Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μόνη σαν το λεμόνι...Διαβάζω τώρα εφημερίδες και διαπιστώνω ότι γύρω μας όλα διαλύονται...Ιαπωνία, Λιβύη, Αίγυπτος, Μπαχρέιν και μη ξεχνάμε και τα δικά μας καλά εδώ σαν Ελλάδα....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλά σταματάω να διαβάζω γιατί στεναχωριέμαι τώρα είδα ότι στα παιδικά χωριά ΣΟΣ απευθύνονται όλο και περισσότερα ζευγάρια με χαμηλά ή ανύπαρκτα εισοδήματα για τα παιδιά τους....

Αστα Ξανθη μου και ακομα δεν εχουμε δει πολλα.........

Λοιπον να αλλαξουμε θεμα σημερα εχω αγχωθει πρεπει να παω να ψωνησω γιατι περα απο τα ρουχαλακια δεν εχω ετοιμασει τιποτε αλλο....πρεπει να παρω μπιμπερο,Τσαντα αλλαξιερα γιατι η αλλη μου εχει χαλασει,δικα μου εσωρουχα,σουτιεν θηλασμου και αλλα πολλα..............

Διαφημίσεις

Ναι το ειδα με πηρε και η μαμα μου τηλ και πηγαν και το ειδαν απο κοντα και μου ειπε ειναι ονειρικο φουντωτο......αχ Ξανθη μου να δεις που θα σε τρελανουν κατι τετοια με την κορη....ενταξει τα αγορια δεν εχουν και πολλες επιλογες ενω στα κοριτσια τρελα..... πηγαν οι τρελες και βρηκαν και ασορτι παπουτσακια εδω ακομα δεν το γεννησα το παιδι.......

Αχ ωραία τι καλά που έφτασε αυτή η ώρα....Με το καλό τα ψώνια σας...Σου είπα ότι το φόρεμα μου άρεσε ε;;;Εγώ αυτή την φορά δεν έχω να ψωνίσω τίποτα....

Κοιτα θα σου φερουν και κανα ροζ φορμακι..αλλα δεν θα ψωνησεις μπιμπερο?

Εγω ειχα κρατησει της Εβελινας αλλα τωρα που τα εβγαλα ειχαν αλιωθει μετα απο τοσα χρονια.... Επισης πρεπει να παω στην αποθηκη να βγαλω και τα μπανιερο αλλαξιερα κλπ...ειχα ξεχασει ποσα πολλα χρειαζεται ενα μωρο............ Αληθεια εχω ξεχασει παιρνουμε θηλες απο καουτσουκ ή σιλικονη? Καποιες ειχαν απαγορευτει

Μπιμπερό έχω από τον Σωτήρη αχρησιμοποίητα τα γυάλινα θα πάρω άλλες θηλές και ελπίζω να μην τα χρησιμοποιήσω ούτε αυτή την φορά...Καουτσούκ είχα πάρει και τότε και τώρα μάλλον.

Διαφημίσεις

Αστερίνα τι κάνεις;;;;Σε χάσαμε....Πήγες γιατρό;Κoίτα πήγαινε στην υπογραφή και βγάλε αυτό [/url]http://www.glittergraphics.gr/generator/donez/z4d70df8ff15c8.gif

Τώρα το είδα άλλαξες και ημερομηνία;;;

καλημερα ξανθη...δεν πηγα στον γιατρο την παρασκευη εχω ραντεβου.

να δεις οτι θα γεννησω στις 11 ,γιατι μου ειχε κολληση και εγραφα 11 κ δεν μπορουσα να καταλαβω που εκανα το λαθος,,χαχαχαχ

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...