Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Καλά κι εγώ έτσι γεννήθηκα! Μάλλον θα είχε σάκχαρο η μητέρα μου στην εγκυμοσύνη! Από τη στιγμή που δεν πολύ τρελαίνεσαι για γλυκά δε θα έχεις πρόβλημα να φτιάξεις τη διατροφή σου. Κάποιες γενικές αρχές είναι να μην αφήνεις τον εαυτό σου χωρίς φαγητό για πολλές ώρες. Όχι γλυκό νηστική, εμένα πχ στην εγκυμοσύνη μου είχε πει να αποφεύγω τα σταφύλια, τα παντζάρια κ. α. (θα ψάξω να βρω το χαρτί), πρωτεινη το βράδυ... Διάβασε λίγο και άρθρα του Ζουπα του ενδοκρινολογου. 

Ναι please ! Περιττό να σας πω πως όση ώρα σας γράφω , έχω πιει όσο νερό δεν ήπια σήμερα 😂 Δε θα μπορώ να κοιμηθώ, θα ξυπνάω συνέχεια. Αρα λογικά θα πρέπει να ξαναμετρηθω πριν την ετ. Να δούμε πως είναι σε καλύτερα επίπεδα πριν προχωρήσω.

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Ναι! Αλλά.. πρέπει να δεις σε εσένα τι δουλεύει. Για να το έχεις σε ισοροπια. Είναι λίγο μπερδεμένο το ζάχαρο. Εγώ δεν μπορούσα να φάω τοστ το πρωί ή το βράδυ , πήγαινε το ζάχαρο 170. Έτρωγα πρωί βραστά αυγά 2 και φρυγανιά με μέλι. Ζάχαρο 90. Μπορούσα το μεσημέρι να φάω 1 μπολ καρπούζι και 1 πιάτο μακαρόνια και πήγαινε 110 ζάχαρο. Σε μια φίλη μου με τα μακαρόνια πήγαινε το ζάχαρο στο θεό. 

αλλά ναι, θα σου πει καλύτερα η αιματολόγος και η ενδοκρινολόγος. Να σου τα εξηγήσουν με λεπτομέρεια. Αλλά όσα είπες θα τονοσουν τον οργανισμό σου! 

Είχα πάει σε διατροφολόγο πριν κανένα 3 μηνο και περιττό να σας πω πως για το πρόγραμμα που μου έδωσε πρέπει να είμαι πάνω από την κουζίνα όλη μέρα. Δεν είναι ρεαλιστικό. Το θέμα δεν είναι να κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη.  Σίγουρα πρέπει να προσέξω αλλά όχι σε βαθμό να στερηθώ (ιδανικά).

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Τα ολοσωμα ειναι τα καλυτερα αυτα που ειναι παντελονι μπλουζα δεν βολευουν καθολου.....βγαινουν Θα παρεις ολοσωμα με κουμπακια μεχρι τα ποδαρακια.Παρε και κανα βελουτε (κι αυτα βαμβακερα ειναι) γιατι τον απριλη που θα γεννηθει θα το θελει μην του παρεις τα πολυ λεπτα τα βαμβακερα

Δεν εννοώ παντελόνι - μπλούζα ( εγω δεν στο εξηγησα )

αυτά που ειναι τα ποδαράκια εξω , είναι υπερβολικό για τον καιρό ε ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πηρα και εγω φαρινα σημερα να της φτοιαξω αυριο ενα κεικ να παιρνει και στο σχολειο δεν θελω να της δινω τιποτα απο τα ετοιμα εχτες καθησα και της εψησα τυροπιτα και πηρε.....

Παντως την εβλεπα οτι εχει μεγαλωσει αφου ρουχα που της πηρα τον σεπτεμβρη δεν της κανουν τωρα και οπως βλεπω δεν θα της μπαινει και τιποτα καλοκαιρινο.......ευτυχως ερχεται η γιορτη της οποτε θα με ρωτησουν ολοι τι χρειαζεται και θα πω ρουχα οχι παιχνιδια..... Ρε δεν την προλαβαινω απο φαγητο και απο βαρος ειναι κανονικοτατη ευτυχως

καλά κάνεις:P:p τα ετοιμα ουτε ξέρουμε τι έχουν μέσα:P

Δεν εννοώ παντελόνι - μπλούζα ( εγω δεν στο εξηγησα )

αυτά που ειναι τα ποδαράκια εξω , είναι υπερβολικό για τον καιρό ε ?

Για μισο γιατι μπερδεψαμε τα μπουτια μας....εννοεις μονο τα πατουσακια εξω ή και τα μπουτια γιατι αν λες και τα μπουτια ειναι υπερβολικο για απριλη μπουτακια εξω μονο το καλοκαιρι......Αν λες για τα πατουσακια δεν πειραζει του φορας καλτσακια

Για μισο γιατι μπερδεψαμε τα μπουτια μας....εννοεις μονο τα πατουσακια εξω ή και τα μπουτια γιατι αν λες και τα μπουτια ειναι υπερβολικο για απριλη μπουτακια εξω μονο το καλοκαιρι......Αν λες για τα πατουσακια δεν πειραζει του φορας καλτσακια

χαχαχαχαχαχα.......

με τα μπουτάκια εξω εννοώ...το ξερω ειναι υπερβολικό....μ ΄αρεσε αυτο που λεει born 2011

Δεν πειράζει , θα βρω άλλο:P

χαχαχαχαχαχα.......

με τα μπουτάκια εξω εννοώ...το ξερω ειναι υπερβολικό....μ ΄αρεσε αυτο που λεει born 2011

Δεν πειράζει , θα βρω άλλο:P

Μηπως ειναι ζιπουνακι με μακρι μανικι και οχι φορμακι? Τα κουμπια που τα εχει απο κατω?

Διαφημίσεις

Μηπως ειναι ζιπουνακι με μακρι μανικι και οχι φορμακι? Τα κουμπια που τα εχει απο κατω?

κατσε να παω να το δω ...αλλά νομίζω απο κατω...αρα ζιπουνάκι ε ?

τα φορμάκια εχουν τα κουμπιά στην κοιλίτσα ?

ω ρε....ασχετίλα που είμαι............:shock::shock::shock:

Βασικα μου φαινεται περιεργο φορμακι μακρυμανικο με μπουτακια εξω μονο ζιπουνακια εχω δει τετοια και αν τα κουμπια ειναι μονο απο κατω ειναι ζιπουνακι τα φορμακια εχουν κατα μηκος κουμπια απο πανω μεχρι και στα ποδαρακια

Βασικα μου φαινεται περιεργο φορμακι μακρυμανικο με μπουτακια εξω μονο ζιπουνακια εχω δει τετοια και αν τα κουμπια ειναι μονο απο κατω ειναι ζιπουνακι τα φορμακια εχουν κατα μηκος κουμπια απο πανω μεχρι και στα ποδαρακια

απο το Η&Μ , το πηρα κ δεν ειναι ακριβώς μακρυμάνικο...ειναι περισσοτερο 3/4 το μανίκι.....ξερω γω ...ειναι μοντέρνα φαίνεται:P:p:p:p

Αν δεν το δω δεν μπορω να σου πω

τελοσπάντων:P:p

τι άλλα νέα ? πότε ξαναπάς γιατρό ?

Διαφημίσεις

Την τριτη θα παω ξανα στον γιατρο...Εχω ομως πεθανει απο τις καουρες οτι κι αν φαω ακομα κι αν πιω νερο............

Πρεπει να παω και στο ληξιαρχειο μια μερα να βγαλω τα πιστοποιητικα που πρεπει να εχω μαζι στο μαιευτηριο....Πωπω μπηκαμε στην τελικη ευθεια.......

Την τριτη θα παω ξανα στον γιατρο...Εχω ομως πεθανει απο τις καουρες οτι κι αν φαω ακομα κι αν πιω νερο............

Πρεπει να παω και στο ληξιαρχειο μια μερα να βγαλω τα πιστοποιητικα που πρεπει να εχω μαζι στο μαιευτηριο....Πωπω μπηκαμε στην τελικη ευθεια.......

ναι, ναι, ναι, ναι , ναι................μου φαίνεται απίστευτο :P:p:p

τι πιστοποιητικά θέλουν στο μαιευτηριο ? Στο Αλεξάνδρας , εχει ανακοινωση , που λεει ληξιαρχική πράξη γάμου κ ταυτότητες. θελει κατι άλλο ?

απο καουρες που κ που...οχι συχνά ευτυχώς

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...