Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχα κ να του το ειχες δωσει δεν σε επαιρνε γιατι χρεωνεται με μενα μιλαει δωρεαν χαχαχαχαχαχαχα μιλαγε λεει χθες με τον σκροτσο ολο το βραδι κ οτι κατι συμφωνησαν χαχχαχαχααχ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

καμα το λενε.αφου ετσι το λεει το ξανθο τσιμπουρι

χαχαχαχαχαχ το καρακαξακι λες ξανθο τσιμπουρι μωρη ?χαχαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

νιοππαντρο τι κανεις?μολις ξερασα οσα φασολακια εφαγα!!καλο ε?αχ!κουφετακι μουδενπονει!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

ελα τζενη δενηξερα και χτε που σε ειδα ημουν επιφυλακτικη μεχρι ν αμαθω ποια εισαι,και με την τρουφιτσα ειμα ιλιγο επιφυκΚΤΙΚΗ,ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

νιοππαντρο τι κανεις?μολις ξερασα οσα φασολακια εφαγα!!καλο ε?αχ!κουφετακι μουδενπονει!!!

αμανε κανει δουλεια να κανω και φρυδια σκεφτομαι σιγα σιγα!!βρε μονο 10ε την φορα και λεει οτι δεν θα χρειαστει πανω απο 3-4 φορες

921477wc2fyvv2y2.gif

κοριτσια πρεπει να φυγω!!!φιλακαι πολλα,εχω και το γκουρμε με τα το ξερατο φασολακι ειναι οτι πρεπει ν αστανιαρω!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ελα τζενη δενηξερα και χτε που σε ειδα ημουν επιφυλακτικη μεχρι ν αμαθω ποια εισαι,και με την τρουφιτσα ειμα ιλιγο επιφυκΚΤΙΚΗ,ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ!

αμα εισαι επιφυκΚΤΙΚΗ τι να πει η επιστημη σηκωνει τα ποδια ψηλα.....ποδια ψηλα κι ολα τα φτανωω χαχαχαχαχααχα!!!!!!εγω λεω στα ισα οτι ειναι δυο προσωπα γτ να το κρυψουμε αλλωστε χαχαχαχχααχχα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...