μια σακούλα σπορακια...τσκ τσκ τσκ ....κ παντού φλούδια απο σποράκια.....το πεζοδρόμιο εξω απο το μαγαζί φουλ:tongue::tongue:

κ το ειχε κοψει κ παλιοτερα 5 χρονια

εγω το εκοψα μαχαίρι , την μερα που έκανα το τεστ εγκυμοσύνης ( αλλά δεν κάπνιζα πολύ )

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Αναψυκτικα τα εχω κοψει ολο φυσικους χυμους πινω ο αποχυμοτης εχει παρει φωτια.....Πινω το λιγοτερο 4 με 6 κιλα πορτοκαλια την εβδομαδα χωρια τα μηλα και τα καροτα......

Αχ ασε με το που θα γεννησω θα πεσει πολυ πεινα καθε σαββατοκυριακο απο τον ιουνη εχω γαμους και βαφτησια........

αναψυκτικά δεν πίνω κ δεν επινα ποτε....δεν μου αρεσει το ανθρακικό

4 με 6 κιλά ?:shock::shock::shock: μπράααβοοοο

κι εγω που τρωω 2 την μερα ( τωρα τα εχω ψιλοκοψει ) , νομιζω οτι παρα πολλάααα

ναι , το θυμαμαι οτι εχετε γαμους κλπ...κ πρωτος κ καλυτερος ο αδερφος

Ασε με εχει σκασει αυτος ο ανθρωπος...κανει 2 πακετα την ημερα και εχει που το κοβει απο τοτε που γνωρηστηκαμε....μου ελεγε οτι το ειχε κοψει οταν ερχοταν Χαλκιδα και με το που εφευγε καπνιζε κρυφα....σαν τα μικρα παιδια που τρωνε κρυφα τα σοκολατακια

ΑΑΑΑΑΑ δεν μας τα λεει καλα και εξοδο και δεν τον ενδοιφερει το σεξ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.....ααααααααααα δεν θελω να σου βαλω φυτιλιες αλλα πολυ υποπτα μας τα λεει.....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

είδες τι τραβάω ? θα τπυ ριξω λάμπα στην μούρη κ θα τον περάσω απο ανάκριση

Διαφημίσεις

κ γιατι δεν του απαντουσες...ε πες το μου ρε παιδακι μου να αρχισω απο τωρα να ψαχνω για τον υποψηφιο πατερα του επομενου παιδιου μου...να δεις μετα τα μουτρα του ετσι:shock: κ ετσι:confused:

χαχαχαχααχχαχ........:P:p:p:p

αααχχχχ...δεν ξερεις τι ειναι αυτός:rolleyes::rolleyes::rolleyes: εφυγε για την δουλειά κ κάπνιζε , γυρισε το μεσημερι κ μου λεει το έκοψα !!!!!

Μαχαίρι , τελος:shock::shock: βεβαια , μου ειχε σπασει τα νευρα να τρωει σποράκια ....περπατούσε με μια σακούλα σπορακια...τσκ τσκ τσκ ....κ παντού φλούδια απο σποράκια.....το πεζοδρόμιο εξω απο το μαγαζί φουλ:tongue::tongue:

κ το ειχε κοψει κ παλιοτερα 5 χρονια

εγω το εκοψα μαχαίρι , την μερα που έκανα το τεστ εγκυμοσύνης ( αλλά δεν κάπνιζα πολύ )

χαχχαχαχ μπραβω του παντως..εμενα ο δικος μου ειναι αντικαπνιστης

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αναψυκτικά δεν πίνω κ δεν επινα ποτε....δεν μου αρεσει το ανθρακικό

4 με 6 κιλά ?:shock::shock::shock: μπράααβοοοο

κι εγω που τρωω 2 την μερα ( τωρα τα εχω ψιλοκοψει ) , νομιζω οτι παρα πολλάααα

ναι , το θυμαμαι οτι εχετε γαμους κλπ...κ πρωτος κ καλυτερος ο αδερφος

Ο αδερφος μου θα ειναι ο τελευταιος γαμος που θα εχω το τελευταιο σαββατο του Αυγουστου οποτε θα εχω προλαβει να χασω κιλα...Εκει θα ειμαστε και φατσα φορα στις φωτο...

Στο γραφειο ή στην μαντρα ειναι ολη μερα.....ταξιδι τωρα ειχε να παει απο τον Ιανουαριο...

αααα......καλά ....δεν ξερω κ ακριβως τι δουλειά κανει κ νομιζα οτι συνεχεια σε ταξιδια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...