Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , little miracle είπε:

Μην τρελαινεσαι κοριτσι μου δεν ειναι extreme οι τιμες. Στο λεω εγω που εχω προδιαβητη και ψαχνομαι νια ζωη. Ισως σου δωσει γλουκοφαζ (το πιθανοτερο) και σου πει να προσεχεις τα βασικα στη διατροφη (οχι πολλη ζαχαρη, λιπαρα, και πρωτεινη παντα με τον θδατανθρακα). Σιγουρα παιζει ρολο στην ποιοτητα των ωαριων, αλλα να στο πω ετσι, οχι και τοσο μεγαλο, σιγουρα οχι μεγαλυτερο απο αυτο με την αμη που σου ανεφεραν. δεν πιστευω να στο πω ετσι οτι εχεις χασει εμβρυα απο αυτο. μην σκεφτεσαι πισω τωρα, μονο το μπροστα.

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ακόμα και αν δε παίζει τόσο ρόλο πιστεύω πως είναι κάτι που έπρεπε να έχει ψαχτεί εξ αρχής και να μη προχωρήσω σε ετ αν δεν είχε κοιταχτεί αυτό πρώτα. Αν λέω κάτι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα. Εφόσον ήδη με την ΑΜΗ στα πατώματα είναι τα πράγματα δύσκολα, έπρεπε αυτό να έχει διορθωθεί ούτως ώστε έστω κ μικρή πιθανότητα να είχα καλύτερα έμβρυα. Στη φάση ππυ είμαι πρέπει να κοιτάω κ τη λεπτομέρεια.

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

καληνυχτα αννουλα!!

μια χαρα ειμαι κοριτσια,μονο ο αιματοκριτης μου ειναι χαμηλος αλλα με πιο σωστη διατροφη ελπιζω να βελτιωθει.

τα νινακια τα ειδμε πριν 10 μερες,ηταν ο ενας και κοιτουσε τον αλλο,ο γιατρος μας ειπε οτι παιζανε:D,να τα βλεπατε....κοιταζοντουσαν και κουνουσαν χερακια και ποδαρακια!!!σαν αγκαλιτσα ηταν.τα ζυγισε κιολας και ηταν πολυ καλα για την εβδομαδα μου.τωρα θα παμε σε 15 μερες παλι.

αννετακι το ξερω οτι δε θα τα νιωθω ακομα καθε μερα,δεν αγχωνομαι καθολου,εχω ηρεμησει παρα πολυ σε ολα!!

ο μπεμπεκος μου τι κανει,καλε ειδα τις φωτογραφιες,πως μεγαλωσε ετσι!!!ακομα τον θηλαζεις?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αννετ τι κανει ο μπομπουκος;για να φυγουν οι ραγαδες πρεπει να ειναι φρεσκιες..δηλ κοκκινες οταν ασπρισουν αστα βραστα κ φασκελοκουκουλοστα.υπαρχουν κρεμες που εχουν ως βαση το εκκριμα του σαλιγκαριου.εγω εβαζα περυσι για τις ουλες που ειχα απο την ακμη αλλα δεν το αντεξα οικονομικα.3 βαζακια 3 μηνες 43 ευρω εκαστος..κ μπορω να πω οτι εκανε δουλεια.για ραγαδες παλιες νομιζω πρεπει να κανεις σκραμπ με βουρτσα αλλα κ παλι ειναι δυσκολο στο λεω γιατι εχω κ εγω...

δεν εχω κανει ραγαδες τσουπι μου!!!

μονο στους γοφους απτο ανοιξε κλεισε το στομα τοσα χρονια χαχαχα οι οποιες πρεπει να κολλησεις τη μουρη σου για να τις δεις...αλλα απο κυτταριτιδα εχω περισσευμα θελει καμια???:lol::lol::lol:

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

κι εγω δεν ειχα γραμμη...ισα ισα που κατι διακρυνοταν κοντα στον αφαλο...αλλα ο αφαλος αλλαξε χρωμα (ο οποιος επισης δεν ειχε πεταχτει εξω)και μεχρι σημερα ειναι καφε μεσα...αφου σκεφτομαι μηπως δεν επανελθει και το καλοκαιρι νομιζει ο κοσμος πως ειμαι βρωμιαρα χαχαχαχα

καφέ ειναι κ εμένα

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

η κεφαλα μουυυυυυυυυυυυυυυ...πειτε μου πως να το κανω να περασει???

αν ρωτησω τον αντρα μου θα μου πει "κοφτο" χαχαχαχαχα

αννετ πλινε μια πατατα μετα κοψτην στη μεση και βαλε τα δυο κομματια

στο κεφαλι απο την μερια του ασπρου θα βρεις μεγαλη ανακουφιση

τραβαει τον πονο συνταγη της γιαγιας

RPVCp3.png?gonw6PAb

το περιμενω πως και πως,αλλα αυτη τη φορα πρεπει να ηταν αυτα!!!

ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!

επισης η κοιλιτσα ξεχωριζει πια,ειναι κοιλια εγκυου και οχι σα βαρυστομαχια.εχει πλακα!!

κ η αστερινα ετσι ηταν πριν 3 εβδομαδες..τωρα φαινεται κανονικα κ ειδικα εσυ που εχεις 2 σε λιγο καιρο θα φαινεται πολυυυυυυυ:shock:

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

κιττυ 35η???????εισαι λιγο πριν τον τερματισμο!!!!!αντε λιγο εμεινε και θα τον εχεις αγκαλιτσα!!δουλευεις ακομα?

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

κιττυ 35η???????εισαι λιγο πριν τον τερματισμο!!!!!αντε λιγο εμεινε και θα τον εχεις αγκαλιτσα!!δουλευεις ακομα?

ναι, κοντεύω:P:p:p

ουουου....σκοτώνομαι......εχω δικό μου μαγαζί , που συνήθως πάει ο άντρας μου ..περνάω κι εγω καμιά βόλτα....:shock::shock:

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

εκλεισε το λαπτοπ......................

και τωρα θα εβαζα τις φωνες!!!χαχα

κλασική απάντηση:P:p μα που την έχω ξανακούσει ? χαχαχχχχαχχααχχαχ

οταν μου λεει κατι τετοια εξυπνα μου ερχετε να τον μπουφλισω :cool:

καληνυχτα αννουλα!!

μια χαρα ειμαι κοριτσια,μονο ο αιματοκριτης μου ειναι χαμηλος αλλα με πιο σωστη διατροφη ελπιζω να βελτιωθει.

τα νινακια τα ειδμε πριν 10 μερες,ηταν ο ενας και κοιτουσε τον αλλο,ο γιατρος μας ειπε οτι παιζανε:D,να τα βλεπατε....κοιταζοντουσαν και κουνουσαν χερακια και ποδαρακια!!!σαν αγκαλιτσα ηταν.τα ζυγισε κιολας και ηταν πολυ καλα για την εβδομαδα μου.τωρα θα παμε σε 15 μερες παλι.

αννετακι το ξερω οτι δε θα τα νιωθω ακομα καθε μερα,δεν αγχωνομαι καθολου,εχω ηρεμησει παρα πολυ σε ολα!!

ο μπεμπεκος μου τι κανει,καλε ειδα τις φωτογραφιες,πως μεγαλωσε ετσι!!!ακομα τον θηλαζεις?

αχουτα τα ζουζουνακια μουυυυυυυυ!!!

θα ελιωσες καλο μου ε?

θα ερθετε αθηνα?αν ναι πρεπει οπωσδηποτε να βρεθουμε...κανονησε λεεεεεε!!!πλιιιιιιιιιζζζζζζ

να μεγαλωσε πολυ...και εχω και νιου φωτος αλλα δεν τις εχω περασει στο στικακι...και οι περισσοτερες γελαει..ειδικα μια εχει ενα πονηρο χαμογελοοοοοοο..ο σκατος μου!!!

οχι δεν θηλαζω πια...ηρθε και απογινε..καθε φορα που του εδινα δικο μου το εκανε εμετο (ισως ηταν πολυ λιπαρο και τον πειραζε) και μπροστα στην υγεια και στην ηρεμια του παιδιου το εκοψα με χαπια μετα απο συνενοηση με την παιδιατρο που καθε τρεις και λιγο την επαιρνα τηλ να δηπωσω τον εμετο μας...απο τοτε ουτε μια φορα...μονο κατι γουλιτσες οι οποιες ειναι περισσευματα

IB5Vp2.png

κ η αστερινα ετσι ηταν πριν 3 εβδομαδες..τωρα φαινεται κανονικα κ ειδικα εσυ που εχεις 2 σε λιγο καιρο θα φαινεται πολυυυυυυυ:shock:

το πρωι ειναι παντα πιο μικρη αλλα μεχρι το βραδυ μεγαλωνει(απο το φαϊ)

οποτε οταν ο αντρας μου γυριζει απο τη δουλεια κολλαει τη μουρη του στην κοιλια και τους μιλαει μεχρι να βαρεθω και να φυγω!!!αλλιως θα μιλαει με τις ωρες και βαριεμαι!!!!

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

δεν εχω κανει ραγαδες τσουπι μου!!!

μονο στους γοφους απτο ανοιξε κλεισε το στομα τοσα χρονια χαχαχα οι οποιες πρεπει να κολλησεις τη μουρη σου για να τις δεις...αλλα απο κυτταριτιδα εχω περισσευμα θελει καμια???:lol::lol::lol:

για την αννα το ελεγα..κ γω εχω απο τις ραγαδες που λες.κ απο την κυτταριτιδα επισης..εγω ομως ειχα ολα μου τα χρονια κ 40 κιλα που ημουν κ τι εκανα..παντα τον μαρτη εμπαινα σε προγραμα..γυμναστικη,πολυ νερο οχι τηγανιτα οχι ψωμι αακ πολυ χορο κ μεχρι τον ιουνιο ημουν ενταξει μπορω να πω..τωρα ομως δεν κανω τπτ δεν εχω ορεξη εχω παρει κ 3 κιλα κ εχει φτασει η αυτοπεποιθηση στο πατωμα:-(...εχω κανει κ κοιλιτσα γμτ...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ναι, κοντεύω:P:p:p

ουουου....σκοτώνομαι......εχω δικό μου μαγαζί , που συνήθως πάει ο άντρας μου ..περνάω κι εγω καμιά βόλτα....:shock::shock:

κατσε ξεκουρασου τωρα λιγο γιατι μετα θα εχεις πολυ ξενυχτι!!κι εγω αυτο κανω,μιλαμε για πολυ υπνο!!!!!!!!

tJd1p3.png

αννετ πλινε μια πατατα μετα κοψτην στη μεση και βαλε τα δυο κομματια

στο κεφαλι απο την μερια του ασπρου θα βρεις μεγαλη ανακουφιση

τραβαει τον πονο συνταγη της γιαγιας

ευχαριστωωωωωω, αχ μακαρι να περασει γιατι δεν την παλευω

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

οποτε οταν ο αντρας μου γυριζει απο τη δουλεια κολλαει τη μουρη του στην κοιλια και τους μιλαει μεχρι να βαρεθω και να φυγω!!!αλλιως θα μιλαει με τις ωρες και βαριεμαι!!!!

χαχαχαχα βρε ακαρδη...αστον χαζομπαμπα να μιλησει στα γιοκαρινια του!!:D

IB5Vp2.png

αστον παιδακι μου μιλαει στα καμαρια του...μην τον κοβεις;)

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...