Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου !!! Εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι ;   Ετοιμάζεσαι για ετ;;; 

Ναι περιμένω περίοδο για να κάνω εμβρυομεταφορά!! 

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Την πόσιμη ήπια αλλά δε τα μπορώ καθόλου τα τόσο γλυκα. Μου χαλάνε το στομάχι. Σκέψου τους καφέδες τους πίνω όλους σκέτους κ αν κάνω λάθος να πιω κατα λάθος τον καφέ του άντρα μου μετά με χαλάει για ώρα. Οπως καταλαβαίνεις αυτό το πόσιμο μου φάνηκε η υπέρτατη αηδία. Το απόγευμα θα έχω αποτελέσματα. Αναρωτιέμαι αν τελικά δείξει κάτι και όντως επηρεάζεται από αυτό η ποιότητα των εμβρύων, αυτό ρυθμίζεται ; Έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία ;

Φαντάσου εμένα την πρώτη φορά μου είχαν δώσει μια πηχτή πάστα ζάχαρης αραιωμένη με νερό και κόντεψα να κάνω εμετό! 
      Πάει, πέρασε τώρα!καλα αποτελέσματα !!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

αα..τωρα που το ειπες , ηθελα να σε ρωτησω ...

μου εδειξαν ενα μαξιλαράκι , με κλιση που μπαινει κατω απο το σεντονάκι , για να αποφυγουμε τον κίνδυνο αναρόφησης....αλλά είπα να ρωτησω πρωτα

σφηνάκι λες ε ?

Τα μαξιλαρακια με κλιση ειναι για τα μωρα που εχουν γοπ εσυ παρε ενα απλο σφηνακι http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=10108&itmid=1522 αυτο εννοω μην μπερδευτουμε παλι οπως εχτες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για σενα να παρεις σερβιετες επιθεματα στηθους, εσωρουχα μιας χρησεως ειναι πιο βολικα για την καισαρικη,κρεμα για τις θηλες ξυραφακια,ειδη προσωπικης καθαριοτητας, χτενα, κοκκαλακια για τα μαλια αυτα αν θυμηθω κατι αλλο θα στα γραψω.

Αφου εισαι σε δημοσιο θα θες και μπειμπιλινα να παρεις και κρεμα για το πωπουδακι

εχω παρει...

- σερβιέτες

- επιθέματα

-εσωρουχα μιας χρησεως , 1 πακέτο

-κρεμα για τις θηλες

- νυχτικά κλπ

- πανες για το μωρο εχω

ααα...κρεμα δεν εχω παρει

χρειάζομαι υποσέντωνα για το κρεββάτι ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Τα μαξιλαρακια με κλιση ειναι για τα μωρα που εχουν γοπ εσυ παρε ενα απλο σφηνακι http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=10108&itmid=1522 αυτο εννοω μην μπερδευτουμε παλι οπως εχτες

ναι , ξερω ...τα εχω δει:P:p:p

το άλλο ειναι απλως μαξιλαράκι....ευτυχως εχουμε κοντα μας μαγαζιά κ δεν θα εχουμε προβλημα , αν μου λείψει κατι

υποσεντονα για εσενα οχι συνηθως εχουν ολα τα νοσοκομεια στα κρεβατια τους για την κουνια του μωρου παρε δυο με λαστιχο απο κατω για να μενει σταθερο δεν χρειαζεσαι πιο πολλα για αρχη δυο ειναι αρκετα για να τα συναλλαζεις

Διαφημίσεις

Τζενακι μου τι κανεις εσυ? Πιασαμε τα μωρουδιακα....... Εσυ καθαρησες σημερα?

Ναι , βρε Τζένη.....ελα ....θα σε παίξουμε κι εσένα:tongue::tongue::tongue:

ειμαι φαιν..εκανα δουλειες μαγαζι ..εσεις τι κανετε κοιτατε αν εισαστε ετοιμες;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

υποσεντονα για εσενα οχι συνηθως εχουν ολα τα νοσοκομεια στα κρεβατια τους για την κουνια του μωρου παρε δυο με λαστιχο απο κατω για να μενει σταθερο δεν χρειαζεσαι πιο πολλα για αρχη δυο ειναι αρκετα για να τα συναλλαζεις

αα..Οκ. μια κοπελα την μερα που εκανα την καμπύλη ,μου ειχε πει να παρουμε κ υποσεντονα για το κρεββατι του νοσοκομειου.

Ωραία . εχω σεντονάκια....αλλά δεν ξερω αν αυτό που παρήγγειλα με το σετ της πάντας εχει λαστιχο:confused:

ναι....ειδικά εγω.....η άσχετη:shock::shock::shock:

η Αννα , ειναι έμπειρη μανούλα;)

Τι αλλο να κανουμε τωρα Τζενακι αφου αυτα μας εμειναν.... Αντε να ερθει και η δηκια σου ωρα να φτοιαχνουμε μαζι την δικια σου λιστα!!!!

Κιττυ εσυ ναι και κατι να ξεχασεις στο φερνουν εγω πρεπει να τα ετοιμασω ολα και πρεπει να αποφασησω και που θα μεινει και η Εβελινα...αχ πρεπει να ετοιμασω και για την Εβελινα βαλιτσουλα

Διαφημίσεις

αα..Οκ. μια κοπελα την μερα που εκανα την καμπύλη ,μου ειχε πει να παρουμε κ υποσεντονα για το κρεββατι του νοσοκομειου.

Ωραία . εχω σεντονάκια....αλλά δεν ξερω αν αυτό που παρήγγειλα με το σετ της πάντας εχει λαστιχο:confused:

Δεν ρωτας και την Αννετ για να εισαι σιγουρη αλλα σε οσα δημοσια εχω παει εχουν ολα στα κρεβατια τους απο κατω.

Δεν λεω για σεντονι με λαστιχο λεω αυτα που ειναι σαν μεγαλα σελτεδακια που εχουν λαστιχο και μπαινουν κατω απο το σεντονι γιανα μην περναει η υγρασια

Τι αλλο να κανουμε τωρα Τζενακι αφου αυτα μας εμειναν.... Αντε να ερθει και η δηκια σου ωρα να φτοιαχνουμε μαζι την δικια σου λιστα!!!!

Κιττυ εσυ ναι και κατι να ξεχασεις στο φερνουν εγω πρεπει να τα ετοιμασω ολα και πρεπει να αποφασησω και που θα μεινει και η Εβελινα...αχ πρεπει να ετοιμασω και για την Εβελινα βαλιτσουλα

ε, ναι , εσυ εχεις κ το παιδί...κ θα μεινεις κ στην μαμά σου μετά , ετσι δεν ειναι ?

οτι χρειαστω , θα τρεχουν οι αλλοι...απεναντι απο το Αλεξανδρας , εχει μαγαζί σχετικό κ εδω κοντα εχουμε ΗΡΑ κ PREMAMAN...αυτά ειναι τα πιο κοντινα μου

κ φαρμακείο απ εξω:P:p

μην ανυσηχεις κ ολα εσεις θα τα σκευτειτε εχω εσας τα τσακαλια..εγω δεν μπορουσα να υπολογισω τον κυκλο μου θα φτιαξω λιστα για το τι χρειαζομαι στο νοσοκομειο;:rolleyes:

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Δεν ρωτας και την Αννετ για να εισαι σιγουρη αλλα σε οσα δημοσια εχω παει εχουν ολα στα κρεβατια τους απο κατω.

Ναι , θα την ρωτήσω

Δεν λεω για σεντονι με λαστιχο λεω αυτα που ειναι σαν μεγαλα σελτεδακια που εχουν λαστιχο και μπαινουν κατω απο το σεντονι γιανα μην περναει η υγρασια

κ για το μωρό ?

μην ανυσηχεις κ ολα εσεις θα τα σκευτειτε εχω εσας τα τσακαλια..εγω δεν μπορουσα να υπολογισω τον κυκλο μου θα φτιαξω λιστα για το τι χρειαζομαι στο νοσοκομειο;:rolleyes:

ναι μαρή.....σιγά:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...