Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Η κάμερα και ο καθετήρας για την λήψη υλικού είναι λίγο μεγαλύτερα από τον καθετήρα της έμβρυομεταφορας γιατί το συζήτησα με τον γιατρό αν θα έχω την ίδια εμπειρία στην ετ και μου είπε όχι, μου έδειξε τις διαφορές. Εγώ πάντως χωρίς μέθη δεν θα την έκανα την υστεροσκοπηση με τίποτα. Αν βρεθεί και κάτι να το κάνουν έπι τόπου να τελειώνουμε. Αλλά εμένα δεν το κάνει και ο γιατρός μου χωρίς μέθη. Μου είπε αν δεν θέλω έτσι να πάω αλλού. 

Η μαμά μου ακριβώς το ίδιο σενάριο στο πανεπιστημιακό στη Λάρισα, μπήκε-βγηκε σαν να μην έκανε τίποτα. Λιγο ο κολποδιαστολεας ήταν κρύος είπε 🤦‍♀️

Της το δίνω γιατί έκανε δύο παιδιά χωρίς επισκληρίδειο φυσιολογικό τοκετό 😂

Ναι όλα αυτά ρυθμίζονται πολύ εύκολα και γρήγορα με αγωγή και διατροφή, μην το σκέφτεσαι καθόλου. Καλά αποτελέσματα! 

Κλαίω με τη μανούλα😂😂😂😂

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια !!!!

Λοιπον , πηγαμε γιατρό σημερα , ο μπεμπούλης εχει παρει θέση κ πολύ καλη είπε η γιατρός...αλλά...τσάμπα....

Εκτός απροόπτου , 10 Απριλίου θα παω για κάποιες εξετάσεις αίματος κλπ , και στις 11 θα γεννήσω............

εκτός αν μας κάνει έκπληξη νωρίτερα ο μπομπιρας !!

Μπραβο βρε Κιττακι αντε τωρα ξεκουραση για να μην εχεις συσπασεις και να φτασει το παιδι μεχρι την τελευταια ημερομηνια που σου ειπε η γιατρος!!!! Να μην εχεις απροοπτα κοριτσακι προσοχη τωρα ναι? Αντε να ερθει με το καλο το χοντρομπιζελακι σου!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσαι μου γειά σας...

Τι κάνετε?

χαθηκα λιγάκι καθώς είχε άδεια ο μπαμπούλης μας και γυροβολούσαμε....

πέσετε μου τα νέα σας με συντομία γιατί είναι πολλές οι σελίδες Αρη....χαχαχαχα;););););)

Στεγια μου πως εισαι?Ο Γιαννακος σου? Αχ τι καλα ανοιγει και ο καιρος και θα χορτασετε βολτες απο εδω και περα!!!!!

Εμας τα νεα μας ειναι πανω κατω τα ιδια...Ειχαμε και ενα ευχαριστο γεννησε η Μαριαθ μας!!!!!

Μπραβο βρε Κιττακι αντε τωρα ξεκουραση για να μην εχεις συσπασεις και να φτασει το παιδι μεχρι την τελευταια ημερομηνια που σου ειπε η γιατρος!!!! Να μην εχεις απροοπτα κοριτσακι προσοχη τωρα ναι? Αντε να ερθει με το καλο το χοντρομπιζελακι σου!!!!!

Καλησπέρααα:P:p:p:p

ναι , ναι.....αραλίκι τωρα;);) ευχαριστώ πολύ !!!!

άντε , κι εσύ με ακολουθείς με την κοράκλα σου !!!!!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Αχ ναι μετα απο εσενα παιρνω σειρα!!!!

Ελπιζω να μην με προδωσει ο πλακουντας μου και η αρτηρια.... Δεν ξερω αν σας το ειπα αυτο εκτως απο την χαλασμενη ομφαλικη και την περιδεση ο πλακουντας μου εχει φτασει στο τελικο σταδιο ωριμανσης....... Ολα τα εχει η Μαριωρη.....

Αλλα εμεις εκει ειμαστε επαναστατριες και παμε κοντρα σε καθε δεδομενο....

Διαφημίσεις

Αχ ναι μετα απο εσενα παιρνω σειρα!!!!

Ελπιζω να μην με προδωσει ο πλακουντας μου και η αρτηρια.... Δεν ξερω αν σας το ειπα αυτο εκτως απο την χαλασμενη ομφαλικη και την περιδεση ο πλακουντας μου εχει φτασει στο τελικο σταδιο ωριμανσης....... Ολα τα εχει η Μαριωρη.....

Αλλα εμεις εκει ειμαστε επαναστατριες και παμε κοντρα σε καθε δεδομενο....

Το είπαμε απο την αρχή , η μικρή είναι σκληρό καρύδι:P:p:p:p

28 Φεβρουαρίου , που έκανα το doppler , ο πλακούντας είχε ωρίμανση 1 , κ μου ειπε οτι ειναι πολυ καλά

Εισαι ετοιμη?Εχεις τελειωσει με τα ψωνια?

Νομίζω , εχω τελειώσει με τα ψωνια , εκτος το φορμάκι για να βγούμε απο το νοσοκομείο

- σεντονακια- οκ

- κουβερτούλες βελουτε κ πικε- οκ

-σκουφακια,καλτσάκια,γαντάκια-οκ

-ζιπουνακια, φορμακια-οκ

-τσαντα-αλλαξιερα-οκ

-μαξιλαρι θηλασμου-οκ

-πετσετες-οκ

-παντες κλπ- οκ

αααα...δεν εχω παρει ψαλιδακι , βουρτσα ...τετοια

Το είπαμε απο την αρχή , η μικρή είναι σκληρό καρύδι:P:p:p:p

28 Φεβρουαρίου , που έκανα το doppler , ο πλακούντας είχε ωρίμανση 1 , κ μου ειπε οτι ειναι πολυ καλά

Μια χαρα ειναι!!! Εμενα εχει φτασει στο 3 δεν εχει πιο κατω να παει.......απο την 30η εβδομαδα και ετσι ηταν και στην Εβελινα ειναι λεει θεμα οργανησμου να φτοιαχνει γερασμενους πλακουντες....Αλλα και το λιλακι μου μια χαρα τα καταφερε μεχρι την 38η εβδομαδα

κ με τα δικά μου , νομιζω ΟΚ ειμαι....απο βδομαδα θα φτιαξω την βαλιτσα κ θα τσεκαρω

Διαφημίσεις

Μια χαρα ειναι!!! Εμενα εχει φτασει στο 3 δεν εχει πιο κατω να παει.......απο την 30η εβδομαδα και ετσι ηταν και στην Εβελινα ειναι λεει θεμα οργανησμου να φτοιαχνει γερασμενους πλακουντες....Αλλα και το λιλακι μου μια χαρα τα καταφερε μεχρι την 38η εβδομαδα

αα....μέχρι 3 παει ?

όλα μια χαρά θα πάνε κ πάλι:P:p:p

Να παρεις και ενα σφινακι για να μην γυρναει στην κουνια.

Τζενακι καλησπερα

αα..τωρα που το ειπες , ηθελα να σε ρωτησω ...

μου εδειξαν ενα μαξιλαράκι , με κλιση που μπαινει κατω απο το σεντονάκι , για να αποφυγουμε τον κίνδυνο αναρόφησης....αλλά είπα να ρωτησω πρωτα

σφηνάκι λες ε ?

Για σενα να παρεις σερβιετες επιθεματα στηθους, εσωρουχα μιας χρησεως ειναι πιο βολικα για την καισαρικη,κρεμα για τις θηλες ξυραφακια,ειδη προσωπικης καθαριοτητας, χτενα, κοκκαλακια για τα μαλια αυτα αν θυμηθω κατι αλλο θα στα γραψω.

Αφου εισαι σε δημοσιο θα θες και μπειμπιλινα να παρεις και κρεμα για το πωπουδακι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...