Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Για την prp πολλοί είναι υπέρ και άλλοι λένε δε κάνει τπτ. Δεν έχω καταλήξει τελικά τι ισχύει. Είναι ανάλογα τον γιατρό. Στο λέω γιατί κ εγώ το σκέφτομαι. Θύμισε μου σε ποιο γιατρό είσαι.

Στον χριστοφοριδη Θεσσαλονίκη, μ είπε θα ελέγξει τον φάκελο και θα με πει ,για να ενισχύσουμε το ενδομητριο ... τι να πω δεν ξέρω 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στις 11 θες;;;Εγώ πάλι ελπίζω μέχρι 3 να έχω γεννήσει....Στον γιο έλεγα 7 και γέννησα 8 οπότε έχω ελπίδες;;;; Άσχετο εγώ έχω γεννηθεί 11/11

οχι στις 15 θελω..καλυτερα δεν ειναι???..μπορει να τρως ολη την εγκυμοσυνη και μια μερα ...αλλα θα ειναι και της παναγιας... τι 14 τι 15?

αλλα σιγουρο δεν ειναι γιατι απο' τι βλεπω ολες νωριτερα γεννανε...

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσαρες!

σημερα ετρεχα σε τραπεζες και οαεδ, σε μια εβδομαδα θα ξερω επιβεβαιωμενα αν θα βγω στην 6μηνη αδεια...αλλιως θα τα κανω λιμπα εκει μεσα!χαχαχα

αχ κοριτσακια μου οποτε θελουν τα μπεμπακια σας ας ερθουν..κι εγω προτιμουσα Των Φωτων αλλα ο μικρουλης ειχε αλλα σχεδια!!!

αλλα δοξα Τον Θεο και Τον Αη Γιαννη εβαλαν Το χερι Τους και πηγαν ολα καλα...γιατι δεν ξερω αν το ανεφερα (ισως οχι απτον φοβο μου μη συμβει τιποτα κακο) παραλιγο να τον χαναμε τον θησαυρο μας...50 οι παλμοι...ουφ τα θυμηθηκα και αγχωθηκα παλι

αλλα ολα καλα και τωρα ειμαι η πιο ευτυχισμενη μανουλα!

συμπεθερα ξεχασα να σου πω για το φορεμα...πολυ ομορφο...η νυφιτσα μου θα ειναι σκετο αγγελουδι μεσα!αν την δει ο υιος θα εχουμε ιστοριες χαχαχα

ξανθουλι μια χαρα εισαι στα κιλα και να μην αγχωνεσαι!

χαδακια στην κοριτσαρα και ζουμπηχτα φιλια στον μαφιοζο μας!!!

αστερινα πως εισαι κουκλα?

την καμπυλη τελικα ποτε θα την κανεις?

καλη επιτυχια την παρασκευη και θα περιμενουμε να μαθουμε το φυλο του νινιου, γραμμαρια κτλ!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

βγαινω κι εγω γιατι με βλεπω να μιλαω παλι σαν τρελη του καφε!!!

καλο μεσημερι!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Κορίτσαι μου γειά σας...

Τι κάνετε?

χαθηκα λιγάκι καθώς είχε άδεια ο μπαμπούλης μας και γυροβολούσαμε....

πέσετε μου τα νέα σας με συντομία γιατί είναι πολλές οι σελίδες Αρη....χαχαχαχα;););););)

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

καλησπερα αγαπες μου!!!!!!!!!!!!!!!!

τι μου κανετε;;;;

μου λειψατε πολυ αλλα ειχα παει αθηνα για 2 εβδομαδες περιπου και γυρισα εχτες!

περασαμε υπεροχα και επιτελους καταφεραμε να βρεθουμε και με το αδερφακι μου!!!!!!!

τελικα δεν ειχα πεσει εξω!

ειναι φοβερη!

α ρε αννετακι εισαι ενας θησαυρος και σε ευχαριστω πολυ που ηρθες εσυ στα μερη μου να μην κουραζομαι!εννοειται πως θα ξαναβρεθουμε ναι;;;;;μακαρι να ημουν μονιμα αθηνα να τα λεγαμε πιο συχνα!

και την αλλη φορα να δω και τα πασα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εγω ειμαι πολυ καλα εχτες πηγαμε και στο γιατρο ειδαμε το μπεμπουλι μας ο οποιος ζυγιζει 633γρ παρακαλω!

καλε παιρνει παρα πολυ γρηγορα βαρος!να ναι καλα το μαναρακι μου!

εχει αρχισει και κουνιεται παρα πολυ καθομαι με τις ωρες ξαπλωμενη και τον χαζευω να κανει τουμπες.μια απο δω η κοιλια μια απο κει!

ειμαι πολυ πολυ χαρουμενη κοριτσια!

εχετε κανενα νεο;;;ολα καλα;;;

κιττυ μου κοντευεις ε;;;ολα καλα κοπελα μου να σου πανε και σε κανα 2 βδομαδες να κρατας το αγγελακι σου αγκαλιτσα!

αννουλι μου τι κανεις;;;μεγαλωνει το μπουμπουκι σου;;;τρεφεται μια χαρα;;καλε κι εσυ κοντευεις!!!!!!!!

αντριαννη μου πως παει ο ρολος της μαμας;;;δυσκολος ε;;;;να ναι καλα το κοριτσακι σου και γεματο υγεια!!!!!!!

ξανθη μου πως παει το κοριτσακι σου;;;;ο γιος τι λεει θελει κοριτσακι η θελει αγορακι να παιζουν;

κισακι-μανου τι κανετε εσεις ποσο καιρο εχω να σας πετυχω;;;

μινακι τι κανει το φυστικι σου;;;μεγαλωνει και ζουζουνευει ολο και περισσοτερο ε;;;;

αστεριααααααααααα που σαι καλε;;;;τι κανουν τα αγορια σου;;;;ολα καλα;;;;

πως παει η κοιλιτσα;;;;φουσκωνει φουσκωνει;;;;

τζενιω μου τι κανει κουκλα μου εχεις τρελαθει στην κουραση ε;;;κανενα νεο εχουμε;;;

αν ξεχασα καμμια κουκλες μου σορυ αλλα ενα μυαλο τι να σου κανει;;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια !!!!

Λοιπον , πηγαμε γιατρό σημερα , ο μπεμπούλης εχει παρει θέση κ πολύ καλη είπε η γιατρός...αλλά...τσάμπα....

Εκτός απροόπτου , 10 Απριλίου θα παω για κάποιες εξετάσεις αίματος κλπ , και στις 11 θα γεννήσω............

εκτός αν μας κάνει έκπληξη νωρίτερα ο μπομπιρας !!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

ααααα.....και μας είπε, οτι μπορεί να φτάσει 3800 !!!!!!!!!!!!!

θα ψάχνουμε φορμακια ..........

καλησπερα αγαπες μου!!!!!!!!!!!!!!!!

κιττυ μου κοντευεις ε;;;ολα καλα κοπελα μου να σου πανε και σε κανα 2 βδομαδες να κρατας το αγγελακι σου αγκαλιτσα!

Καλώς την αγορομάνα:P:p:p

ευχαριστώ πολύ:P:p

θα δεις , για ποτε θα περάσει ο καιρός κ θα κρατάς κι εσύ το αντράκι σου:P

καλάαα.....θα πήξουμε στα αγόρια:shock::shock::shock:

633 ? μπράβοοοο...μεγάλος θα βγει

καλησπερα κοριτσακια μου υι κανετε;εγω χαθηκα σημερις ειχα γενικες δουλειες στο μαγ..μη σκουληκιασουμε κιολλας..τωρα περμενω τη μανα μου..θα ξαναμπω κατα τις 10..οσοι πιστοι προσελθετε..μπαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι..............................

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...