Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , little miracle είπε:

Μην τρελαινεσαι κοριτσι μου δεν ειναι extreme οι τιμες. Στο λεω εγω που εχω προδιαβητη και ψαχνομαι νια ζωη. Ισως σου δωσει γλουκοφαζ (το πιθανοτερο) και σου πει να προσεχεις τα βασικα στη διατροφη (οχι πολλη ζαχαρη, λιπαρα, και πρωτεινη παντα με τον θδατανθρακα). Σιγουρα παιζει ρολο στην ποιοτητα των ωαριων, αλλα να στο πω ετσι, οχι και τοσο μεγαλο, σιγουρα οχι μεγαλυτερο απο αυτο με την αμη που σου ανεφεραν. δεν πιστευω να στο πω ετσι οτι εχεις χασει εμβρυα απο αυτο. μην σκεφτεσαι πισω τωρα, μονο το μπροστα.

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ακόμα και αν δε παίζει τόσο ρόλο πιστεύω πως είναι κάτι που έπρεπε να έχει ψαχτεί εξ αρχής και να μη προχωρήσω σε ετ αν δεν είχε κοιταχτεί αυτό πρώτα. Αν λέω κάτι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα. Εφόσον ήδη με την ΑΜΗ στα πατώματα είναι τα πράγματα δύσκολα, έπρεπε αυτό να έχει διορθωθεί ούτως ώστε έστω κ μικρή πιθανότητα να είχα καλύτερα έμβρυα. Στη φάση ππυ είμαι πρέπει να κοιτάω κ τη λεπτομέρεια.

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Καλως την συμπεθερα ε ειπαμε οχι και Σκλεναρικοβα μην μας βγει και αχαρη....Να σου πω ειναι 119 τωρα αλλα αν μου μοιασει και αδιαθετησει νωρις θα σταματησει και νωρις η αναπτυξη της

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε γλωσσουδες χαχαχα

δεν σας προλαβαινω...τι μου κανετε?

εμεις ειμαστε πολυ καλα και πολυ κουρασμενοι

ο μικρος κοιμαται κι ελπιζω να συνεχισει τουλαχιστον μεχρι τις 02:00 (σαν χθες)

γυρισαμε στις 5 απτην γιαγια μου, τους τρελαναμε και φυγαμε!

κιττυ να τσεκαρεις αν η ληξιαρχικη πραξη γαμου γραφει το ονομα που θα παρει το παιδι

φαιη μου υπομονη για κανα διμηνο...η λιγο λεω?

συμπεθερουλαααααααα προβλεπω το κουνιαδακι του μπεμπη να γινει σκλεναρικοβα!!!χαχαχα

αχ εχω εναν πονοκεφαλοοοοοοοοοοο...να χτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο ωωωωωχ

καλε η τζενη που ειναι...σημερα που μπηκαμε να της κανουμε παρεα εξαφανιζολ!!!

μηπως τελειωσε η ακατανομαστη και επεσε με ταμουτρα χιχιχι

αννετ γεια σου υπομονη για τριμηνο σε ευχαριστω

RPVCp3.png?gonw6PAb

κι εγω δεν ειχα γραμμη...ισα ισα που κατι διακρυνοταν κοντα στον αφαλο...αλλα ο αφαλος αλλαξε χρωμα (ο οποιος επισης δεν ειχε πεταχτει εξω)και μεχρι σημερα ειναι καφε μεσα...αφου σκεφτομαι μηπως δεν επανελθει και το καλοκαιρι νομιζει ο κοσμος πως ειμαι βρωμιαρα χαχαχαχα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

κι εγω δεν ειχα γραμμη...ισα ισα που κατι διακρυνοταν κοντα στον αφαλο...αλλα ο αφαλος αλλαξε χρωμα (ο οποιος επισης δεν ειχε πεταχτει εξω)και μεχρι σημερα ειναι καφε μεσα...αφου σκεφτομαι μηπως δεν επανελθει και το καλοκαιρι νομιζει ο κοσμος πως ειμαι βρωμιαρα χαχαχαχα

Ραγαδες εκανες συμπεθερα ή θα το βαλεις ξανα το μπικινι?

Εμενα η κοιλια μου ειναι γεματη.....:-(:-(:-(:-(:-(

Διαφημίσεις

καλως την !!!!

ναι καλέ , το γράφει ...αλλίμονο..μάλιστα το ειχα αναφερει εδω , με κοιταζε ο ληξίαρχος να του πω το όνομα , εγω νομιζα οτι θα γινοταν άλλη ωρα κ δεν μιλούσα....χαχααχχαχ

γιατι του γειτονα μας το εγραφε σε ενα ξεχωριστο χαρτι...ροζ αν θυμαμαι καλα

Καλως την συμπεθερα ε ειπαμε οχι και Σκλεναρικοβα μην μας βγει και αχαρη....Να σου πω ειναι 119 τωρα αλλα αν μου μοιασει και αδιαθετησει νωρις θα σταματησει και νωρις η αναπτυξη της

αννουλι την κοβω να περνει το υψος του πατερα της..θα θες σκαλα για να την φιλησεις!!!:tongue:

Αννετάκι , τι άλλο θελουν στο Αλεξάνδρας ?

αν δεν κανω λαθος και τα βιβλιαρια..μηπως θυμαμαι?θα ρωτησω τον αντρα μου και θασου πω

αννετ γεια σου υπομονη για τριμηνο σε ευχαριστω

τριμηνο ε?και το ωραριο διακεκομενο νομιζω ειχες αναφερει ε?

μενεις μακρια απτο γραφειο?για να ξεκουραζεσαι κιολας

IB5Vp2.png

Ραγαδες εκανες συμπεθερα ή θα το βαλεις ξανα το μπικινι?

Εμενα η κοιλια μου ειναι γεματη.....:-(:-(:-(:-(:-(

ουτε για δειγμα..εβαζα απτην αρχη της εγκυμοσυνης λαδακι και την γλυτωσα...αν και πιστευω πως ειναι στο δερμα καιοχι λογο πασαλειματος

στην εβελινα ειχες κανει?αν οχι υπαρχουν πολυ καλες κρεμες στο εμποριο για να επανελθεις..θα ρωτησω και τον φαρμακοπειο μου

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κορες!!!!

ειμαι ξαπλα και νομιζω οτι μολις ενιωσα τα μωρακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ηταν τελειο!!!!!!!!μακαρι να ηταν αυτα!!!!!!!:D:D

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

γιατι του γειτονα μας το εγραφε σε ενα ξεχωριστο χαρτι...ροζ αν θυμαμαι καλα

αννουλι την κοβω να περνει το υψος του πατερα της..θα θες σκαλα για να την φιλησεις!!!:tongue:

αν δεν κανω λαθος και τα βιβλιαρια..μηπως θυμαμαι?θα ρωτησω τον αντρα μου και θασου πω

τριμηνο ε?και το ωραριο διακεκομενο νομιζω ειχες αναφερει ε?

μενεις μακρια απτο γραφειο?για να ξεκουραζεσαι κιολας

μιση ωρα μετα ποδια κοντα ειναι

απο την ερχομενη εβδομαδα θα πηγαινω 8:30-1400 και 6:00 με οτι ωρα φυγω το βραδυ καθε μερα για τρεις μηνες πικρααααααααααααααααα

και θελω να κανω και παιδι τι να κανω οι προσπαθειες θα γινονται τα μεσημερια χαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

RPVCp3.png?gonw6PAb

γεια σας κορες!!!!

ειμαι ξαπλα και νομιζω οτι μολις ενιωσα τα μωρακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ηταν τελειο!!!!!!!!μακαρι να ηταν αυτα!!!!!!!:D:D

γεια σου νακι αχ τι ωραια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...