Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Η διατεταμενη σάλπιγγα όμως δεν είναι εικόνα υδροσαλπιγγας; Κάνατε λαπαροσκόπηση για να το αποκλείσετε; Καλά δεν είναι και υπερβολική η ηλικία του συζύγου για να πεις θα υπάρχουν οι τρελές βλάβες. Βέβαια εξαρτάται και από τον τρόπο ζωής ή το επάγγελμα (κάποια επαγγέλματα έχουν αυξημένο κίνδυνο). 

Αν κάνεις το χειρουργείο μετά στην επιτροπή δεν θα θες τίποτε άλλο ούτε παθολογικό σπερμοδιάγραμμα ούτε χαμηλή ΑΜΗ ούτε τίποτα. Περνάς σίγουρα χωρίς σάλπιγγες γιατί δεν έχεις καμία άλλη επιλογή. Αν κρίνω από την δική μας περιφέρεια δεν αργούν ιδιαίτερα τα ραντεβού κ η απόφαση βγαίνει σε μια βδομάδα. Δλδ μετά το χειρουργείο μπορείς να κλείσεις ραντεβού για τον επόμενο μήνα και ξεκινάς μόλις έχεις την απόφαση στα χέρια σου κ φυσικά επιτρέπει ο γιατρός σου. Γιατί η αλήθεια είναι πως αν περάσεις επιτροπή, πάρεις την απόφαση αλλά δεν έχεις αφαιρέσει την υδροσαλπιγγα κινδυνεύεις να χάσεις τις ημερομηνίες για τα φάρμακα. 
      Λυπάμαι πολύ, δεν είναι εύκολο αλλά με την υδροσαλπιγγα εκεί δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, η καλύτερη επιλογή είναι να την αφαιρέσεις. 

Είναι δύσκολο όταν το σκέφτεσαι ψυχολογικά...Πρακτικά όμως δεν αλλάζει κάτι...ζω 12 χρονιά με την ελπίδα αραααα.....Είναι καθαρά ψυχολογικό ,που υπάρχει η ελπίδα στο μυαλό σου....Για να καταλάβω αυτό που μου είπες καλύτερα να κάνω το χειρουργείο κ μετά δεν ζητάνε καμία εξέταση για επιτροπή;;;

Επισης να απαντήσω σε μια ερώτηση που έκανες σε κάποια άλλη κοπέλα διιατεταμένη σάλπιγγα ακόμη και υδροσαλπιγγα να μην είναι δεν είναι λειτουργικη .Αυτό μου είπε σήμερα ο γιατρός..Επίσης σε ποια περιφέρεια υπάγεσαι;;;Γιατί εγώ στη Θέσ/νίκη  και φοβάμαι την πολύμηνη αναμονή 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι, ναι, ναι, ναι , ναι................μου φαίνεται απίστευτο :P:p:p

τι πιστοποιητικά θέλουν στο μαιευτηριο ? Στο Αλεξάνδρας , εχει ανακοινωση , που λεει ληξιαρχική πράξη γάμου κ ταυτότητες. θελει κατι άλλο ?

απο καουρες που κ που...οχι συχνά ευτυχώς

Α δεν ξερω για τα δημοσια...Στο Γαια θελει ταυτοτητες και 2 φωτοτυπιες αυτων την ληξιαρχικη πραξη γαμου και ενα επικυρωμενο αντιγραφο και ληξιαρχικη πραξη οικογενειακης καταστασης αν εισαι παντρεμενος αλλιως θελουν το διαζευτηριο.......Αυτα θα τα μαζεψω και θα τα βαλω σε εναν φακελο μεσα στην βαλιτσα

Γραμμή στην κοιλιά , δεν έχω κάνει....λες να κάνω τωρα ?

Στην Εβελινα δεν ειχα...τωρα εχω κανει γραμμη επισης εχει αρχησει το στηθος και βγαζει λιγες σταγονιτσες γαλα....

Καλησπερα Φαιη!!! Υπομονη τωρα για εσας ειναι φουλ σεζον απο εδω και περα..........

Την τριτη θα παω ξανα στον γιατρο...Εχω ομως πεθανει απο τις καουρες οτι κι αν φαω ακομα κι αν πιω νερο............

Πρεπει να παω και στο ληξιαρχειο μια μερα να βγαλω τα πιστοποιητικα που πρεπει να εχω μαζι στο μαιευτηριο....Πωπω μπηκαμε στην τελικη ευθεια.......

αννουλα γεια σου με το καλο

καουρες σημαινει οτι το παιδι θα βγει με πολυ μαλλι?

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

χαλια απο κουραση τα εχω φτησει στη δουλεια κατα τα αλλα καλα

εσυ ετοιμαζεις βαλιτσα?

ε, σιγά σιγά......:P

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Α δεν ξερω για τα δημοσια...Στο Γαια θελει ταυτοτητες και 2 φωτοτυπιες αυτων την ληξιαρχικη πραξη γαμου και ενα επικυρωμενο αντιγραφο και ληξιαρχικη πραξη οικογενειακης καταστασης αν εισαι παντρεμενος αλλιως θελουν το διαζευτηριο.......Αυτα θα τα μαζεψω και θα τα βαλω σε εναν φακελο μεσα στην βαλιτσα

Απο ληξιααρχικές πράξεις γάμου εχουμε φουλ.....8 μας εδωσαν :P:p:p

δωσαμε τις 2 , για να ανοίξουμε οικογενειακή μερίδα

αννουλα γεια σου με το καλο

καουρες σημαινει οτι το παιδι θα βγει με πολυ μαλλι?

Ετσι λεγανε οι παλιες, τωρα ομως τι να σου πω που κολλαει το μαλλι που το κεφαλι το εχει κατω και το στομαχι εχει μπει στο διαφραγμα απο το κλωτσιδι του μωρου θα σε γελασω............

Παντως στην Εβελινα ειχα καουρες βγηκε με πολυ μαλι η ξαδερφη μου ειχε καουρες επισης αλλα μας βγηκε γλωμπος ο μπεμπης

Στην Εβελινα δεν ειχα...τωρα εχω κανει γραμμη επισης εχει αρχησει το στηθος και βγαζει λιγες σταγονιτσες γαλα....

Καλησπερα Φαιη!!! Υπομονη τωρα για εσας ειναι φουλ σεζον απο εδω και περα..........

γραμμή....όχι

αφαλός προς τα έξω....όχι

γαλα...όχι

πρησμένο στήθος...όχι

Ετσι λεγανε οι παλιες, τωρα ομως τι να σου πω που κολλαει το μαλλι που το κεφαλι το εχει κατω και το στομαχι εχει μπει στο διαφραγμα απο το κλωτσιδι του μωρου θα σε γελασω............

Παντως στην Εβελινα ειχα καουρες βγηκε με πολυ μαλι η ξαδερφη μου ειχε καουρες επισης αλλα μας βγηκε γλωμπος ο μπεμπης

καλα αννα πολυ καλη η περιγραφη και ο συνηρμος χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!

με το καλο να ρθει να ειναι καλα

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

Αφαλο ουτε εγω εχω προς τα εξω αφου ειναι πολυ μεσα....απο στηθος ασε ελεγα δεν θα μεγαλωσει αλλα εχει και βγαζει λιγο γαλα αν το πιεσω.Ο γιατρος εκανε ψιλαφηση και μου ειπε ειναι φυσιολογικο

καλα αννα πολυ καλη η περιγραφη και ο συνηρμος χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!

με το καλο να ρθει να ειναι καλα

Σε ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου αντε και εσυ συντομα να εχεις ευχαριστα!!!!

βρε γλωσσουδες χαχαχα

δεν σας προλαβαινω...τι μου κανετε?

εμεις ειμαστε πολυ καλα και πολυ κουρασμενοι

ο μικρος κοιμαται κι ελπιζω να συνεχισει τουλαχιστον μεχρι τις 02:00 (σαν χθες)

γυρισαμε στις 5 απτην γιαγια μου, τους τρελαναμε και φυγαμε!

κιττυ να τσεκαρεις αν η ληξιαρχικη πραξη γαμου γραφει το ονομα που θα παρει το παιδι

φαιη μου υπομονη για κανα διμηνο...η λιγο λεω?

συμπεθερουλαααααααα προβλεπω το κουνιαδακι του μπεμπη να γινει σκλεναρικοβα!!!χαχαχα

αχ εχω εναν πονοκεφαλοοοοοοοοοοο...να χτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο ωωωωωχ

καλε η τζενη που ειναι...σημερα που μπηκαμε να της κανουμε παρεα εξαφανιζολ!!!

μηπως τελειωσε η ακατανομαστη και επεσε με ταμουτρα χιχιχι

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

βρε γλωσσουδες χαχαχα

δεν σας προλαβαινω...τι μου κανετε?

εμεις ειμαστε πολυ καλα και πολυ κουρασμενοι

ο μικρος κοιμαται κι ελπιζω να συνεχισει τουλαχιστον μεχρι τις 02:00 (σαν χθες)

γυρισαμε στις 5 απτην γιαγια μου, τους τρελαναμε και φυγαμε!

κιττυ να τσεκαρεις αν η ληξιαρχικη πραξη γαμου γραφει το ονομα που θα παρει το παιδι

φαιη μου υπομονη για κανα διμηνο...η λιγο λεω?

συμπεθερουλαααααααα προβλεπω το κουνιαδακι του μπεμπη να γινει σκλεναρικοβα!!!χαχαχα

αχ εχω εναν πονοκεφαλοοοοοοοοοοο...να χτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο ωωωωωχ

καλε η τζενη που ειναι...σημερα που μπηκαμε να της κανουμε παρεα εξαφανιζολ!!!

μηπως τελειωσε η ακατανομαστη και επεσε με ταμουτρα χιχιχι

καλως την !!!!

ναι καλέ , το γράφει ...αλλίμονο..μάλιστα το ειχα αναφερει εδω , με κοιταζε ο ληξίαρχος να του πω το όνομα , εγω νομιζα οτι θα γινοταν άλλη ωρα κ δεν μιλούσα....χαχααχχαχ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...