Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ακόμα και αν δε παίζει τόσο ρόλο πιστεύω πως είναι κάτι που έπρεπε να έχει ψαχτεί εξ αρχής και να μη προχωρήσω σε ετ αν δεν είχε κοιταχτεί αυτό πρώτα. Αν λέω κάτι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα. Εφόσον ήδη με την ΑΜΗ στα πατώματα είναι τα πράγματα δύσκολα, έπρεπε αυτό να έχει διορθωθεί ούτως ώστε έστω κ μικρή πιθανότητα να είχα καλύτερα έμβρυα. Στη φάση ππυ είμαι πρέπει να κοιτάω κ τη λεπτομέρεια.

εννοειται αυτο. συμφωνω απολυτως. απλα το λεω απ την αποψη μην αναλωνεις τωρα το μυαλο σου στο αν επαιζα αυτο ρολο. θα το ελεγξεις και το συγκεκριμενο και θα εισαι ξεγνοιαστη απ τη σκεψη. ελπιζω οι φυσικοι να ειναι η λυση. πολλες κοπελες διαβαζω εδω που τα καταφερανε ετσι. κι ο σφακ που ελεγες στην ουσια αυτο πρεσβευει και με αυτους ασχολειται παρα πολυ.

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

γεια σου κιτσι μου..τι κανεις τετοια ωρα ξυπνια;

κ όλη μερα ξύπνια παρακαλω:P:p

βλεπω Ραδιο Αρβύλα κ θα παω για υπνο

σημερα , θαυμάζω τον εαυτό μου....επλυνα πιάτα , κατσαρόλες το μεσημερι , σιδερωσα , εφτιαξα brownies , εβαλα σκουπα γιατι μου επεσε κατω κακάο , ξαναέπλυνα τα σχετικά , εφτιαξα φακές ............αυτά

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

για την αννα το ελεγα..κ γω εχω απο τις ραγαδες που λες.κ απο την κυτταριτιδα επισης..εγω ομως ειχα ολα μου τα χρονια κ 40 κιλα που ημουν κ τι εκανα..παντα τον μαρτη εμπαινα σε προγραμα..γυμναστικη,πολυ νερο οχι τηγανιτα οχι ψωμι αακ πολυ χορο κ μεχρι τον ιουνιο ημουν ενταξει μπορω να πω..τωρα ομως δεν κανω τπτ δεν εχω ορεξη εχω παρει κ 3 κιλα κ εχει φτασει η αυτοπεποιθηση στο πατωμα:-(...εχω κανει κ κοιλιτσα γμτ...

ενταξειιιιιιιιιιιιιιιι, δεν το καταλαβα.

πλακα μου κανεις?απτον μαρτη θα αρχισω τα παγωτα!!!:tongue::tongue::tongue:

α αληθεια ειδατε στον αντ1 το "πλακα κανεις"?

πολυγελιο...πονουσε η κοιλια μου!!!:D:D:D

και ποσα κιλα εισα τωρα ευζενη για να εχουμε καλο ερωτημα?

κατσε ξεκουρασου τωρα λιγο γιατι μετα θα εχεις πολυ ξενυχτι!!κι εγω αυτο κανω,μιλαμε για πολυ υπνο!!!!!!!!

σωστηηηηηηηηηηηηηηη!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

κατσε ξεκουρασου τωρα λιγο γιατι μετα θα εχεις πολυ ξενυχτι!!κι εγω αυτο κανω,μιλαμε για πολυ υπνο!!!!!!!!

τελευταία δεν νυστάζω τόσο:confused::confused::confused::confused:

δεν μπορώ να πω οτι κουράζομαι κιόλας

καθε μερα στις 11 ξυπνάω ....πάω στο μαγαζί....κάθομαι....γυρίζω σπίτι ...αυτά:shock::shock::shock:

σημερα , θαυμάζω τον εαυτό μου....επλυνα πιάτα , κατσαρόλες το μεσημερι , σιδερωσα , εφτιαξα brownies , εβαλα σκουπα γιατι μου επεσε κατω κακάο , ξαναέπλυνα τα σχετικά , εφτιαξα φακές ............αυτά

αξια...αξια...φτου φτου φτου μη σε ματιασω..εγω στα καλυτερα μου τοσες δουλειες μαζεμενες δεν τις κανω

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

τι ακαρδη καλε!!και να ηταν μονο η ομιλια να πω παει στα κομματια,αλλα μετα αρχιζει και τα φιλια,εχει και γενια και δε μπορω ,με γαργαλαει και με τσιμπαει!!!

ασε βρε αννετακι και ποσες φορες να ακουσω τη φραση:ποιος ειναι αγαπες μου????Ο ΜΠΑΜΠΑς ΕΙΜΑΙ, Ο Μ-Π-Α-Μ-Π-Α-Σ!!!!

μην τυχον και δεν το εμπεδωσουν!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

ενταξειιιιιιιιιιιιιιιι, δεν το καταλαβα.

πλακα μου κανεις?απτον μαρτη θα αρχισω τα παγωτα!!!:tongue::tongue::tongue:

α αληθεια ειδατε στον αντ1 το "πλακα κανεις"?

πολυγελιο...πονουσε η κοιλια μου!!!:D:D:D

και ποσα κιλα εισα τωρα ευζενη για να εχουμε καλο ερωτημα?

απτο ενα θεμα στο αλλο ε???χαχαχαχα

παω για την πατατα

IB5Vp2.png

εμενα μου αρεσε που εφτιαξες brownies μπραβο σου τοσες δουλειες σημερα

RPVCp3.png?gonw6PAb

αξια...αξια...φτου φτου φτου μη σε ματιασω..εγω στα καλυτερα μου τοσες δουλειες μαζεμενες δεν τις κανω

χαχαχαχααχαχα......αναλαμπή ειναι μάλλον:shock::shock: θα περάσει:P

εμενα μου αρεσε που εφτιαξες brownies μπραβο σου τοσες δουλειες σημερα

εμ , βεβαια.....για να δει τι γυναίκα πήρε....χαχαχαχαχαχ

κ χθες σουτζουκάκια με ρύζι

Διαφημίσεις

τι ακαρδη καλε!!και να ηταν μονο η ομιλια να πω παει στα κομματια,αλλα μετα αρχιζει και τα φιλια,εχει και γενια και δε μπορω ,με γαργαλαει και με τσιμπαει!!!

ασε βρε αννετακι και ποσες φορες να ακουσω τη φραση:ποιος ειναι αγαπες μου????Ο ΜΠΑΜΠΑς ΕΙΜΑΙ, Ο Μ-Π-Α-Μ-Π-Α-Σ!!!!

χαχαχαχα και που ναδεις οταν με το καλο γεννηθουν!!!

τι πραγμα ειναι αυτο...ολοι παθαινουμε κριση ταυτοτητας με τα νινια...η μανα μου δε...τις εχει μεινει...αφου καθε φορα που παει να το πει (και ειναι παμπολες) με κοιταζει και της κοβω την φορα χαχαχα

IB5Vp2.png

55 απο 51.5..κ το εχω παρει μπρατσα κ κοιλια

ασε μας καυμένη.....55 κιλά ήμουνα κάποτε , μετα όμως απο πολυ πολύ μεγάλη στεναχώρια.......................

εγω παλι σημερα αδειασα το πλυντηριο πιατων,εβαλα ενα ρουχων και επλυνα λιγα πιατα.και μετα εκατσα στον καναπε γιατι ειχα λαχανιασει.Το πιστευετε οτι κουραστηκα με αυτα??σε λιγο καιρο δε θα μπορω να κουνηθω!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

φαντασου νακι τι θα κανει οταν τα δει χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τους το συλλαβιζει κιολας οταν θα βγουν θα ξερουν να τον φωναξουν

να ειναι καλα εχει χ.........ει απο την χαρα του

RPVCp3.png?gonw6PAb

χαχαχαχαχαχ.......:P:p:p:p σκέψου οταν θα γεννηθούν...'

εμείς πάλι....ψυχραιμίααααα..............

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...